Mitt nya liv!

Så här kommer mina dagar att se ut:

♥ Vakna - Dricka 1 glas vatten
♥ 07.00 Frukost
♥ 09.30 Dricka 1 glas vatten
♥ 10.10 Mellanmål (äpple)
♥ 11.00 Dricka 1 glas vatten
♥ 11.30 Lunch
♥ 14.30 Dricka 1 glas vatten
♥ ca 15.00 Mellanmål (äpple)
♥ 18.00 Dricka 1 glas vatten
♥ 18.30 Middag
♥ 19.00 Dricka 1 glas vatten

Då kanske ni frågar er, Varför? Varför jag ska göra detta, jo, för att få rutiner, för att bli piggare, för att få i mig flera mindre mål och för att må bra.

I dagens läge äter jag inte ens frukost. Ibland inte ens middag. Testade idag med mellanmålen och blir så mycket piggare av bara det.

Japp, så där ser nu, supersatsning på detta :)




Kurragömma!

Man kan tro att jag leker det idag. Det ser förjävligt ut i lägenheten och inga lampor är tända och helt ärligt, jag orkar inte göra något åt det. Idag är en sån dag som jag bara vill gömma mig, känner mig inte alls pepp på någonting. Är trött, saknar älsk och hundarna är riktigt jobbiga. Har den där jobbiga veckan ni vet och mitt humör, ojojoj. Tror älsk är glad att han slipper detta nu alltså.

Hur som, imorgon blir det städning. Ikväll ska jag bara ta mig lite fika se tv och sen lägga mig.

Imorgon börjar allvaret!

Ska förklara sen vad jag menar :)

Är svintrött, somnade jättesent igår. Inte alls så speciellt smart av mig, Milli tyckte jag var jättekonstig som aldrig ville sova. Ska bara se ett program ikväll sen blir det att sova :)

Annars har dagen varit hur skön som helst, för att vara en måndag med andra ord.


Ellie nerbäddad :) Lilla muppen!




rast

Har kommit på en sak, ska visa sen. Nu jäklar för jag hittade den rätta genvägen igår också ;) Vad kan jag inte säga men förhoppningsvis blir detta bra :)

Är hemma på rast nu, ska snart tillbaka. Får se vad kvällen har att erbjuda :)

 

Milli som myser framför brasan i Borga :)


Sötbild!

 

Det ser ut som att jag och Milli ger varandra en kärleksförklaring :)


Genvägar och senvägar!

Ja, försöker för brinnande livet att hitta genvägar men det verkar ganska lönlöst. Så ska nog slänga av mig kläderna och lägga mig, en arbetsvecka väntar, ser dock fram emot helgen som ser ut att spenderas i Borga. Mysigt!

Nej, matte är trött, annat kan man säga om hundarna, de är hyyyyper! Typiskt då jag är trött :/


Mer tavlor

Älsk hjälpte mig att sätta upp de andra tavlorna i vardagsrummet innan han åkte, så här blev det:

 

 

 


Love!

Har hängt upp en kärlekstavla ovanför sängen. Vi har ju ett väggord ovanför våran säng;

 

Man ser k:et i kärlek ovanför sänglamporna. Har nu satt upp en tavla där det finns plats för 4 bilder, 2 liggandes och 2 ståendes samt "hålrum" där det är utskuret LOVE och hjärtan. Jättesöt. Så här blev det:

 

 

Bild fr.h: Mig Kreta, Balen röda mattan, Älsk Gran Canaria, Vi båda midsommar 2007

 

Älskar dig Sammy!


Pirr i magen!

Älskar att få läsa ord från älskling. Jobbigt att han är så långt borta!

"Det gör jag gumman, så fort jag får chansen! Jag saknar dig så mycket. Gud så jobbigt, jag kommer jobba natt mest troligt tills jag åker hem. Så du vet det. Jag får arbetsfon idag så ska skicka sms från den så du vet vilket nummer du kan ringa om du vill ringa nån kväll. Nu ska jag prova å sova lite igen så jag orkar jobba inatt. Puss älskgumman! Hälsa tuffsarna!"

 

Bättre sambo och bättre husse finns inte!


Galen i ringar

Som många vet så är jag tokig i ringar, i guld. Fick en underbaring i 20-årspresent av min familj, Lapplandsringen, så här ser den ut!

Nu har jag hittat min andra ring som ska sitta på mitt långfinger på högerhanden, ingen mindre än Västerbottensringen. Skulle verkligen göra allt, en lapplandsring och en västerbottensring. Från där man kommer ifrån. Det roliga är att temat på båda som ska representera oss här uppe är hjärtan :)


Efter vilpausen

Jag är på svinbra humör, har energi utan dess like så funderar på att fixa lite här hemma. Tänkte att något av detta eller kanske allt efter närmare eftertanke kunde bli av:

♥ Spika upp väggord i vardagsrummet
♥ Hänga upp mina förstoringar någonstans
♥ Hänga upp mitt porträtt någonstans
♥ Möblera om på vissa ställen
♥ Fixa "kärleksramen" (ska visa sen)
♥ Fixa den svarta "samlingsramen" (där man kan ha flera bilder i en och samma ram)

Ska visa bilder sen, både för er skull och kanske för älsk som förhoppningsvis läser bloggen igen då han är borta! ♥

Skön, otroligt skön dag!

