Hur kan man toppa hela tiden?

Det är en sak som jag undrar, hur man hela tiden kan göra bättre och bättre ifrån sig. Såg Eclipsetrailern i Kristels blogg, måste säga att det faktiskt är den första trailern som jag har sett, såg inte den förra tror jag. Fan vad jag längtar och snart är det bara två månader kvar, det är helt sjukt.

Iaf, lägger ut den här, se och njut för er som vågar och inte tycker att det förstör :)


Då jag är deppig vill jag skriva

Vilket är dumt då jag skriver saker som förmodligen inte är nå roligt att läsa.

Idag känner jag något tungt och svart inom mig, som jag inte har känt på länge, som jag har skjutit undan för att jag har trott att jag inte behöver känna det igen. Jag har inte trott att det har varit nödvändigt att ens bry mig om att göra mig redo för att känna så. Idag har jag fått bekräftat att det är dags, det är dags att ta fram dessa känslor så att jag inte åter igen blir slagen tills jag tappar fotfästet och andas längs marken. Jag har gjort det förr, jag tog mig upp nog långt för att kunna stå på mina egna ben. Trots att det var med svaga ben så stod jag och det stadigt.

Jag har aldrig riktigt tyckt om ordet när i negativ benämning. Jag ser hellre ordet om, att "om" det händer. Jag lever hellre i ovisshet än att gå och vänta på att något ska ske. Som de brukar säga; det man inte vet det mår man inte dåligt av!, vilket stämmer så otroligt bra in på mig och de flesta människor. Men när order "när" dök upp i stället för "om", så väckte det upp gamla minnen av den tid då jag var som mest vilsen och olycklig! Då det trots allt var en massa roliga grejer runt om som borde ha gjort mig glad men som inte spelade någon roll. Då de känslan dök upp åter igen så tappade jag nästan fotfästet. Från och med idag står jag inte lika stadigt på jorden, från om med idag kommer jag ständigt ha frågan "När kommer det att ske?!" i huvudet, från och med idag kommer att att bara vänta på slaget som kommer att träffa mig så mitt i prick att jag kommer att landa hårt och brutalt mot marken igen.

Jag önskar av hela mitt hjärta att detta "när" aldrig kommer att ske, trots att det nu sen idag finns en risk. Men jag är så otroligt tacksam över att jag aldrig mer kommer att vara ensam, inte lika ensam som jag var just då. För idag har jag min älskade Milli vid min sida som förgyller mitt liv med hennes glada humör och att få se hur myket hon uppskattar mig och hur mycket jag betyder för henne.

Jag ska inte ta ut något i förskott men jag kommer heller aldrig att kunna få bort det tunga innanför bröstet då jag en gång har känt hur det kändes. Jag ska leva för dagen och ta vara på det som bjuds. För jag vet vad jag vill, vad jag hoppas på, vad jag önskar. Sen att man inte alltid kan få det man önskar sig, det måste man acceptera.

Nej, ingen bra bloggdag idag heller. Har tappat lusten, totalt. Återkommer då jag har fått mer inspiration.


Soffan är ett bra gömställe

När hon leker som mest med mammas och pappas dvärgschnauzer så är det bra att man har en soffa som man kan gå under och där den andra hunden inte tar sig under. Schnauzern kan hoppa upp på högre ställen och få vara ifred medan Milli kan gå under ställen. Det har de lärt sig kan jag ju tala om ;)




Här har man tagit den andra hundens favoritleksak ;)



Tänk när hon har blivit för stor för att gå under soffan, vilken chock :P



Lite crazyeyes men vad tusan, man är ju söt ändå :)


Goddag!

Idag händer det mycket, har varit på byn ett bra tag och ikväll ska jag köra ett par kompisar till Åsele då de ska på disco. Julia och jag hänger i bilen istället då vi är för gamla för disco ;P

Just nu sitter jag med en hund innanför huvtröjan, hon är som mest nöjd då. Trött som få är hon också verkar det som. Nej, hinner nog kanske inte blogga så mycket idag, får skriva mer imorgon :) Bror kommer dessutom hem ihelgen, riktigt kul! :)

Hejs!

Promenad runt kvarteret

Japp, Milli är så duktig på att gå i koppel nu, hon tycker det är lite roligt att fara på äventyr och lukta på grannars soptunnor.

