Härlig kväll

Blev bjuden på riktigt god mat hos Viktoria och varm choklad med grädde och chokladbitar på, alldeles underbart. Och som vi har skrattat och pratat hela kvällen, känner mig helt tom på känslor, känner mig lätt och mår verkligen ännu mer toppen än vad jag har gjort tidigare i veckan. Nej, detta är lycka. Viktoria är nog en av få som verkligen förstår, allt.

Ska snart sova, dock är det inge bråttom men det kan vara skönt att komma i säng iaf. Imorgon blir det Ormsjö för att hjälpa far att gräva ner nytt vatten till husen. Jag skulle skyddsgräva (?) haha, huvudsaken jag hjälper :) Mamma ska laga mat åt alla som hjälper till så hela familjen Jonsson nästan kommer att delta på våran lilla backe :)

Två bilder från stora huset längst upp på backen ut över sjön :) Ormsjön är den finaste byn i hela Dorotea kommun!

Nej, skriver väl lite imorgon, pussgodnatt!


I finally find you

Har letat efter lyrics åt Flipsyde - Spinnin, älskar den låten. Men har inte hittat den någonstans. Dock var ju inte det så konstigt då jag ikväll insåg att den inte heter spinnin alls, utan A change ;) haha, svårare än så var det inte :P

Lägger ut den iaf :)




Baby don't cry
Things are bout to change
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history
Follow your heart
And then you'll see
There's always a way
Hold on tight
Tomorrow will bring
Every key to every locked dream
It ain't hard as it seems

Got love in my life
And that's all that I need
You believe and you succeed
And through the pain and the hard times

We push on with our head high
Each one reach one clothe one feed one
Do it right now, its time
 
You feel like it's time to give up
When your soul is cryin loud
Nothing lasts forever
You will find your way

Take a step now
Get up on your feet
Gotta be brave
No clouds above thee

Middag hos Vicky

Japp, är bjuden på middag hos finaste Viktoria, ska bli himla mysigt. Är efterlängtat med en riktigt träff. Hon följde med på gympan i tisdags men då hinner man ju inte prata så mycket, då är det ju träning som gäller :P Så det ska bli skönt.

Sen ska jag nog lägga mig tidigt ikväll, vet att Vicky jobbar imorgon så det lär nog inte bli så sent. Sen kanske det blir så att jag gör en speciell grej innan jag lägger mig. Vad får ni veta sen, skriver när jag gör det om jag gör det ;)

♥ Snart min! ♥


I'm going in for the kill, I'm doing it for a thrill

How far can you send emotions?
Can this bridge cross the ocean?


This time baby
I'll be bulletproof


Use a Tommy-gun baby!

Sista natten med mys på länge :/ Eller ja, jag har ju Milli men hon är mest i vägen då man ska sova, hon är överallt och ingenstans på en och samma gång. Ingen värme och inget mys nu, varför? gissa en gång, älsket ska i väg och jobba igen. Veckorna han är borta känns som en evighet och veckorna han är hemma känns som en sekund. Varför ska det vara så? Är det logiskt? Jag tycker inte det! well well.

Första träningen ikväll, älskar när man är fler som tränar. Då blir man mer pepp och jag ger fan järnet. Ursäkta mitt uttalande men seriöst, svetten sprutar och kroppen gör ont. Överdriver rörelserna så att det blir tyngre.

Dessutom så känns det att det är vinter på g, mina läppar har blivit torra och gör ont. Min hud blir så torr på vintern :/ Lyssnar för övrigt på Michael Bublé, vilken musik, vilken lyrics. Rena rama må bra musik.

Ja, jisses hörrni, vilket blandat inlägg, både av feel good och feel bad saker. Men så är livet, en enda berg-och-dalbana. That´s life!

You're every line, You're every word, You're everything!

Zathenas

Birgitta valpar (både föredetta valpar och dessa) och hundar måste nog vara det finaste och sötaste som finns! Helt underbara!

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder är lånade från Birgittas hemsida; Zathenas.se. Tryck på namnet så kommer ni direkt till hemsidan :)


Lördag

Kunde ha varit bättre. Sitter och väntar på att klockan ska bli strax efter ett så att jag kan börja åka för att hämta älsk i Vilhelmina. Det riktigt jobbiga är att jag är svintrött, så ögonen svider. Men men, är ju hemma kring 3, då ska jag slocka som en jag vet inte vad.

Sitter hos föräldrarna nu, ska snart hem och lämna Milli, tror hon tycker det är bäst att vara hemma och sova tills vi kommer igen. Hon är så trött, precis som matte.

Nej, ska försöka underhålla mig själv eller sova tills jag ska åka.

Undrar jag

vart allt är på väg!