Vaknade tidigt imorse, riktigt mysigt. Åkte hem till päronen kring 11 sedan drog jag och syster ut med skotrarna. Vi var ute till efter 3, riktigt skönt! Vi åkte en sväng till Sagatun, en sväng på bergvattensjön, en sväng till ok osv. Blev över 6 mil idag. Det var riktigt fint väder :) Så tummen upp för denna lördag.

Nu tänker jag fortsätta att mysa runt i underställ och bara göra ingenting. Kanske att jag tom tar en liten nap men det ska jag inte ha dåligt samvete för. Dagen ska fortsätta lika skönt som den börja, jag ska alltså göra precis det som faller mig in!

En disk är igång också, känns riktigt skönt att slippa diska. Ännu en grej som är toppen med denna lördag. Dock hade den kunnat bli bättre, om älsk hade varit hemma.

Nej, nu blir det chill!


Kolla våran nya familjemedlem!

Sabercat 700 -05

Het kissekatt eller vad?!

 

Imorgon blir det premiärturen för i år :) får se om det blir denna eller om det blir 570in.

 

Skönheter!


Varit på jakt!

Har varit på jakt efter ett par nya täckbyxor då lilla fettot Cilla inte kan ha sina gamla längre. Har äntligen hittat ett par här på sportis, de har riktigt bra grejer. Så imorgon blir det att köpa ett par Didriksons täckbyxor. De kostar 900kr men jag behöver verkligen ett par nu innan all skoteråkning plus att jag inte köper täckbyxor varje år, de är något som återkommer varje vinter så tror det kan vara bra att köpa några med bra kvalla

här är de iaf, riktigt snygga om ni frågar mig

Äntligen, nu kan jag checka av vinterjacka och täckbyxor. Bara en ny skoterjacka kvar alltså, vilket jag ska kolla efter imorgon då jag och farmor ska till Strömsund. De har rea på Team Sportia så ska kolla där. Hittar jag ingen där som jag tycker om så får jag låna älsk Tobe-jacka som han lånade ut åt mig så länge. Min älskade älskling som är så ofattbart omtänksam!


En manisk Ludde

Ludde slickar maniskt, på i princip allt; sina tassar, Milli öron och ögon, leksaker osv osv. Blir tokig. Speciellt då han ligger mitt i natten och slickar sin tass så det smaskar. Säger då till honom och det ser så kul ut då han helt plötsligt "fryser" till is och rör inte en fena. Precis som att han kan få mig att tro att han aldrig gjorde något innan. Haha. Min lilla älskling.

Milli tycker han är jättekonstig ibland som vill tvätta hennes öron konstant och vem vill för den delen ha en stor tunga mitt på ögat? :P Ibland slickar han i förbifarten på hennes öga så hon knappt hinner blinka innan :P

Well, well, försöker få honom att sluta göra det så mycket.

Nu ska vi sova. Är vaken på tok för sent men det är så jobbigt och tråkigt att sova utan älsk så drar mig hela tiden för att göra det. Ska ta en tröja av honom från garderoben så jag får somna till hans lukt iaf.


Koka ris

Att koka jasmineris är bland det svåraste jag vet men också det älskling är bäst på, hans ris blir helt perfekt, kladdigt och gott. Så just nu saknar jag honom så mycket så jag nästan går åt ;)

Ska försöka klara av att äta det ändå. Ja, middagen blev så sen ikväll igen. Pga Strömsund.

Well, well. Har fått prata med älsk ikväll då de var på Arlanda. Lyfte därifrån 19.20 och kommer fram till Paris ikväll 22.00. Fanå, hatar detta :/ Vill ha honom på hemmaplan eller åtminstone i Sverige! :/

Ny jacka och Strömsund

fick min jacka idag, helt otroligt SKÖNT! Den är så varm och go och FIN! SÅ otroligt nöjd! Så nu fryser jag inte mer i vinter.

Ska snart åka iväg och hämta Julia, vi ska åka till Strömsund för att ta bort resterande stygnen som sitter i Luddes skrev :/ huvva! Min älskling som inte verkar tycka om veterinärer :/ Tom Milli skakar så fort hon kommer in till en vet.

Körde älsk till industriområdet idag och sa hejdå. Tog min rast tidigare så jag fick lite mer tid med honom. vilket jag är glad att jag gjorde. Nu blir han borta i nästan 2½ vecka. Men hellre det än en månad. huvva! Saknar honom redan.


Filmmys med älsk

Har ju redan sett Awake men vill att han ska se den. Tror han kommer tycka att den är bra :) Så vi ska väl snart mysa ner oss för att kolla på den.

Jisses, imorgon åker han igen :/

Nyss hemkommen

Har nästan nyss kommit hem från att ha hälsat på älsks farmor och farfar + familj. Vi blev bjudna på kamsen/palt, riktigt gott samt en semla. Tycker så mycket om älsklingens släkt!

Sen fick jag även veta att jackan är skickad så borde få den till fredag. Känns riktigt härligt. Tänk dock om jag inte kan ha den :O Paniken. Men som sagt, var ju så noga med mått osv så det borde inte vara några problem.

