SMS-inlägg

20100529744 (MMS)


Hej hopp!

Idag är måndag. igen.

Helgen har varit väldigt stressigt, dock kul på sätt och vis, för nu har vi flyttat :) Det känns så otroligt härligt! :D Igår lagade älsklingen våran första måltid, fläskfilé och pommes med kantarellsås. Hur gott som helst, dock skippade jag svampsåsen ;P Men han åt upp allt av den istället ;P

Milli trivs, Sammy trivs och jag trivs. Det är superhärligt. Ska ta kort och lägga ut ikväll. Ska fråga lite snällt om jag får låna mammas och pappas dator lite snabbt så ni får se hur det ser ut ;D

På söndag är det utställning, har lite ångest då det känns hemskt att vara nybörjare, har inte riktigt haft tid att träna Milli alls i helgen då vi flyttade hela lördagen och ställde och fixade allt igår. Ska träna i veckan, dock har vi verkligen kontakt då vi går med varandra, hon lyssnar otroligt bra på sitt namn och tittar upp ganska ofta. Vill verkligen inte tabba, jag som borde kunna klara det. Om Milli gör något fel är ju en annan sak, det kan hon ju inte riktigt rå för :S ja, tankar och funderingar :S Skriver mer sen, är på skolan nu så.

Pusshej!

Härliga fredag

Det var karneval idag, det regnade, det var kallt och det var blött. Jag tog självklart inte med mig mitt paraply som jag hade i bilen heller så får väl egentligen skylla mig själv.

Klädde inte ut mig till något, var mig själv. har blivit för stor för sånt där ;P

Hur som haver så hämtar vi möblerna imorgon, ringde dit och vi fick hämta dem då vi tyckte att det var för sent att få dem till veckan. Så vi flyttar nog in imorgon eller något. Ska då flytta dit alla grejer. Så ska dit och städa ikväll samt att man måste städa huset här hemma då föräldrarna kommer hem.

Jisses, jobbigt ;P

well well, det var väl allt som har hänt idag :P haha


Godkväll!

Har haft världens huvudvärk idag, så sjukt. Så tog mig en liten lur med Milli, vilket var väldigt uppskattat :)

Sen ringde Julia och frågade om vi skulle med på en liten promenad och inte tacka man väl nej till det ;) Så vi tog en sväng till sjön och gick lite runt den. Inte hela vägen men en liten bit iaf. Tänkte att det kanske är bättre att gå runt sjön då det är lite bättre underlag där än på byn då det är asfalt.

Hon tycker iaf att det var kul att se alla troll och ting som skolans alla klasser har lagt ut, numera är ju stigen runt sjön en "konststig", ska knäppa kort sedan och visa er vad som finns runt sjön numera :)

Imorgon är det karneval. Snabbgjorde min mask som min klass ska ha på sig. Ser ut som ett miffo men vad tusan :P skitsamma!

Aja, ska fika lite sen blir det sängen :)

Imorgon blir det till att städa i lägenheten då det är inflyttning ihelgen, älskling och svärfar fick faktiskt vardagsrummet färdigt idag :D och riktigt fint blev det :D

Pusshej!

En sak till; det är med handskrivna BREV

Vart har det tagit vägen? Varför har man slutat skriva brev? Jag skulle uppskatta handskrivna brev mer än ett mejl, det är mer personligt och nära. Roligare att få något annat än räkningar i brevlådan.

Nej, röstar för mer handskrivna brev :)



Typiskt

Hitta inte min kabel :S Ska försöka packa ihop mitt rum lite imorgon så då kanske jag hittar den. Nåja, snor en bild från Kristels blogg, hennes bild men min hund så det borde ju vara okej ;P




Milli och min syster, det lilla man ser av henne iaf ;P

På lördag kommer äntligen föräldrarna hem :D


Redan torsdag imorgon :O

Det är sjukt vad tiden går fort. Innan man vet ordet av det så är det examen på skolan. Återigen kommer man sitta i kyrkan på examen här i Dorotea :P antar jag iaf :P

Jag fick beviljat lite semester idag, v.25 from tisdag och sen är alla ledig på fredagen den veckan sen hela v.26 och v.27. Så i princip tre hela veckor :D Känns skönt att ha det i bagaget! :)

Idag har vi varit ute och gått med Pumba och Milli. Pumba är Julias hund, det är en ettårig chihuahua som har haft det lite tufft. Han är väldigt blyg och stressad men redan idag tycker jag att han ser mycket gladare ut. Svansen har kommit upp och öronen detsamma. Han har en helt annan hållning :) Han är inte riktigt som en vanlig chihuahua heller, han är ganska stor. Har faktiskt aldrig sett en större chihuahua :) så han är riktigt unik :)

Nej, om man ska lägga ut lite nya kort på gumman. Ska gå efter kabeln bara, så bloggen blir lite roligare :)

Deppig och redo för förändring

Btw så har jag blivit riktigt less på allt som man tycker känns så värt och verkligen behövligt då det inte är det egentligen. Flytten kommer att innebära mer än bara att flytta, det kommer att innebära en ny början, ett nytt liv. En ny chans framför allt.