Det var ett roligt varv runt kvarteret :) Snart kommer vi kunna ta längre promenader, det ser jag fram emot, kanske hon tom tycker det ska vara roligt att bada då det är sommar så kan man kanske mysa på stranden i Ormsjö eller så :)

Nej, nu blir det sängen, skriver mer imorgon! :) Godnatt världen!


Medium säsong 1 och 2

Beställde jag igår, längtar tills de kommer. Älskar bara den serien! :)

Ska avnjuta lite brieost nu snart, som att fira sista dagen med godis och annat onyttigt. Jag som hade påbörjat en bra start till sommar 2010 med träning och mindre godis. Som vanligt ramlar jag tillbaka på ruta ett igen. Dock höll det ju i typ 3 månader denna gång och det var ju positivt, har endast struntat i detta i några veckor, typ tre skulle jag gissa så det borde inte vara så svårt att ta igen. Oj, snacka om att försöka få rent samvete och patetiskt att man ska argumentera så för att få äta något gott nu sista gången. Shit, jag är ju fan pinsam!

Shitsamma, ska gå ut med Milli en gång nu snart efter att hon har ätit sen blir det till att slå på en film. Skriver imorgon, ska lägga ut lite videor då på Milli.

Hejs!


Milli har sina speciella sovställen






Och ställningar :P











Mattes ögonsten


Milli har badat för första gången här hemma

Det fick bli i diskhon (säger man så?) och man pep ganska mycket :P Det var lite läskigt men det gick ju bra. Sen fick man mysa på mattes bröstkorg med täcke över sig så det vägde nog upp tror jag :)









Är på tiden...

..för ett inlägg nu kanske. Det var ett himla tag sedan. Jisses, vars tog orken vägen? Dock har jag varit riktigt trött då jag har kommit hem efter jobbet och speciellt efter lovet. Får väl skylla på det.

Ska verkligen försöka att lägga in lite bilder senare ikväll, speciellt nu då jag fick sluta tidigare på jobbet. Tror iaf att jag har nya bilder på mobilen, kanske bara har videor. Men det tror jag inte. Ska nog faktiskt gå ner och hämta kabeln redan nu för att lägga in, tror jag ska se något på svtplay iaf så.

Skriver snart!



Goddag!

Förlåt, har verkligen varit superdålig på att blogga. Har som ingen tid känns det som. Idag har det bara varit städning på schemat nästan. Igår ska vi inte ens tala om.

Ska lägga in lite bilder senare, på Millis favoritställe att sova på. Ja, ni kommer att förstå sen :P

Återkommer senare

Medium

Jag och Milli älskar att titta på Medium, vi har redan sett halva av säsong 2. Usch, tycker inte om den egenskapen jag har som gör att jag är så sparsam med vissa saker, såsom serieboxar. Vill inte kolla slut på dem :P Då är det roliga slut ju, så fort.

Men ska nog unna mig att se klart hela säsong 2 ikväll då älsk ska till Borga ikväll och vara borta till söndag. Jag och Milli ska väl ta några korta träningsperioder ikväll också. Städa upp nere måste jag göra också.

Nej, ska ta och få något gjort. Skriver mer senare. Lägga upp bilder om jag har :)

Hejs!

Goddag!

Blev inge bloggning igår pga trötthet. Sov större delen av kvällen, både Milli och jag var trött. Vilket jag tror att hon kommer att vara ikväll också så som hon håller på just nu. Jisses, en liten valp på 1.4 kg och det låter som att en bulldozer kör fram.

Iaf så hoppas jag på en bättre bloggdag idag iaf. Skriver mer senare

Video på Milli, då hon gömmer sig i filt och tröja














Gulliga videor. Det har varit en bra bloggdag idag och än så länge håller jag ju vad jag lovar med bilder och videor ;P om än kanske inte så hemskt intressanta men :P


Min hund Milli

Vad heter din hund?
Zathenas Night Wish - Milli

Varför valde du just det namnet och vilka andra namn funderade du på?
Milli - Valde mellan det och Mii, Maia, Nessa - mirakel (hebreiska), Lilli, Zia och Tilly men ingen av dem gav mig en bra magkänsla, men Milli gjorde det :)

När är din hund född?
13 januari 2010

Vilken ras är den och vilken färg har den?
Långhårig chihuahua, black and tan and white

Vad väger din hund?
Ca 1,4 när jag vägde henne sist.