Nej, nu ska vi snart slå på en film, imorgon åker älsk igen till Marocko, känns så jävla trist :(


-25 grader

Japp, så kallt är det. Är hemma på rast en sväng, ska dock ut och köra bilen helt varm igen sen blir det goa motorvärmaren för honom.

Ni kan ju gissa hur mycket jag vill ha min jacka nu i denna kyla? Den jag har är inte ens fodrad så den värmer inte så mycket plus att den är så tajt att det inte går att ha tjocka kläder under :/ Huvva!

Nej, ska ut och krama om älsk en sväng som ska köra skoter till svanabyn nu, min älskade som åker imorgon :('


Kan man annat än älska?!


Betalat!

Min jacka borde skickas imorgon, kanske, kanske, kanske att jag får den innan helgen. Det hade varit grymt isf :)


Jävla lägenhetsletande!

Vi vill flytta, inte nu och kanske inte på några månader men innan nästa vinter. Våran elräkning på nästan 12 000 sved för mycket och i och med att min lön inte är så värst stor så fick älsk täcka mer än hälften av den kostnaden.

Dock verkar utbudet vara lika med noll plus att bemötandet inte var det bästa från Dorotea hus sida. Vet inte alls hur vi ska göra, jag börjar få lite panik. Det känns som att det är på väg att gå åt helvete. Meeen jag ska inte ta ut något i förskott, vi får leta vidare. Dissa Dorotea hus och kanske leta via kontakter eller något. För trots att vi trivs här med planlösning osv så är det ganska nergånget och dyr el samt att värden för detta område är usel. Ingen person jag håller så mycket av om man säger så.

Nej, vi får se hur det blir. Jobbigt är det iaf :/

Vilken dag!

Är riktigt trött så ska ta en liten nap, hoppas att älsk hänger på den iden, det finns inte mycket som är lika mysigt som att somna efter maten med tvn på i soffan tillsammans med min älskade.

Vi har för övrigt våran diskmaskin här nu, vi provdiskar nu. Verkar funka. Älsk är i extas. Lite gulligt ändå ;) Det känns som en riktig frihet att ha diskmaskin nu ;)

En sådan har vi nu


Nu: Eclipse!

Nu ska jag äta lunch och se Eclipse. Inte ens 1 år kvar till Breaking Dawn, iiiih! :)


Min jacka!

Nu är det min jacka :) Bild: Tradera!

 

Äntligen kanske jag kan få sluta frysa i vinter! :)


Beslutsångest!

Nu har jag möjlighet på 2 everest jackor, en svart och en röd, i förhoppningsvis min storlek. Jag har frågat efter midjemått, stussvidd och bröstmått för att vara på den säkra sidan. Den röda kan jag garanterat få för ca. 700 kr vilket är ett väldigt bra pris. Den svarta kan bli mycket dyrare. Så, hur fasen ska jag göra!

Det blir nog innan slutet att jag budar hem den röda. Ville från början ha en röd men en svart passar ju till allt. Men det får nog bli den röda iaf. Det blir nog så :S


Drostdy hof cape red

Ett riktigt gott vin, vi tänkte testa det då vi såg det på reklamen och visst var det gott. Inte för starkt och inte för svagt, inte torrt, alldeles perfekt. Ett vin i våran smak.

Älsk håller på med maten och jag funderar på om man ska försöka få tag på en jacka på tradera. En röd Everest hade suttit jävligt fint och kan jag inte ha den så ska jag fasen tvärgå ner i vikt så att jag kan ha den och inte ta denna process så långsam.


Blogg.se APP!

ÄNTLIGEN! Någon mer än jag som har sett det nu att de har fixat så att vi med iPhone kan blogga med mobilerna via deras APP som de förmodligen släpper någon gång i mars. Härligt! Jag blev då superduper glad!

Var bara tvungen att gå in och skriva det ;)

Vill bli frisk

Snoret rinner, IGEN! Som förra veckan. Plus feber så imorse blev jag riktigt less. Stannade hemma och SKA bli frisk nu. Det har jag bestämt!

Så denna helg kommer bli lika lugn som förra helgen.


Snabb leverans på FEBER och BILDER

Jo, som rubriken lyder. Har feber, kände av det lite imorse, tog ingen tablett eller så då. Kom hem på lunch, tog tempen och jovisst hade jag feber. Tog 2 tabletter och blev bättre och nu efter att de har slutat verka har det blivit ännu sämre. JOBBIGT! Ska vila och dricka mycket ikväll så hoppas jag på förbättring imorgon ELLER att jag blir dunderdålig så att jag slippe denna förkylning som jag har haft i en veckas tid nu!!!

Hur som haver så fick jag även bilderna idag. Snacka om snabb leverans, 2 dagar. Har redan ramat i de tre som jag ska ha på våran LACK-hylla i vardagsrummet. Kommer bli så mycket hemtrevligare att ha massa bilder. Ska fixa mer ramar också till andra bilder.

Dessa blev det:

En på Milli och en på Ludde

Och en bild på mig och älsk från balen. Gud vad jag ser ut att ha en tjockismage med det är min höft.