Chocolate chip cookies

Japp, ikväll ska jag pröva mig på att göra chocolate chip cookies, sådana som är på bilden:

 

Ni vet, subwaykakor, de som är GUDOMLIGT goda! :)

Får se hur det går :)



Kaos en måndag

Sitter och fryser om fötterna, hittar inte tvdosan (någon som helst stans) och måste duscha samt se några SATC avsnitt innan jag somnar och klockan är redan halv 11. Jobbigt. Imorgon åker vi till Övik på konstutställning, ska bli kul men framför allt för att man får träffa sin tremäning imorgon. Han ska äta middag med oss imorgon :)

Så, kanske ska sätt fart, ska ställa mig i duschen iaf, det är ett steg i rätt riktning :)

Knäppa Cilla

Folk skulle säkert tycka att jag är knäpp om jag skulle berätta en sak som kanske kommer att ske i veckan, men än är inget säkert så vi får se.

Sen skulle folk säkert tycka att jag är knäpp då klockan är 1 snart och jag börjar jobba om 7 timmar och ska duscha och borsta tänderna innan jag lägger mig. Men vafan, Thats me!

Håll tummarna för mig imorgon nu hörrni, för jag vill verkligen att detta ska bli aaaaav! ;)

Enda sättet

Har kommit fram till att den enda sättet för mig att skaffa självdiciplin är att sova mig igenom hela dagarna, annars funkar det inte. Så tänker lägga mig och vila en stund och sen se en film för att lägga mig igen!..

Godnatt!

Söndag

Jag hatar söndagar :/ tycker inte alls om dessa dagar.

Imorse klev jag upp vid elva, måste ha råkat öppna 2 meddelanden som jag fått av älsk imorse utan att jag minns det. Tycker det är lite läskigt :P Undra om jag ens läste dem och gav någon sorts reaktion på dem? :P well well.

Är fortfarande hos päronen, tänkte fara hem snart men hunden ligger och sover. Hon är så otroligt trött, förstår inte alls vad det är :S Så funderar på om man ska se ett avsnitt till av SATC och sen åka hem. Saknar min soffa, det är ett som är säkert :)

Nåja, SATC var det..

Att göra-lista

Detta måste jag ha hunnit tills 16.00:

♥ Åka med alla kartonger
♥ Lägga undan alla saker i förrådet
♥ Lägga upp alla saker på vinden
♥ Städa lägenheten

Kanske låter lite men jisses vad mycket det är att göra. Ska börja kl.12.00 senast, tänkte äta lite lunch först, är så hungrig att jag mår illa! :S

Tänkte dock först visa en anledning till varför vi måset ha ett nytt vardagsrumsbord:

 

Milli fick en toarulle med godis i (aktivitetsleksak) som hon totalt har mosat, hon har dragit 3 par sockar under bordet och 2 av hennes egna saker. Det är hennes tjoffe, ALLT som hon hämtar lägger hon under vardagsrumsbordet. Det nya jag vill ha har åtminstone en hylla under själva bordsdelen så det kanske (förhoppningsvis) blir för trångt för henne att ta sig under. Blir ju galen :P



Score

YES! Äntligen är gästrummet färdigt, imorgon tar jag allt rat och slänger antingen in det i förrådet eller i soporna. FYFAN vad skönt det känns! Ett inre lugn har helt plötsligt träffat mig och jag kommer att sova så otroligt gott inatt. Ja, ni hör, ren glädje!!!

Nu ska jag slänga mig i duschen och bara njuta av torsdagskvällen innan jag slänger mig i sängen. Imorgon blir det storstädning och planering sen är det HEEELG! Ahh! Jisses vad jag är lycklig! :) (om man bortser från en sak som stör mig RIKTIGT mycket men som just nu verkar vara som bortblåst för ett tag)

Nej, ni får ha det så bra.

Måste visa min fina tröja som jag myser i just nu, "Utan skoter... tystnar fjällen!!"

Tycker om den tröjan :) Har hört att vi kanske får köra en ny skönhet i sommar ;)


Snart är hemmet komplett!

För ikväll, eller kring halv 6-6 så ska jag och mor tapetsera sista rummet, gästrummet. Det kommer att bli så skönt för efter det så ska jag städa ur lägenheten. Lämna tillbaka alla saker som jag har lånat av mor samt skicka med det som blev över till henne då de ska göra om en massa också. För just nu ligger det penslar, målarburkar, spackelburkar, knivar, påsar med tapeter och miljontals andra saker ÖVERALLT! I gästrummet och i tvättrummet. Det är så svårt att försöka få ordning på resten av lägenheten när det ser ut så men snart så :)

Skulle vilja beställa en bokhylla och några hyllor från IKEA också. Dock får det nog bli bokhylleköp när vi väl åker dit. Vi måste ha ett nytt vardagsrumsbord också, köp ALDRIG högglansigt bord, det blir dammigt 5 sekunder efter att du har torkat det.

