Tisdag

Oj vad skönt det var att sätta sig. Efter jobbet har det varit handling, skruvning, matlagning, städning och en himla massa annat. Vi fick ju möblerna idag så älsk har satt upp dem och det blev hur fint som helst! Älskar skrivbordet, kan visa sen hur det blev. Skönt att få ordning i rummet som vi inte har hunnit göra något på än. Sedan har vi också satt upp en hylla i vardagsrummet från Lackserien. Det blev jättebra det också. Vi hade köpt två men det fick bara bli en så vi sparar den andra till gästrummet.

Som ni säkert har märkt så har jag ju köpt en hel del "hus" åt Milli så det var ju bra att vi fick möbler i gästrummet så man kan ställa dit andra saker. Milli har en säng/hus i varje rum. Hon har två vanliga korgar, 3 större väskor som hon ligger i största delen av tiden, iaf en av dem som är hennes favorit och sen har hon två hus. Helt sjukt men hon använder dem ju så det är ju bra :) Man får hoppas att det blir ännu en liten älskling så hon kan låna ut vissa ställen :)

Dessa är några som jag har, som ett tips:


Från rusta


Från pupstore


Från Lechien, det är en blå lite större sån här som hon ligger i just i detta ögonblick. Hon ligger i den jämt nästan de gånger hon inte ligger i knät eller så. Lechien är för övrigt en av mina favoritaffärer på internet


Också från Lechien. Som ni kan förstå så är denna jättestor för henne ;) haha men hon älskar den också. Har nätet öppet men inte uppe som på bilden så hon får vara ifred då hon vill. Superbra också. Man kan sätta fast den som man gör med tält också om det är sommar och man vill att det ska vara riktigt stabil.

Ja, nu fastnade jag ju här :P inte bra. Ska fortsätta med resten, ska dock svara på ett mejl innan. Ha en bra tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0