 

Blir så fint :)


Besök

Ska alldeles strax ta mig en tur till Ica och en tur med snabeldraken här hemma så det inte ser rent förjävligt ut när Hanna och Therese kommer. Ska bli så kul att få träffa dem igen, det var länge sedan :)

Annars så har dagen sugigt ganska så rejält så det var tur att de skulle komma på besök så man får tänka på annat och vara lite glad :)

Beställda bilder och sällskap inatt

Älsk ringde för ett tag sedan och han skulle komma hem ändå. Skönt, då blir det färre nätter utan varandra då han åker tillbaka på jobb nästa vecka. Känns riktigt trist och jobbigt. Men inatt sover vi tillsammans iaf, blev så glad.

Skulle aldrig ha vågat kolla på Ghost Whisperer annars ;)

Iaf så beställde jag även bilderna idag, tog även med 3 förstoringar som jag ska lägga in i mina ramar som var för små för mina teckningar :) Komma bli så kul att äntligen få pryda hemmet med bilder.

Nej, nu hör jag ett brummande utanför lägenheten och det måste vara älsklingen! :) Godnatt världen!


Attract

Nu drar jag fram den igen, ska bli skönt. Dock är det så jobbigt, om man tränar varje dag så måste man ju duscha varje dag vilket inte mitt hår tycker om. Det blir så jävulst torrt :/ inge kul. Men värt det.

Försöker komma på vad jag äter om dagarna också, dock har jag slutat nästan helt med potatis, ris, vitt bröd osv. Sist jag åt vitt bröd var, jaa, någon vecka är det iaf. Mer än en vecka. Det är sjukt, det finns alltid alternativ att äta istället och man saknar tusan inte det heller :) härliga tider!

Sover själv inatt och imorgon också och morgonen efter den också för den delen. Inte så olikt då älsk är på jobb. Känns konstigt.


Syster - Check!

Nu är även syster klar för högskoleprovet :D Härligt!

Ikväll har vi även fått upp lite tavlor, ska visa sen hur det blev :) Nu ska hundarna och jag hem igen, ska lägga mig tidigt ikväll men först blir det 1 h på löpbandet :)


Utmaning

Hur bor du: I en lägenhet, dock mer som ett radhus. En 4:a med carport, egen tvättmaskin osv.
Brukar du komma i tid: Ja, oftast.
Hur lång är du: 156½ och ja, den halvan är riktigt viktig ;)
Kan du laga mat: Ja, om jag måste men duktig är jag inte :P
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar som elevassistent på högstadiet.
Vad har du på dig just nu: Leggins, linne, tunika och kofta
Har du någon fobi: Nja, egentligen inte
Hade du en bra kväll igår: Ja, den dög :)
Vilket är ditt senaste inköp: Sele och tvillingkoppel
Din favoritdryck på morgonen: Dricker inget på morgonen
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Lönen
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Gjorde sönder ännu ett glas igår då jag diskade :S
Vem snackade du med senast: Elin
Varm favoritdricka: Varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Loka Citron
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl eller cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag, då jag blir lite onödigt elak :/
Saknar du någon just nu: Ja!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Att folk är respektlös, hånar osv.
Någon jag stör mig på: Oj, det finns några stycken som jag helst inte skulle vilja se igen :P
Intressen: Kärleken, hundarna, familj, vänner, skriva, film, musik, tekniska grejer som mobiler, skoter, bilar, shopping.
senaste person du kramade: Älskling

Senaste person du ringde: syster
Senaste person som ringde dig: syster
Vad drack du senast: Mjölk
Vill du ha barn: Ja, men inte än på några år, vill ha utbildning först
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja, blir 22, ganska tråkig ålder om ni frågar mig. Sen vill jag sluta bli äldre nu
Har rakat dina ben någon gång: Ja :P
Är du sugen på något nu: Inte det, jisses vad skönt nu då jag tänker efter :P
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Jag tycker inte om kaffe, dricker inte kaffe så, 0, nada, inga!
Använder du hudkräm: Ja, efter varje dusch
Attraheras du av män med skägg: Njae
Micro-pop eller poppa själv: micro-pop
Brukar du baka: Ibland
Röstade du i det senaste valet: Ja!
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jo, ganska så
Vilken låt lyssnade du senast på: Pack up med Eliza Doolittle
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, älskling
Vad tycker du är äckligt: hmm, otrohet tycker jag är vidrigt
Har du pengar på mobilen: Har abonnemang

vilken svordom använder du mest: Många olika, fan, jävlar osv.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar:
Skulle vilja göra piercing i tungan, dock är älskling emot det :P Sen vill jag fylla i min tatuering på handleden, vill även göra en ny på foten.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt: Ge fan Cilla!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv: Oj, svårt. Vet inte faktiskt.
Jag ville bli när jag var liten: Journalist
Nu vill jag bli: Lärare
Nåt du absolut inte äter: Potatisbullar, fiskbullar m.m
Humör just nu: Glad, längtar, lite fundersam men allt som allt, det funkar! :)

Hemma

Kommit hem, har varit en lugn dag idag. Det gillas.

Ikväll händer inte så mycket skulle jag gissa, ska dock ställa mig 1 timme på mitt löpband och sen blir det sängen. Imorgon på eftermiddagen kommer några vänner från Vilhelmina på besök så det ska bli superkul :)


Stänga de blå!

