2 paket

Har två paket som väntar på mig imorgon. Vad får ni se imorgon ;) ska bli så kul att se. Sen måste jag dessutom springa några ärenden under dagen, förhoppningsvis är min lilla rast nog stor för det.

Det har varit hur mys som helst med Vicky, vi har verkligen pratat om allt mellan himmel och jord. Nu känns det helt okej att hon åker i väg så länge. Det är helt sjukt ändå hur man byter ämne några gånger under en kväll. Hur kan man ha så mycket att prata om.

Sen blev det även strömavbrott ikväll, helt kolsvart i princip hela Dorotea.

Min väg från kvarteret, rakt ner är det massor med hus som vanligtvis lyser och det är dessutom gatlysen längs hela denna väg och byvägen nedanför. Känns lite läskigt.

Vicky gjorde mig uppmärksam på alla fina stjärnorna. Om man kollar noga på bilden så ser man några :) Älskar stjärnor!

 

Godnatt världen!

Bara 1 vecka kvar till älsk kommer hem!


En liten nap

Jisses så skönt att jag fick sova en stund. Somnade kring halv 4 och sov till 20 över 5. Har ätit nu och ska invänta gumman som kommer kring 7. Känns drygt att alla åker igen, det blir så tomt här på lilla Dorotea.

Sen blir det en tidig kväll. Bara tur att det var utedag idag, annars hade jag förmodligen somnat på någon lektion.

Kolla Milli aka Ostkroken. Sen sover hon under täcket :P


OC

Har börjat se OC igen, såg första avsnittet igår och jag dooog. Jag dog så bra musik det var, all musik som jag lyssnade på för flera flera år sedan kom tillbaka och gav mig riktig nostalgikänsla. Åh, love it! Ikväll ska jag ocg syster se mer OC.


Så mycket i huvudet!

Mitt lilla akvarium. Hade totalt glömt bort att vi hade planerat in en träff jag och Vicky ikväll. Det har varit så kopiöst mycket med Luddes kastrering och allt annat som har hänt ihelgen.

Så undan med allt för en helkväll med älskade Vicky som åker till Thailand på onsdag. Vilken tur hon har! :) Kanske hon kan packa ner mig i sin väska ;)

Snodde en bild på sötnosen!


Får mitt paket imorgon

Om allt går som planerat. Det är nu i Ånge, eller ja, imorse var det i Ånge. Så borde kunna hämta ut imorgon på lunchen :)


Nyss hemkommen

Ni vet hur de brukar säga att det inte är bra att man sitter för mycket på jobbet, hah. Detta är andra gången jag sätter mig efter att jag har börjat jobba idag. Jag har stått upp exakt hela dagen förutom på lunchen, vilket var typ 10 min.

Tog aldrig någon bild på snöskulturen men ska visa sedan. Min klass gjorde iaf en kåta och den andra klassen gjorde Doroteabjörnen. Det känns verkligen skönt med mycket frisk luft i lungorna, känns som att jag kan andas mycket bättre :)

Lova att jag ska försöka hitta en bild senare :)

Behöver er hjälp!

Nu mina fina läsare får ni samla krafter och hjälpa mig med en sak ;)

Har ni något par som ligger och skräpar som inte är allt för skadad eller om ni vet någon annan som har ett par eller om ni vet någon hm i stan som har dessa kvar på rea eller vad som helst? De är då som sagt från hm! Skulle uppskatta hjälpen!

Så ser de ut, så snälla, hjälp mig!


Dag 9

♥ En bild på mig och min bästa vän

Jag har många vänner, kan inte riktigt sätta en på guldkant för alla är så otroligt bra på olika vis. Dessutom anser jag Milli och Ludde vara en av mina bästa vänner. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är och ni är guld värd!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Men kan ta denna bild på mig och syster, bara för att den är fin för hon är en av mina bästa vänner! ♥


Godnatt världen!

Ska sova alldeles strax. Ska dock se ett oc-avsnitt först. Det är så roligt då man ser avsnitt på datorn, då man slipper reklam och allt. Avsnitten blir så mycket kortare :P

Ringde älsk ikväll. Saknar honom samtidigt som det känns så konstigt att prata i telefon med honom. Det är konstigt, vi har varit ifrån varandra i 3 veckor men har ändå inget att säga i princip. Han kommer iaf hem på måndag, kommer bli skönt att få hjälp att klippa klorna av någon som hundarna är van vid. De böka och hade sig nu när jag skulle klippa så det blev mest jobbigt.

Nej, försöka få något gjort nu innan läggdags. Godnatt världen!


Paaaket!


Syntes dåligt men i fredags var paketet i Jönköping :D

Dagisbarn!