Vart köpte du hunden och vad kostade den?
Kenneln hette Zathenas Kennel, hos Bigitta Dyani som har fantastiska hundar med bra temperament och underbart mysiga. Kenneln ligger i Umeå och hon kostade 16 000 kr.

Varför valde du just den rasen?
Jag har alltid velat ha en chihuahua, de är så otroligt söta och en ras som passar mig. När jag såg Milli för första gången så var det bara en bekräftelse på att det verkligen var rätt.

Har du deltagit i några tävlingar med hunden?
Nej men ska göra det då hon har blivit lite äldre.

Är hunden rädd för något?
Har inte märkt så mycket hittills, hon är en tuffing. Dock gillar hon inte damsugaren men mer än så har jag inte märkt nu.

Vill du ha fler hundar av samma ras?
Milli är bara valp än så ha inge planer på det just nu :)

Kan hunden några konster och lydnad?
Kan nästan sitt helt :) men sen är hon ju bara liten, ska bygga på listan sen och visa vad hon kan :)

Jag utmanar följande:
De som känner sig manade :)


Kramp i foten? :P




Hon är så söt och verkar må så gott då hon ligger med huvudet på min fot så jag har inte mage nog att flytta på foten trots att den nästan har somnat :P


Milli och snöret :)

Det set ut som att hon äter spagetti ;P haha Tråkig video i övrigt men den är gullig :)


Mysbild



Både matte och Milli var trött :)


Goddag!

Personen jag jobbar med var inte på plats idag så blev ledig, har verkligen tagit vara på dagen, har sovit mest hela dagen, det behövdes verkligen. Sen åkte älsk hem så då har jag passat på att testa kopplet på Milli, hon är superduperduktig. Hon visste inte alls vad som ville de första gångerna men så en dag blev hon helt annorlunda :) Ska snart träna lite sitt och så en snabbis. Se om hon kommer ihåg :)

Igår vad jag ju och vaccinera henne, det gick super. Hon pep till lite men sen var det bra. Köpte även tandborstar och tandmassagegrej, örontvätt som skulle vara super. Köpte lite smått och gott på dollar också. Tack Julia och Elin för att ni följde :)

Nej, ska snart lägga in lite videor på Milli, kanske några bilder om jag har några nya. Hörs senare! :)


Godmorgon!

Är så himla trött :/ Blev sent igår trots att jag var riktigt trött när jag la mig sen kom Sammy hem halv sex från jobbet och då var Milli superpigg och superglad, hon måste ha kommit ihåg honom :) Han blev riktigt glad över att hon blev så glad :)

Ska rusa till jobbet nu, kortdag idag så det blir nog intryckt en sväng till Ström så Milli får sin vaccination, hon är ju exakt 3 månader idag min lilla ögonsten! :) Slutar vid två och har jag kommit iväg till tre så är det bra.

Nej, skriver väl mer senare :)


Husses hand och "Millis" hand :) Radarparet :)

Jisses vad roligt! :P

Detta var det roligaste på länge, skrattar så jag håller på dö. Samtidigt är det så synd om pojken :P

NI MÅSTE SE! :P


Goddag!

Hade inte tid imorse att skriva ett inlägg och har inte heller haft tid under dagen då jag har haft en fullspäckad dag på jobbet. Är inte precis utvilad tidigare efter lovet då jag har gått upp tidigare än vad jag brukar då jag jobbar men det gör mig inget alls. Får ha min älskade valp hos mig och det är det som är värt.

Dagen har gått bra, den gick ganska fort vilket var skönt. Imorgon och på onsdag är det kortdagar, imorgon åker jag nog och vaccinerar Milli. Så får veterinären kolla igenom henne också lite så att man vet att hon mår bra :) Hon verkar då må bra som hon äter, sover och leker ;D

Ska försöka ladda upp några videor sen igår också då Milli var i filten och min tröja och levde satan ;P Det låter så roligt och hon är så otroligt söt. Hörs senare :)

Beställning lagd

Är filmfreak för de som inte visste det. Har 2 fulla hyllor i bokhyllan så det är garanterat över 50 filmer där. Det bästa som finns är att se film, både hemma i min säng på min stora och braiga tvn och på biografer i både 3D och vanligt.