Nej, nu tror jag att jag ska slänga mig i duschen för att sen gå och lägga mig. Känns skönt att ha gjort något vettigt ikväll och jag känner på mig att jag kommer somna tidigt ikväll. Är trött som aldrig förr.

Tack för idag! :) Godnatt!

 

Bilden från utlandet och den gör sig verkligen inte lika fin på kort som i verkligheten :)


Högskoleprovet

Hade nästan glömt bort det. Hann anmäla dock gick det inte i genom helt så skulle betala in det senare. Tur syster ringde och frågade henne om jag kunde hjälpa henne att anmäla sig annars hade jag glömt bort totalt att imorgon är sista betalnings/anmälningsdagen.

Så, nu är det klart å betalt!

Den 2 april är det stort prov för min del *svälj* känns inte helt okej men någon gång ska man väl ta steget?! Eller hur!


Så, hur gick det? Attract

Love it!

I början känns det lite ovant, lite konstigt. Bandet känns lite löst men det är nog för att det är så låg fart i början. Höjde hastigheten och det blev superbra. Den räknar tid, kalorier, distans så nu har jag gått en timme och gått några kilometrar. Hann aldrig kolla, hade tiden på hela tiden sen stängdes den av av sig själv efter programmet så hann aldrig kolla då den nollas efter det.

Så nu blir det 1 timme om dagen minst på denna maskin, har gått medan jag kollade på resten av The Back-up plan och tv, man tänker inte ens på att man tränar vilket är ett stort plus för mig som ofast inte hittar någon motivation pga tristess.

Men allt som allt ett perfekt vis att träna hemma då man som jag känner sig för fet för att visa sig bland annat folk! Ni kan gå in på Attracts hemsida HÄR!


Attract

Mitt älskade rosa Attract, idag blir det premiärturen. Ska köra x-antal kilometer, ska se sen hur många det blir. Tänkte köra ett förinställt program nämligen, vet dock inte vilket än.

Det är så fint :)


Gulligt på Hästskovägen

Gulligt va? Såg detta igår i början av vårat kvarter :)

Glad alla hjärtans dag :)


Youtube

Är det fler än jag som har problem att lägga upp videor på bloggen från Youtube? Blir ju tokig, har ju två av mina favoritlåtar just nu som jag vill dela med mig av!!!

Tunga ögonlock

Har inte hunnit så mycket längre med bilderna. Ska kolla med min externa hårddisk också innan jag lägger någon beställning. Dock skulle jag verkligen vilja få tag i 100 bilder då det var gratis, GRATIS ÄR ALLTID GOTT! ;)

Letar febrilt efter en jacka också, vill ha en Everest, 8848 Altitude, PEAK eller en Didriksons men vill testa innan jag köper. Så blir nog att ta en sväng till Vilhelmina eller Strömsund för att leta senare :)

Hittade iaf lite gamla bilder, kolla! :)

 

 

 

 

 

 


Fler ska det bli :)


Reklam för Puppia

Här är den svarta selen som jag har i från Puppia, en likdan som jag köpte nu i rosa. De är så grymt bra, stabila, mjuka, luftiga och perfekt passform. Lätta att ta av och ta på och fina dessutom :) Finns ju i många olika färger som ni ser på bilden nedanför. Om jag skulle rekomendera någon sele så skulle det verkligen vara denna.


Tack för responsen förresten!

Tack så mycket från er på inlägget om selen. Känns skönt och nu är en rosa beställd :D Hon kommer bli så grymt fin! :) Plus att älsk har lovat att han inte bryr sig om att hon har rosa eller inte ;)


Fuji!

Nu ska jag beställa 100 gratisbilder från Fuji, kom ju på att det är fasen lättare än att skriva ut bilder från mor och fars sugiga skrivare. Ska visa sen vilka jag tar ;) ÄNTLIGEN!

Ska ha 3 vita ramar på våran lackhylla i vardagsrummet, 1 på Milli, 1 på Ludde och 1 på mig och älsk. Sen ska jag nog fixa några förstoringar i mina ramar från Dollar i storleken 40x50 då jag inte har någon annan användning av dem annars. Komma bli så fint!! :D

Mys

Nu ska vi slå på filmen, se vad mys vi har :)


Ouppdaterad

Ja, jag är en 21-åring som har noll koll på vad som händer i världen. Ibland brukar älsk fråga mig:

- Har du hört om vad som hände i det landet?

Ehm, nej det har jag inte. Varför?! För jag lyssnar aldrig på radio, jag läser varken tidningen i pappersformat eller på internet och jag ser inte på nyheterna. Det är ganska illa för att vara "vuxen" har jag insett själv. Så än fast jag tycker allt sånt är tråkigt så nu har jag lovat mig själv att jag ska läsa på aftonbladet och expressen varje dag på kvällen. Japp!

Så nu kör jag då, första gången någonsin jag läser aftonbladet utan att leta efter en speciell artikel :)

Hemma

Nu har vi nyss kommit hem. Åt mat där då det blev så sent så blev en biffstek med lök som vanligt. Vi svängde förbi på ok och hyrde en film innan som vi ska se snart då älsk har kommit tillbaka från att ha lämna släpvagnen. Sen blir det nog sängen, är dödstrött. Vaknade faktiskt 8, vaknat tidigt hela helgen, riktigt skönt att få utnyttja helgen trots att jag inte har gjort så hemskt mycket i och med förkylningen.