Skulle bla vilja ha detta


 

 

 

 

 

 

Inte allt i svart men :P

 

Nej vi börja nog med tapetsering :)


Tisdag

och det luktar mat i hela lägenheten, älsk har gjort stekt marinerad fläskfilé och fixat pommes så ikväll är det riktigt gomat. Har en sådan matduktig karl :)

Ikväll blir det ost, kex och vin som mys då det sista kvällen innan älsk åker och jobbar en vecka igen :/ pust!

Har inte fått mina ringar än men imorgon borde de komma, trodde det var något strul med posten men det verkar ha ordnat till sig :)

Nej, nu ska vi ner med en film sen äta :)


Söndag

Igår sov vi ju som sagt till halv 4, vilket jag absolut inte fick göra idag så tog mig upp kvart i 11, skönt!

Lördagen var ännu en mysdag med film, fotboll och godis. Faktiskt, men det var ju lördag och då får man äta lite. Gick och la mig halv 3 tror jag :S inte så speciellt bra men tog mig ju upp idag så är förhoppningsvis trött ikväll :)

Näsan är heeelt och hållet tät idag, halsen gjorde riktigt ont inatt. Förstår inte varför jag inte blir frisk. Har knappt gått utanför dörren ihelgen, har legat och vilat och ätit och druckigt mycket men blir ändå inte frisk? Vill ringa ner till läkaren och få pencillin eller något, orkar inte vara sjuk längre. Det är så grymt jobbigt. BLÄ!



Det ryktates även om att det blir en helg i Ormsjö nästa helg, det hade varit riktigt kul. Nej, ska gå och snyta mig sen se tv. Det är Gilmore Girls, vilket jag älskade förr :)

Lördag

Vet inte om jag vågar skrivt ut att vi sov till halv 4 (?!). Helt sjukt, dock har älsk jobbat natt och jag är fortfarande sjuk (?!) och inatt kände jag mig värre än vad jag har gjort på hela veckan.

Iaf, så vet jag inte vad dagen har att erbjuda, gårdagen var lugn. Dock blir det som alltid varannan vecka, vi åt nämligen middag vid elva igår :P Vi tog det lugnt, såg Signs, åt god mat och drack något glas vin. Riktigt mysigt och en toppenfredag enligt mig. Sen efter maten var vi helt borta (som ni kanske kan förstå då vi sov till halv 4) så vi la oss kring 12.

Längtar till veckan då jag får mina ringar, de måste komma i veckan. Ska fixa så att jag kan hämta ut dem direkt då jag får min smsavi :)

Det var väl allt antar jag :)

Ting, simpla ting!

Jag måste verkligen vara för materiella ting, jisses. Längtar efter mina ringar!




Gammal video

Åh, hon ser så liten ut, första veckan. Saknar valptiden men samtidigt inte :P Snart kommer älskade husse hem också :) Pratade om honom med henne idag och hon bli alldeles tokig ;)

 

BebisMilli :)


Jag har unnat mig själv..

..lite gott för själen. Tro mig, älskar smycken. Det är bland det bästa jag vet och jag HATAR fejksmycken som man blir alldeles grön av på fingrarna. Så nu har jag tagit tag i det och köpt mig 2 ringar i äkta guld med diamanter för att pryda min högerhand. Tycker inte om silver heller vilket gör det lite dyrare :S Guld är så jävla dyyyrt! :S Ska skicka in lite kedjor och andra guldsmycken som är trasig eller som jag inte använder.

På vänster långfinger har jag ju redan min 20-årspresent, den gudomliga Lapplandsringen. Älskar den, vill ha tjockare ringar på långfingrarna. Åh, längtar tills jag får dem! :D:D



Lapplandsringen i guld




Mina små älsklingar! :)

Nej nu ska jag tillbaka till lägenheten, åkte hit med Eclipse på ett minne åt syster och hennes kompisar sen fastnade jag framför Idol ;P


Millivideo

Köpte en laserpenna ihelgen för att se om hon tyckte att det skulle vara kul. Många använder dessa med katter så att de får leka lite och Milli är ju lite som en katt. Om det är en fluga inne så kan hon leka med den i timmar, bara den inte dör ;P

här är iaf en video som jag nyss filmade ;P


Äntligen hemma

Vi kom med bussen vid 6 och jag kan tala om för er att det är skönt att vara hemma. Nästa år då vi åker ska jag åka med en tom resväska för jag hade en full dit och shoppade skitmycket och det betyder riktigt tunga väskor och påsar. Sen att man ska åka buss på det är ingen riktigt höjdare. Dock tror jag att det blir bilen nästa år ;P haha

Iaf så har jag lite planer på g, får se hur det blir med dem. Ska fortsätta fundera och bolla lite ideer med Sammy. Jag skulle verkligen vilja det iaf :)

Nej, ska prata färdigt med julia sen ska jag visa er vad jag har köpt :)

Hallo! Sitter på KappAhl och har det skö...