Har beställt säsong 3 och 4 av Medium, älskar den serien, sen älskar jag även de flesta BBC-serierna. Så beställde hem Anne Franks dagbok i BBC-format och Madame Bovary i BBC-format. Längtar tills man kan mysa med boxarna av Medium :)







Skenet kan bedra

Man kan ju tro att filten lever, den morrar och rör sig ju, men riktigt så är det inte! Det är bara en liten Milli som myser och bökar ;P



I den där filten så bor det ett litet gulligt monster ;)



Mysgumman min! :)


Sänker en tanke till en vän

Som inte har mått bra alls de senaste dagarna. Man tycker att när man är ung som vi så borde sådana saker inte hända, Ida är inte mer ohälsosam än andra, däribland mig men hennes blodvärde var påtok för lågt så hon har varit inlagt på Lycksele sjukhus sen i Torsdag. Huvva. Blir så orolig då sånt händer, hon ringde nyss så man fick höra hur det var med henne.

Tänker på dig vännen! Tur du får komma hem idag! Ska komma och hälsa på i veckan för att se hur du mår!

Godmorgon!

Kom hem vid tre inatt så var riktigt trött imorse. Fick Milli att sova till åtminstone 11 efter att vi hade ätit första maten och gått ut vilket var skönt. Så nu är jag faktiskt ganska pigg. Idag så blir det till att äta tårta och godsaker hos morbror då min kusin fyllde år på lovet. Min moster är så himla duktig på att baka så det är som en dröm varje gång man får fira någon av kusinerna :D

Nej, ska ta och fika något och fixa Millis mat som hon ska ha snart. Mysgumman min! (Förutom då min näsa är hennes offer ;P)


Mot Strömsund

Japp, som rubriken lyder, då bär det av mot Strömsund med bmwn och bra musik. Fick även med mig Julia och Petter, dock måste de följa med i en annan bil då jag har full bil på vägen hem. Tänkte åka tidigare så att syster vet att om det blir något så är det bara att ringa och jag är där på fem röda.

Skriver om jag orkar då jag har kommit hem, blir dock rätt så sent skulle jag tro. Om inte så; godnatt världen!



Mot Strömsund

Japp, som rubriken lyder, då bär det av mot Strömsund med bmwn och bra musik. Fick även med mig Julia och Petter, dock måste de följa med i en annan bil då jag har full bil på vägen hem. Tänkte åka tidigare så att syster vet att om det blir något så är det bara att ringa och jag är där på fem röda.

Skriver om jag orkar då jag har kommit hem, blir dock rätt så sent skulle jag tro. Om inte så; godnatt världen!


Naglarna








Ni får ursäkta mina tjockisfingrar men här är mina naglar iaf efter att jag har filat ner dom bättre plus lagt till en liten blomma på ringfinger och tumme. Ganska nöjd för att vara första gången :)


Usel kamera..

..bilderna blir inte så himla bra med mobilkameran men det är den jag har nära tills hand oftast och då blir det oftast den som bilder blir tagna med. Fick ju en kamera i julklapp och den är ju svinbra men det är så drygt att ha den med överallt i huset :P

Iaf, matte gjorde en leksak till Milli, hon älskar snören, av alla sorter. Så knöt ihop en boll av ett snöre som ser ut så här:



Den tyckte hon var superkul :) Det såg så sött ut då hon hade en bit i munnen, såg ut som spagetti ;) så försökte ta lite bilder men det gick inte så himla bra. Suddiga och konstiga men lägger ut dem iaf. Inga av mina bilder blir av så himla bra kvalla iaf så :P










Det var ett tungt arbete så nu ligger hon så här bredvid mig :)





Sötfisen min!


Godmorgon!

Det är ganska skönt med en liten valp så att man kommer upp på morgonen. Dock har vi faktiskt börjat med en liten vana att kliva upp vid sju och gå ut och göra behoven sen äta, efter det lägger vi oss igen i sängen och sover till åtminstone 9-10. Det gör oss båda gott tror jag för sen är hon på mest hela dagen förutom de stunden hon totaldäckar ;P

Fikat fisksoppa till frukost, känns inte helt okej med middag till frukost men gott är det så jag skiter i vilket ;P

Nyss klev en liten skit över mina fötter, men inte har hon tid att stanna i knät inte, sååå mycket att göra och snusa på varje dag. Sno en leksak eller två från Ellie är också kul tycker hon ;P Tur någon har skoj.