Vi hyrde Cass, en huliganfilm och jag gillade verkligen Green Street Hooligans med Elijah Wood så tror nog att jag ska tycka att denna är bra också. Berättar mer sen vad jag tyckte.



För övrigt så känner jag mig helt återställd så ska vara med på idrotten imorgon då min klass har lektion. Det är bra träning, roligare träning :)


Dumförklarad nu eller?

Ska köpa sele till Ludde också, känns bäst för mig med sele. Det känns mer kontrollerat då man bara är ute och fingår. Är det träning eller något på G så har jag andra vanliga koppel så.

Nu till saken, har redan en Puppia sele i svart, vill ha den till Ludde sen köpa en....ROSA till Milli. Är jag jättehemsk då? Eller tänker ni om mig då som ni vet som Paris Hilton, rosa och bling bling till hunden, tro att den är en leksak och skit?

Tycker om rosa, har mycket rosa kläder själv, mitt skal till mobilen är rosa. Milli är tjej, känns bättre att hon har rosa än att Ludde har rosa :S usch, är jag jättehemsk då? Kommer ens älsk våga gå ut med henne och den selen om jag köper en rosa? Suck! Hjälp mig?! Annars får jag väl för tusan köpa ännu en färg om alla dumförklarar mig :S

Nej nu är en rosa beställd, så nu får ni tycka vad ni vill :P


Flytt från omvärlden

I torsdags blev jag tokförkyld så i fredags flydde vi. Till lugnet, till naturen, till det bästa. Vi åkte till Borga vid 11 på fredagskvällen. Vi kom upp och värmde upp stugan och gjorde lite mat sen la vi oss kring 2 på natten. Vaknade till underbart väder vilket resulterade i skoterkörning för älsk och en ta-det-lugnt-dag för mig.

Jag är friskare, inte helt återställd men näsan snorar inte allt för mycket och är inte lika tät samt att hostan nästan är borta. Så till imorgon är jag nog frisk. Ikväll åker vi hem igen dock åker älsk tillbaka imorgon för mer skoterkörning. Då ska jag ta premiären på en grej hemma. Ja, det lät inte allt för bra men det är nog inte som ni tror ;P eller som jag tror att ni tror :P Ja, ni fattar! Eller?! :P

Älskade borga!

Från stugfönstret, Borgahällan och en himmel som blev allt blåare under dagens gång med strålande sol!

Detta är terapi för själen. Jag mår så bra!


Dag 25

♥ Min favorithögtid

Jag älskar julen, det är en glad tid. Alla har en viss stämning, en varm känsla och oftast träffas vi i släkten vilket verkligen innebär lycka för mig, att vi alla är tillsammans. ♥

Hittade ingen bättre bild för tillfället men här är en del av släkten :)


klump i magen

Jag ha noll ork, noll glädje, har noll aptit, har inte ätit middag på 3 dagar. Jag får inte i mig någon mat, är bara så jävla ledsen, besviken. Inte arg, inte sur, inte alls. Dock känner jag mig tung, jobbigt orolig. Inte långt till tårar, vill inte gråta, kommer några snyftningar sen orkar jag inte. Vet inte vars jag ska vända.

Jag känner mig redigt värdelös och osäker. Dessa dagar har inte varit olik den senaste månaden.

Jag verkar alltid ska vara den som väntar, men frågan är på vad? Och till vilket pris?

Dag 24

♥ Mitt favoritprogram och varför

Min absoluta favoritserie är The Big Bang Theory, tycker det är så otroligt roligt och min favoritkaraktär är Sheldon.

 

Sheldon: You can try, but you'll never catch me. Bazinga!

 



Cpblogg.se

Alltså, tidsinställda inlägg verkar inte funka alls. Den lägger ut inläggen hur konstigt som helst nu verkar det som. Så ni vet att det är det som är problemet och inte det att jag inte kan räkna ;) Siffror hoppar fram och tillbaka på de olika inläggen så :P

Försöker fortfarande hitta ramar, har nu sökt hjälp på 3 olika sidor :P haha. För ramar det vill jag ha, vill sätta upp våra fina bilder, minnen från utlandet!


Dag 23

♥ En låt som får mig att gråta

Kommer inte på någon låt som får mig att gråta. Det beror helt på om det har hänt något eller så om jag skulle kunna gråta till en låt. Är jag deppig så lyssnar jag oftast på deppig musik och är jag glad lyssnar jag helst på glad musik. Det är något som kommer naturligt liksom. Men inte gråter jag till någon speciell låt



HJÄLP MIG!

Måste hitta ramar i storleken 70x90, dock skulle det funka med 60x80 eller 60x90 också.

Finns inte stora nog på Clas Ohlson och får inte att beställa via internet från IKEA, någon som vet någon hemsida där det finns stora ramar? Isf, skriv en kommentar. Skulle verkligen uppskatta det!

Dag 16

♥ Innehållet i min väska

Förstår inte denna utmaning, den var på förra också. Jag har inget intressant i min väska. Plånbok, mobil, buff, vantar, nycklar sen är det stopp :P

Så inget intressant.

