Tisdag

och det luktar mat i hela lägenheten, älsk har gjort stekt marinerad fläskfilé och fixat pommes så ikväll är det riktigt gomat. Har en sådan matduktig karl :)

Ikväll blir det ost, kex och vin som mys då det sista kvällen innan älsk åker och jobbar en vecka igen :/ pust!

Har inte fått mina ringar än men imorgon borde de komma, trodde det var något strul med posten men det verkar ha ordnat till sig :)

Nej, nu ska vi ner med en film sen äta :)


Kommentarer
Postat av: nadja

Jaha, då var det alltså ganska dyra tapeter? Har för mig att jag tittat på de där metallictapeterna och de var inte billiga direkt.. Men jag har nog bestämt mig för att det blir brunt i sovrummet. Freddan har inte så mycket att säga till om eftersom han kom med förslaget "blått" i hallen..:P

2010-09-16 @ 12:24:10
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: nadja

Jag blir så avundsjuk på alla som tapetserar just nu och höststädar. Själv kommer jag inte igång med nånting alls eftersom vi väntar på flytten. Men till helgen får vi förhoppningsvis tillgång till huset så man kan börja puta fönster och planera lite:)



Jo, det är bara fint med mig:) Hur är det själv? Vart är det du jobbar, har funderat på det ett tag:P

2010-09-16 @ 12:31:51
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: nadja

Jag vill också ta hela huset på en gång, men samtidigt kan det ju vara bra att bo in sig lite så man hinner känna efter hur man vill ha det.. Men hallen och sovrummet kommer tas innan vi flyttar in för enkelhetens skull:P



Tack så mycket! Jag var också nyfiken på vad det var innan vi var på ultraljudet och tog reda på det. Mycker mer nyfiken än då jag väntade Enzo för då var jag så bombsäker på en pojke hela tiden:)



Låter som ett roligt jobb! Har du utbildat dig för det eller är det något du VILL utbilda dig för senare?

2010-09-16 @ 16:10:56
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0