18/19-åringar som håller på som om de vore på dagis. Blir så förbannad att jag inte vet vars jag ska ta vägen.

Tjejer är så jävliga på det viset, de kan såra som ingen annan. Det som har varit nu, jag förstår inte hur man kan bete sig så utan att ha dåligt samvete. De kan inte ha något samvete alls. Gå från att ha varit vänner, som dessutom andra har ställt upp för då det har varit jobbigt och sedan vända till att bli hemska och riktigt urusla människor.

Jag har aldrig varit med om människor som har sjunkit lägre än vad dessa har gjort. Det som var inatt är det värsta jag någonsin har sett och då har jag också gått skola och varit med om diverse i mina kretsar.

Ni är inte värdig några som ställer upp för er, så som ni håller på. Ni är inte värdig och kommer inte att ha några riktiga vänner då ni vänder kappan efter vinden på detta vis.

Ni är de lägsta och mest värdelösa människor som sårar de i eran omgivning och sprider en massa lögner för att få er att framstå i bättre dagar, sanningen kommer att komma ikapp er. Då kommer ni stå själv och jag vet, att ni kommer att ångra det ni har gjort.

Det värsta med allt detta är att ni har sårat en person, gång på gång. Ni förstår inte heller vad det gör för skada.

Ilska!!!

Morgondagen!

Imorgon är det snöskulptering som gäller. Ska bli kul. Tror att mamma ska få komma ner med hundarna så de får träffa mig då vi ändå bara ska vara ute :) Ska nog ta med ett liggunderlag eller en pimpelstol, annars kommer mina ben dö. Ska köpa fika på ica sen också. Kommer nog bli en bra dag.

Ska ta bilder så ni får se på slutresultatet :)

Söndag

Gårdagen var sådär, det var kul med körslaget och maten var god men blev en tidig kväll. Satt och lyssnade på bandet och var social med Ida. Skönt att få komma hem och sova sen. Hundarna var hos mor och far så vi sov där.

Ludde är helt återställd, var det redan i förrgår. Längtar bara tills kragen försvinner och stygnen också för den delen.

Ett paket från Norge är nu i Sverige, känns himla kul. Lär ju få det i början av veckan. Det finns nästan ingen skönare känsla än att få ett sms att man ska hämta ut ett paket :) Förutom att få vara nära älsk förståss ;) Saknar honom men på idag är det bara en vecka kvar tills han kommer hem ♥


Dag 8

♥ En dålig vana jag har som jag önskar att jag inte hade

Att om en person en gång har tappat mitt förtroende så har jag svårt att lita på dem igen trots att de bevisar gång på gång att de är värd det. Att jag ibland kan vara så otroligt jobbig och otrevlig och inte tänka mig för. Att jag ofta inte tänker innan jag handlar och därför ofta är efterklok. Jag önskar att jag var mer klok för stunden och inte behövde tid för att inse allt dåligt jag gör efterhand.

Önskar att jag inte förstörde så mycket!



Behöver er hjälp!

Nu mina fina läsare får ni samla krafter och hjälpa mig med en sak ;)

Har ni något par som ligger och skräpar som inte är allt för skadad eller om ni vet någon annan som har ett par eller om ni vet någon hm i stan som har dessa kvar på rea eller vad som helst? De är då som sagt från hm! Skulle uppskatta hjälpen!

Så hjälp mig nu vänner, skulle göra en otroligt lycklig.


Kläderna

Blir förmodligen denna tunika:


Ser bättre ut på än så där :P haha


Kommunfesten

Ska alldeles strax tvätta håret och så att jag kan platta det sen. Ska försöka hitta nå kläder och ha och försöka få låna syster skor som är så jävla snygga. Snääääälla syster!

Klockan 5 är det körslaget, det vill jag verkligen inte missa, kommer bli svinkul att se. Sen blir det mat kring 7-halv 8 sen dans vid 9.

Nej, till duschen, skriver mer senare. Ska visa kläderna också sen :)

Saknar älsklingen!

Dag 7

♥ Vad jag skulle göra om jag fick en miljon

Oj, jag gör en lista

♥ Ge familj pengar och resa
♥ Köpa mig en bil
♥ Resa med Sammy
♥ Ge Sammy det han önskar sig riktigt mycket, bil/skoter.
♥ Spara

Älsklingen!

♥ Du är min värld, min framtid, min enda! ♥


The Sims 3

Spelat sims tills nu, ska alldeles strax slå igång en film sen blir det till att åka hem och sova. Härlig fredag med noll krav eller något annat.

Ludde första dagen efter kastreringen i sitt lilla hus


Godis är köpt

Åkte med en bit smörgåstårta till farmor jag och Emelie. Hon blev helt salig och gud vad hon tyckte den var god ;P haha Så bra gjort Emelie.