Dagen idag kommer att innehålla lite mys med Milli, träning på både sitt och koppel. Hon studsar bara omkring hela tiden i kopplet, runt runt och får lite panik :/ Tycker inte om att se det men vet ju att det endast är träning som gäller så det är ju bara att fortsätta försöka. Sen inatt blir det hämtning av syster med kompisar då de ska på dans i Strömsund idag. Ska flörta lite med Sammy så att jag får ta bmw ;)

Oj, vad tråkigt, bara text. Har inte tagit så mycket bilder på Milli, ska se till att filma mer och ta mer kort. Lovar :)




Nöjd som bara den

över dagen hittills. Är nöjd över naglarna också, efter att jag har slipat till dem lite så ser det bättre ut än vad det gjorde igår. Ska skicka in en bild senare via mobilen. Har lagt till en blomma på tummen och pekfingret, det gör mycket. Tycker det är så himla fint med nageltatueringar ;)

Det tog ju inte allt för lång tid att göra det heller och kommer nog gå snabbare sen när man ska göra om det :) Sen när jag har råd ska jag nog försöka fika gel och uvlampa och hålla på med det. Det är nog kul också. Förhoppningsvis kanske man kan bli duktig på det :)

Nu är det snart mat, fisksoppa står det på menyn. Låter himla äckligt men är bland det godaste som finns, speciellt då pappa gör den ;) torsk, purjolök, potatis, dill och grädde i slutet. Den är ofattbart god.

Ikväll blir det en tur med Julia på byn sen myskväll med New Moon. Ja, jag ska se den igen. Det är min 6:e gång sen i tisdags. Älskar Twilight Saga.

Lägger inte lite snabba bilder senare, på maten och på Milli samt mina naglar :)

Goddag!

Då var det redan fredag, börjar jobba om två dagar. Känns bra, börjar få det lite tråkigt med att vara hemma. Dock är det underbart att få vara hemma med Milli :) Är bra att jag inte har så långa dagar så att jag inte är utan Milli så länge. Sen kommer även Sammy hem på onsdag så då får han lite ensamtid med henne, som han har längtat :) Hon är lite av husses älskling ;)

Funderar på vad som händer idag, känns som att det är tonvis med saker så måse försöka komma på allt.

Fundersam på en ny sak idag, varför ska det vara så jäkla svårt att få tag på barnmorskan här i Dorotea? Ringde innan sju, växeln var ständ och sedan ringde jag efter kvart över sju, har för mig att det var antingen kvart i eller kvart över, men växeln var stängd då också. Blir tokig :/


Kom igen och kommentera mera.!

Det är en order ;P Nej men då det är så pass många som läser bloggen tycker jag minsann att man kan slänga in en kommentar eller två så jag får veta vilka ni är ;)

Nu ska jag då lägga mig. Milli är hur pigg som helst och springer runt med en furbieliknande grej som liknar henne lite. Både till färgerna och till öronen ;P Sen då hon blir sur på den så låter hon lite som en furbie också ;P Hur ska det gå nu när matte är trött som en jag vet inte vad medan Milli är hur pigg som helst :P



Samma färger har den mjuka som vi har hemma i miniformat. Visst är de lika varann? lite ;P


Kolla lillfläckigmagen! :D



Kolla magen på lilltösen min! :) Åh, så mycket kärlek till den där lilla!


Edit: Ska nog förresten försöka våga mig på lite videobloggning i framtiden. Trots att det kommer kännas dumt ;P Milli och jag ska videoblogga iaf, hon får hjälpa mig och fylla ut videon ;P haha.


Videor på Milli










Torsdag

Märker att man inte har en så stor chans att få en bra bild på Milli då hon är vaken och speedad ;P Har mest bilder då hon ligger och sover. Just nu ligger hon och sover bakom mig, alldeles lugn.



Visst är hon lik en katt på den här bilden? :P Men kan lova er att det är en liten vovve.



Första försöket på nageltippar. Shit var svårt det är. Får boka tid i Vilhelmina i slutet av månaden :P



Ellie tycker matte är jobbig som tar kort :P De myser minsann! :)

Ska lägga ut lite videos senare då de har laddat färdigt. Milli busar med husse, sista rycket innan man slocknar och då hon ser sig i spegeln ;P Ska försöka göra det så fort som möjligt.