Dag 22

♥ Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Det varierar från dag till dag vad man känner. Har jag en dålig dag så är min spegelbild dålig och har jag en bra dag är min spegelbild normal. Hade önskat många saker angående mitt utseende men jag är den jag är och kan inte ändra på det!



iPhoneskal!





Vill ha ett genomskinligt, det skyddar samtidigt som man ser mobilen


Vill samtidigt ha ett rosa, dock blir detta bara som en bumper i silikon dock ett skydd på baksidan också.

Love it!


Rast!

Vi sitter och har håltimme i datasalen. Det är så lugnt och skönt. Det var dessutom hur skönt som helst med idrott, jisses. Och kul sen då! :D Handboll, tycker ju det är kul. Dock är min kondition = 0, men det ska det bli ändring på redan ikväll :)

Ska visa i en bild sedan :)

Nej, ska kolla runt lite på nätet, ska visa vilka skal jag ska köpa sen till mobilen :)


ÄLSKLING ÄR HEMMA!

Åh, jisses. Våran andra filmklassiker. Den första var kvällen vi blev tillsammans. Då vi båda var på fest och sen beslöt jag mig för att gå då vi inte pratade med varandra. Var precis på väg ut från ytterdörren då min sko fastnade i dörrmattan. Sen såg jag att han kom efter så jag fortsatte att gå tills jag kände en hand på min axel som vände mig om. Sen kramade den underbara personen mig och vi spenderade natten tillsammans. Ännu ett plus, vilken gentleman, inget annat än att bara sova med varandra.

Nu till denna klassiker. jag hade precis varit på idrotten och tänkte att jag kunde lämna mina grejer i bilen då jag inte behövde grejerna senare. Då ser jag ett välkänt huvud, min älskling! Jag bara sprang och skrek älskling och kramade om honom, länge! Började seriöst grina, speciellt då han sa - Jag älskar dig!



Äntligen är han hemma!


Dag 15

♥ Någonting jag ångrar

Jag ångrar alla gånger jag tänkte efter efter all skada redan är skedd. Det ska aldrig hända igen, det har jag lovat mig själv. Inget blir bättre av det.

Bild från google



Dag 21

♥ Bild på mig själv som är tagen utav någon annan

En bild som är tagen av Vicky :)


Lugn hemmakväll

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Blir OC och massa mys med glass och choklad. Är snart inne på andra säsongen av OC, får väl ta och börja se en annan serie sen då det bara är tre säsonger kvar att se.

Imorgon blir det att kliva upp tidigt för att åka till Dollar sen ska vi hjälpa mor med affären och ställa i ordning det mesta. Blir nog en bra dag. Sen är det bara en dag kvar innan älsk kommer hem :)


Dag 14

♥ En bild på mig för 1 år sen



Dansen

Ska med syster och hennes tjejkompisar på dansen. Kan bli kul, hade dock varit roligare om Sammy kunde ha varit där. Men nu är det inte länge kvar :D ÄNTLIGEN!

Sammy ♥ Cecilia - för alltid, för evigt!


Thaimat

Imorgon är det thaibuffé på Ankis. Tycker det är roligare så det tar in lite nyare mat, annat än hamburgare och pizza som är det enda utbudet i princip.

Så imorgon blir det thaimat :)

Fredag

Guuuud vad skönt med helg. Äntligen. Ska ha sån jävla bra helg :) På söndag blir det iaf dollar, ska köpa ramar till våra bilder vi köpte på Gran Canaria så vi kan sätta upp dem. Jag tycker inte om vanliga tavlor, det känns mycket mer roligt med bilder och sånt som t.ex. de som vi har nu från utlandet.

Det är iaf självporträtt och en karikatyr. Riktigt fina, måste bara komma på vart vi ska sätta upp dem. Vill nog ha karikatyren i vardagsrummet. Ska visa bilder på det sen :)

Sen, nu ska jag fundera på vad man ska göra ikväll :)

Köpte ett par skor igår i Åsele btw, ska visa bild sen :)

Dag 13

♥ Mitt drömbröllop

Inget fancy, inte stort. Mina nära, min fästmans nära, lycka, glädje och kärlek. Det är allt som betyder.



Dag 20

♥ Min favoritfilm

Är en allätare då det gäller filmer. De flesta filmer faller mig i smaken oavsett om det är komedi, romantik, action, thriller, teknat eller animerat.

Men några som är mina favoriter som står sig högre än alla andra och som jag har sett otaliga gånger och som jag fortfarande kan se otaliga gånger är Twilight-serien. Varför jag säger serien är för att alla filmer är grymt bra och kan inte välja bara en. Längtar som en tok till första delen av Breaking Dawn :)



Dag 13

♥ Mitt drömbröllop

Inget fancy, inte stort. Mina nära, min fästmans nära, lycka, glädje och kärlek. Det är allt som betyder.