Jag kommer att ta tag i saker, jag kommer att bli tvungen att ta tag i saker. Har lite shoppingabstinens men ska vänta med det ett tag tills allt ordnar upp sig, har dock köpt leggings då jag avverkar dem som jag vet inte vad :P dessa fick det bli från Bubbelroom. Btw, tummen upp för den sidan ;)







Efter förändringen ska jag våga mig på lite mer vågade saker. Jag fattar inte hur man kan vara så rädd av sig. Jag tycker det känns fel att ha högklackat tex. Varför? Ingen aning, varför skulle inte jag också kunna ha det? Eller lite roligare kläder istället för bara svart och vit eller andra tråkiga enfärgade saker som egentligen inte sticker ut. Typ som de leggingarna längst upp som har rosor på, som inte bara är helsvart, de känns för vågade för mig :P Nej, det blir inte bara rensning bland saker och ting, eller livet såsom flytten osv, det ska även bli det när det gäller mig. Jag ska börja leva ut, jag måste börja leva ut.

Längtar så otroligt mycket tills älsklingEmma kommer att komma v.24, då hon ska bo hemma hos MIG (i mitt hem) och då vi har tid att prata om allt mellan himmel och jord. Tack gode gud för den ängeln! Hoppar du så hoppar jag, visst gumman?!



Hej hopp

Long time no see, right? Huvva, borde skämmas. Sen om vi flyttat till veckan så blir det ännu mindre då vi inte har fixat varken internet eller dator till lägenheten. Men det kommer väl antar jag.

Jo, precis, som jag sa så blir det kanske flytt till helgen. Sovrummet är färdigtapetserat och älsket ska försöka hinna vardagsrummet denna vecka då vi får våra möbler redan nu. Huvudsaken att vardagsrummet och sovrummet är färdigt så kan man ju bo där. Då kan man ta köket, hallen och datarummet eftersom. Det är så tacksamt att köket är som delat i två, ena sidan där man ska ha möblerna och andra sidan med arbetsbänkar och vitvaror. Så man kan ändå använda köket trots att det inte är tapetserat. Sen ska vi även måla ena kortsidan så slipper vi tapetsera den. Tror det kommer att bli bättre än om vi skulle tapetsera.

Ojoj, när jag väl uppdaterar så blir det ändå bara en massa prat vilket jag själv också tycker bara är tråkigt i bloggar. Ska försöka lägga ut bilder på lägenheten imorgon, ikväll hinner jag inte då jag ska följa Julia till Umeå idag. Vi åker kring två. Varför får ni veta sen beroende på hur det blir ;)

Ja, men det var ju något iaf, en liten uppdatering iaf, right?! ;)


Händelserik dag

Skulle egentligen ha åkt på blodomloppet men det blev inte av. Dock har jag och syster hunnit med massa andra saker så inte deppar jag. Vi har bland annat raggat lite bmw och pontus pontiac. Hoppas på finväder imorgon så tar vi nog och cabbar ner och finåker lite. Milli tyckte den mullrade lite väl mycket, iaf mer än volvon :P Men sen kändes hon tryggare :) Ellie älskar att åka nercabbat så skägget fladdrar i vinden ;P

Sovrummet är för övrigt färdigt i lägenheten, fick även veta idag att vi får våra möbler redan till veckan så flyttar nog dit alla stora grejer så som sängar osv nästa helg då mor och far kommer hem. Sammy ska försöka hinna färdigt vardagsrummet efter att han har kommit hem på tisdag. Han åkte nämligen till Falun idag för att jobba över helgen.

Har inte varit någon bra bloggvecka då jag har varit helt utslut i veckan, har jobbat på fritids och att ständigt vara på vakt och vakta barn är lite mer arbetsamt för huvudet än att vara med äldre klasser. Som Sammys moster sa; ibland är man lite virrig då hjärnan slår på skärmsläckaren ;)

Milli ligger och sover i sin stora bur som jag köpte, om ni minns;



Har lagt den på soffan så hon ligger där inne och sover så sött. Älskar henne så mycket att det gör ont. Ibland kan tankarna börja snurra och då sitter jag och funderar hur tusan man kan älska något så mycket som är så litet och så tyst, någon som inte kräver något utan bara finns till. Min älskade lilla Milli. Ska lägga in lite nya kort också. Det är verkligen på tiden, hon har vuxit säger folk. Senast jag vägde henne låg hon på 1700g. Hon hade vuxit 1 cm på både bredden och längden mellan gångarna jag mätte. Ska mäta igen imorgon och se :) Det är så svårt att se någon förändring med blotta ögat då man ser henne varje dag medan andra som inte ser henne lika ofta ser det direkt, om hon har blivit större antingen på bredden eller på längden ;)

Nej, nog babblat, ska lägga mig snart. imorgon är det några timmars jobb sen blir det Strömsund :)

Puss och kram världen!