Fundersam

På mycket :P Dagen har varit stressig på något vänster.

Funderar på att kanske försöka mig på att göra en nagelförlängning igen, sparar och sparar men då de har en fin längd så går de sönder iaf. I påsk gick pekfingrarna sönder och idag gick höger tumnagel sönder. Skulle vara så himla skönt att få fixa naglarna på en riktig salong, sitta och bli riktigt fin och få vara fin länge. Ska fundera på det. 750 kr i Vilhelmina och då är det Nagelförlängning med fransk manikyr. Håller i typ tre veckor beroende på hur man tar hand om dem eller vad jag ska säga.

Salongens blogg finns här!

Ska försöka lite själv ikväll, utan att förstöra mina egna naglar så mycket ;P

Milli och jag har myst och tränat lite smått på sitt. Hon är så duktig. Vi kör bara kortare träningspass, några sittövningar sen är det vila. Ska köra ett litet pass till snart, hon kan det i princip. Det är så roligt att se att hon lär sig. Efter det lilla passet på någon minut så är det busbus sen somnar hon :) Min lilla ögonsten!

Nej, återkommer senare med någon video om jag lyckas få över dem på datorn :)

Godnatt världen!

Nu ska jag och Milli gå och sova. Blir ingen mer bloggning ikväll, ska lägga ut lite videor imorgon om de är bra. Filmade Milli då hon körde sista rycket innan läggdags i måndags, heltokig var hon ;) Så otroligt söt och roligt hade Sammy också :)

Nej, nu ska jag gå till rummet och slå på New Moon, älskar den filmen! :)

Pussgodnatt!

Min älskade Milli!



En miffobild på mig men Milli är ju söt :)



Tims ficka var mysig :)



Finast i världen!



I husvagnen mådde vi gott :)



Älskar att ligga vid husses sida






Världens sötaste tass ;) Ser ut som 50/50 klubborna :P Liiten liten tass :)



Slocknade i buren efter att ha kämpat för att få in husses mössa :P Det var riktigt jobbigt men när den väl var inne så var hon riktigt nöjd. Tror hon saknar Sammy lite.



Hon har hittat en plats i tvrummet uppe som var mysigt :)

Det får duga så länge. Ska mysa lite med Milli nu och se film. Hon älskar Twilight Saga lika mycket som matte ;)


Här var det livat

Eller inte :P Men nu är vi hemma och har tillgång till riktigt internet. Så efter maten ska jag tömma kamera och mobilen både på videor och på bilder så ska ni få en ordentlig uppdatering. Förstår att man inte vill kommentera en så tråkig blogg som denna ;)

Nej, det blir ändring på det efter detta. Milli mår iaf gött, vi har sovit en stund nu på eftermiddagen, mysfian min! Tänk att man redan kan älska ett litet liv till döds efter bara en vecka! :) Mattes ögonsten!

Loooovar att det kommer bilder sedan :) Puss!

Milli har...

0-3bbb12d06f8b6240948213fa5f5cd673.png

Kolla varifrån!

Milli har haft en busdag idag och det märks av då hon har varit helt utslut ikväll :) just nu ligger vi och myser med husse och snuttefilten :) blir en pinkstund ute sen sova :) godnatt världen! Förresten så fungerar datorn fortfarande inte, men då den gör det så finns det mycket lagrat på kameran :D


Måste ju...

73ec0398136fa2480f57fe4615883eac.png

Kolla varifrån!

Måste ju skicka ett inlägg och berätta att allt går bra. Hon äter dricker och sover bra. Hon är ofantligt duktig på att gå ut och göra sina behov :D hon är så otroligt lättsam och Sammy och jag älskar henne till döds redan! :] anledningen till att jag inte bloggar är för att datorn inte fungerar :/ det är himla svårt att blogga via telefonen också om man inte mobilbloggar. Men så fort den fungerar så kommer det inlägg :D vi har det bra iaf och njuter av varandras sällskap, min älskade lilla valp! <3


min älskling...

71e1fa66dfa2ad5a2ef66acb3e3c50fe.png

Kolla varifrån!

min älskling har nu spenderat hennes första dygn här. Hon ligger nu och sover på min mage. Har inte riktigt tid att blogga så mycket idag så hörs senare :)


RSS 2.0