Trött

Stygnen är borta men han har tratten kvar, åtminstone till imorgon så det får läka där stygnen satt. Allt såg bra ut och jag längtar till imorgon då jag får se fram emot en helg tillsammans med en ny hund och Milli. För helt seriöst, han är som en ny hund. Vet inte alls vad som blev om det är som de säger att kasterade hundar blir mer stabil efteråt och att de blir lugnare och så. Eller om det är tratten som har gjort honom lite mindre rädd osv. Hur som haver så verkar han må gott iaf, vilket känns skönt i mammahjärtat!

Nu ska jag sova, detta blir den tidigaste kvällen på länge. Imorgon är det kortdag sen får jag se vad som erbjuds ihelgen. På måndag kommer iaf älsk hem och jag ska pussa honom sönder och samman!

Inget har fått mig att må så bra på en månads tid som ikväll då du sa ömt att du älskar mig, du är min värld, det bästa som finns!

 

Min själsfrände, min älskling, min framtid, min enda!


Nu bär det iväg mot Åsele

Hej då kragen, hej då stygnen. Hej en gladare hund! :)


Dag 19

♥ En bild på det jag köpte senast

Det är mina älskade OnePiece som jag praktiskt taget lever i hemma nu :)

Min Teddy Fleece Navy



Och min Lusekofte Marine


Dag 12

♥ En bild på ett ställe jag har vart på


Vi tar Gran Canaria 2010 :)



Kvällsbesök

Ja, nu har jag kaffe färdigt för snart kommer tremäningen med 2 kompisar hit. Förstår inte vilket påhitt de har kommit på men kaffe önskade dem så kaffe ska de få.

Sen ska jag minsann lägga mig och sova :)

Nu är det inte länge kvar tills älsk kommer hem, fan så jag längtar! ♥


Tremäning

Kanske man får träffa tremäningen ikväll. De hade tråkigt så då åker de från Övik till Vilhelmina. Haha vars är det logiska i det? :P

Well, well, ska visa sen vad det är jag har införskaffat mig ;)

Äldre bild på Luddegubben då han hade ont. Imorgon ryker stygnen :)


Onsdag

Kring halv 7 ska jag åka ut och hämta Vicky sen köra ner henne till bussen. DÅ börjar hennes resa till Thailand. Lyckosten! ;)

Ska nog ta en nap tills dess ELLER så försöker jag hålla mig vaken så jag somnar i någon tid ikväll. Dock försökte jag med det förra veckan men somnade ändå efter 1 och dagen efter saknade jag verkligen den stunden jag hinner sova på eftermiddagen. Måste verkligen försöka vända tillbaka mina sovvanor, jag är på tok för trött på dagarna på jobbet :/

Nej, ska se vad som blir. Kanske blir det lite oc eller gräsklipparspelet på min iPhone ;)

Haha det är fasen inte kul men beroendeframkallande iaf ;)


En ny jacka

Senare ska jag köpa en ny vinterjacka. Det var så länge sedan jag köpte en riktigt vinterjacka. Ett år köpte jag typ 4 stycken, en ganska dyr från carlings, en kortare variant i typ filt/duffel. En från H&M med fuskludd innanför tyget och 2 vanliga jackor.

Nu är jag redo att hitta en ny, funderar på en sådan kanske:

Eller så blir det bara en vanlig jacka med nyare än den jag har

 

Jackköp är så svåra tycker jag :S


Dag 18

♥ Vad åt jag idag

Som vanligt äter jag ingen frukost, men sen blev det lunch på skolan och middag. Lunchen var inget speciellt och till middag blev det frysta grönsaker och fisk. Mycket gott. Påminner mig lite om maten som jag åt när Vicky och Anna var hos mig, fast den var mycket godare. Men ska försöka äta mer sallad till maten istället för potatis och ris. Man blir mycket mer behagligt mätt än äckligt mätt då man äter sallad istället för potatis.



Dag 11

♥ Något jag oroar mig för

Jag oroar mig för mina nära och kära. Det skulle kännas väldigt tomt om något skulle hända någon av dem. Oroar mig för framtida studier då min självdiciplin verkligen kommer sättas på prov. Men man ska ta det med en nypa salt, allt händer och man kan inte stoppa det så ta dagen som den kommer.



Sis in OnePiece

Milli är väldigt skeptisk ska jag tala om :P


Kolla kolla!

Kolla vad det var som kom idag :D


Hemma

Har handlar och donat sen jag kom hem.

Det har seriöst spöregnat här idag. Helt sjukt. Detta leder till att pappas jobb blir sjukt mycket jobbigare för nu är det snorhalt ute. Jobbigt :/

fortsätter på OC och ska börja se redan vid 6 tror jag för ikväll blir det en tidig kväll.

Fick iaf mitt paket idag, ska visa sen ;)


Dag 10

♥ En bild på mig när jag är glad

Oj, vad ska vi försöka hitta till denna utmaning då :S

Bjuder på en gammal bild :) men glad är jag iaf!



Dag 17

♥ En person jag vill byta liv med för en dag - varför

Oj, jisses vad svårt. Jag skulle nog vilja byta liv med många men samtidigt, hur lätt är deras liv egentligen. Ingens liv är perfekt precis som mitt men om jag skulle välja någon vars liv verkar vara beundransvärt så får jag lov att ta Viktoria, våran egna prinsessa!

Hon är vacker, får träffa många olika människor, se många olika platser, verkar ha en underbar make.

 

Bild från google



RSS 2.0