Hallo! Sitter på KappAhl och har det skönt i en mjuk stol. Vi ska snart sätta oss och fika och vänta på bussen. Snart är jag hemma igen hos Milli. Milligumman min!


Snabbt vs. Sakta

Ja, internetet på hotellet verkar inte kunna bestämma sig ;P haha ena stunden går det skiiitfort och nästa svinlångsamt.

Iaf så har det varit ännu en shoppingdag. Skulle ju BARA köpa nya svarta crocs, en cake eyeliner på make up store och en kofta men det har blivit ett par skor, 2 par leggings, 2 hoodtröjor, 8 linnen, eyeliner och 2 ögonskuggor samt en pensel, 9 trosor, 8 sockar, solglasögon, 1 par byxor osv osv. Ja ni hör? Hej Spara? FAIL!

Hur som haver, klockan 6 ska jag och syster se bio, blir Toy Story 3 i 3D, japp, de har 3D i Östersund nu tydligen sen har vi beställt bord på restaurang Viktoria där vi alltid äter någon av de kvällar vi är här. Svingod mat, ska visa er sen :)

Sen blir det till att mysa på hotellrummet. Inatt var det btw världens bråk på gågatan precis utanför vårat hotellfönster halv 5 på morgonen. Som de skrek och bråka, jisses. Det hörs så väl in till rummet vilket är riktigt störigt när vissa inte går och lägger sig i någon ordning och ska vara överfulla av alkohol.

Nej, ska packa ihop lite till imorgon :)



Östersund, Hotell Emma

Sitter på hotellrummet, vi bor alltid på Hotell Emma som ligger precis vid gågatan. Riktigt skönt att ha hela stan bara nedanför fönstret.

Iaf, vi har nytt ätit kinamat och jag och syster har även varit på hemköp och köpt godis så nu blir det godis till föräldrafällan :)

Saknar Milli som en tok! ;( Hon är hemma med pappa och lever nog det goda livet tillsammans med Ellie :)


Har på mig min nya hood i leopardmönster i några storlekar för stor, älskar när tröjor är stora och pösiga. Riktigt mysiga!

 

Nej, sängläge, tjing!


Torsdag

Dagen har gått bra, den har flytit på som vanligt. Hade möte på arbetsförmedlingen och det gick bra, ska ringa dit i början av nästa vecka sedan. Sen åkte jag hem och tog tag i disken. Helgen kommer att spenderas i Östersund på min mors, systers och min vanliga hösthelg med hotell, god mat, bio och shopping bara vi tjejer. Det är så mysigt.

Hittade lite bilder sen tidigare hösthelger, det blir 3e året vi gör det dock är det 4e för mor och syster som åkte ett år som jag inte kunde.

Första gången, annan hårfärg och 2 år yngre :P

Älskade mamma förra året på rest. vi alltid äter på :)

Jag och syster, också första året tror jag :)

Då satt jag och mamma och tog en öl och iår får syster också göra det myndig som hon blev den 19e August! :P Kommer kännas konstigt men det är så mysigt att sitta på puben under hotellet vid gågatan :)

Åh längtar tills vi är där. Dock är det en stressig fredag först som väntar, måste köra ner mor och syster på busstationen först och sen åker jag.

 

Well well, ska packa lite nu så att det är gjort och sen ska jag fortsätta att sticka på kusins tjocksockar. Har lovat henne att fixa 2 par åt henne tills hon kommer hem från sin jorden runt resa (!!!!!! jag vet, helt sjukt. Avis som jag eller?) :)

 

Skriver kanske mer senare. Pusshej!


Tillbaka på ruta ett

Visserligen har jag gått ner 4 kg på några veckor, ändrad kost och promenader/lörturer gör susen men sen kommer den där veckan, svackan, som gör att man glömmer bort sig lite. Iaf med träningen, maten har gått bra iaf. Nu blir det till att fortsätta.

Jag och Milli kom just tillbaka från en 40 mins snabb promenad och nu ska jag sätta mig och äta upp min havregrynsgröt. Inte bra att äta sent på kvällen man sov så hann aldrig äta någon middag så det får bli nu istället. Havregrynsgröt med äppelmos och ett äpple till. Göttarns. Nu ska jag slå på lite SATC och bara njuta tills jag ska slänga mig i sängen. Ensam tyvärr då älsk har åkt för att jobba igen.

Well, well. Puss folket

RSS 2.0