Då Milli och matte sover :)


Halva sovrummet är finfint

Japp, som rubriken lyder så har vi med hjälp av svärfar fått halva sovrummet färdigt. Ska dit snart och fixa klart resten av näst sista väggen. Håller tummarna för att älsk inte åker och jobbar imorgon för då kan vi hinna börja på vardagsrummet också. Det blir så otroligt fint, blir ett helt annat hus. Milli verkar trivas, bra för både henne och oss att slippa ha en trapp i huset, hon är som bannad lite överallt. Uppe har vi ju en grind så på övervåningen får hon gå som hon vill men är vi nere så är hon mest i mitt rum och det är inte så kul alla gånger :P

Men nu springer hon omkring runt runt, in och ut hela tiden. Vi har köpt hönsnät som vi har satt på pinnar och satt längs gräsmattan så hon har kollat läget lite inne och sedan lite ute då hon har känt för det. Köpte 14 meter nät till idag så vi ska bygga ut det lite. Allt blir så himla tokbra! :D Jag längtar tills vi får flytta in, jag kommer att trivas så otroligt bra där och jag älskar att Milli ser ut att trivas. Trots att det är kallhyra så vet jag att det inte finns någon annan plats här i Dorotea som jag skulle trivas lika mycket på.

Oj, vad mycket babbel det blev :) Ska ta er på en rundtur sedan :)

Nej, ska sätta lite fart, blir en löptur ikväll också. Sen ska jag få in träning för utställningen också :)

PUSS!

Röåns möbler 5/5 +

De har alltid något fint, något man fastnar för. Än fast de är precis som de säger:



Centralt mitt i skogen, så är det väldigt bra :D

Iaf så köpte vi en soffa (tvåsitssoffa)







Den vi har köpt är den svarta. Älskar de tjocka armstöden så att man kan ställa dit en armstödsbricka så att det blir som ett bord :) sen är ju divanen min plats ;)

ett svart och väldigt glaslackerat soffbord, ganska stort. En svart tvbänk som är ganska låg, en tre-spot taklampa i silver, två fönsterlampar (med fot alltså) med svart skärm och en golvlampa;



Det kommer att bli perfekt än om inte ni ser helheten ;)

Tipsar verkligen Röåns, utmärkt service och utmärkta produkter :) gratis leverans dessutom och allt detta för 13 500 :- !


Röåns möbler

Jag och älsk ska till Röån och kolla på möbler, se om vi hittar något som verkar bra. Annars får man väl försöka se vad som finns någon annanstans.

Igår blev det tapetseringen så tiden rann iväg så det blev ingen uppdatering iaf :/

nåja, ska se om jag har tid ikväll att slänga in ett inlägg :)


Inofficiell utställning

Milli är anmäld till den inofficiella utställningen i Lycksele den 6/6. Det var tur att Birgitta skrev på facebook om att hon hade skrivit ett mejl på hotmail åt mig och berättade om den, annars hade jag aldrig sett det. Är nästan aldrig inne på hotmail :P

Iaf så är hon anmäld, känns pirrigt och spännande då det är både min och hennes första utställning. Förhoppningsvis går det bra så att man inte blit avskräckt :P Har ju som sagt noll erfarenhet så sitter och läser en massa men vet inte riktigt om jag lär mig så mycket av det :P

Nåja, ska ner och handla lite nu, Milli och jag har tagit en mysig promenad idag och att vi sedan fick möte av husse på kvarteret var inte lite gillar av henne ;) Då blev man superglad :) Så nu ligger de båda utslagna i sängen, sötnosarna mina! :)

Skriver mer senare :)

Goddag

Ska lägga ut bilder på hur lägenheten såg ut innan ikväll, dock hade jag hunnit börja med spackling osv innan jag tog kort. Men man ser ju lite iaf hur det såg ut.

Har beställt lite grejer till Milli också idag, bland annat detta:



Utställningskoppel




En stor bur då den jag har nu är trasig. Den blir nog bra för Milli, stor och bra.


Förlåt, förlåt, förlåt förlåt

Det här är ju tragiskt. Att inte blogga då man har en blogg. Dock har jag en redig anledning just nu, vi har skaffat lägenhet jag och Sammy, så nu är det förarbete innan det är tapetsering som gäller. Därför är jag vääldigt upptagen just nu. Det kommer att bli bättre då vi har flyttat.

Har hunnit börja lite med sovrummet, har spacklat och allt där, var ju dumt att inte fixa före-bilder men ska ner och ta kort idag innan jag börjar med att sandpappra. Har typ träningsverk i armarna :/ Har hållit på med lägenheten halva dagen igår och sen halv tre idag tror jag. Men det är skönt att få något gjort.

Ja, där har ni anledningen. Ska försöka hinna lägga in bilder senare ikväll på lägenheten, det är iaf en trea i ett lugnt område med egen uteplats. Kommer trivas som fisken i vattnet :)

Känns verkligen bra med allt just nu :)

Puss så länge.

Ps. Milli hälsar, hon trivdes superbra idag i solen på uteplatsen ;)


Hitta tillbaka till glöden

Måste försöka hitta tillbaka till blogglöden, vet dock inte vars det har tagit vägen.

Snart ska jag köra syster så hon får tatuera sig. Kan nog lägga in en bild om hon tillåter så ni får se hur det kommer att se ut.

Hör av mig senare, lovar :) Ska bli bättre på att blogga igen ;P

RSS 2.0