Sedan åkte vi och köpte godis, ska nog se någon film snart. Ska se vad som finns att erbjuda.

För övrigt så har Ludde verkligen börjat kunna röra sig :D Blir så glad i hjärtat! :)

En bild som jag knäppte då jag såg mitt gamla teckenspråksprov. Våran lärare blev sjuk och det fanns ingen vikarie så vi fick göra de sista proven via vhs :) Jisses vad jag var smal där, önskar tillbaka till den kroppen :(

 

Men snart så, hemligheten ni vet! ;)


Snöskulptur 2010

9:orna ska ju göra de årliga snöskulpturerna, en tradition i Dorotea sen länge tillbaka. Min klass har redan kommit på en sak och det ska bli riktigt kul att se på deras arbete till att få till denna figur från en snöklump.

Haha minns våran snöskulptur, inte den finaste om man säger så. Men som vanligt i våran disfunktionella klass så fungerade detta inte bättre. Vilket ledde till att det blev en påhittad gubbe med magrutor och röv. Andra klassen gjorde Herman Hedning om jag inte minns helt fel. Vilka tror ni vann? Andra klassen, självklart! :P


Valet och kvalet!

Vet inte om man ska hem till föräldrarna och äta då mor bjöd på middag och kanske se någon film med syster.

Känns kul att sitta här en fredagkväll samtidigt som man inte orkar nå mycket ändå. Ska åka tillbaka senare och ta en tidig kväll, får se om jag ens kan köra bil med tanke på huvudet. Imorgon hoppas jag också att jag är kry för då är det kommunfest och den vill jag gå på :)

Nej, nu under inläggets gång har jag bestämt mig. Potatisgratäng och hemmagjord biff låter mycket godare än spagetti. Sen ska man väl smaka systers smörgåstårta!

 

Emelies tårta!


Snart så!

Jag ska snart avslöja det jag gjorde igår som jag skrev i ett inlägg. Om jag vågar ;)

dagen började inte alls bra. Morgonen då jag vaknade snurrade alldeles för mycket. Låg i sängen på sidan och försöka komma mig för att klä mig för att sedan kunna gå ut med hundarna sen åka på jobbet. Men låg i flera minuter och kom ingen vart. Det snurrade vilket ledde till illamående. Och jag är fortfarande INTE gravid. Sjukan är stängd idag också så dit kan jag inte gå heller.

Kom mig på jobbet men känslan har förföljt mig heeela dagen. Så ska ta en nap nu och slappa framför tvn. Vill bli bättre. Men som sagt, det jobbiga är att det kommer och går. Så imorgon kan jag vara i toppform igen och sen på söndag lika dålig som idag.

Det är det som är problemet! :/


saknar sommar :/


Dålig stämning

Orden åker in genom ena örat och ut genom andra?! Hatar när man inte får respons och när det man tycker bara skits i, speciellt då det handlar om mitt liv!!!

Gubben blev glad att få komma hem, han har gått i lägenheten och busat lite, sen blev det upp i soffan och vila ett tag. De tycker det är skönt och roligt att få vara hos mor och far, leka med Ellie men de blir alltid glad då vi kommer hem.

Iaf så verkar högskoleprovet blivit anmält, fick en bekräftelse på mejlen så det borde ha gått igenom. Ska dubbelkolla iaf hur som.


Dag 6

♥ Typ av killar jag faller för

Oj, vad svårt. Jag tror inte att jag faller för en speciell typ. Jag faller för de som gör intryck på mig, de som har en bra personlighet men det kan ju betyda många olika saker beroende på hur individen är. Just nu faller jag inte, har ingen avsikt att göra det heller, för jag har den jag vill ha!



Kommit på det! :D

Har tyckt så synd om Ludde som inte kan leka eller gå riktigt, han tycker iaf inte att det är så kul att gå. Han gör det om han glömmer bort smärtan.

Iaf, så tog jag med ett ben från lägenheten, så nu håller vi i benet så att han kan tugga. Så han är sysselsatt och få göra något. Älskade lilla älsklingsludde!


Nu är det gjort!

Vad kan jag inte tala om än, men ni kommer få se i sinom tid ;) Nu jävlar ska det bli andra bullar, om man säger så :D

Lyckliga jag!

Isvak badning

Fick ett erbjudande idag av idrottsläraren på högstadiet att hoppa i isvak. Gjorde det själv då jag gick i nian men visst skulle det vara "kul" att göra det igen :P Simmade bara en länga då jag hoppade och har ångrat det länge att jag inte simmade två så kanske ska ta igen det! ;)

Tror att jag ska göra det :) Det blir nog kul och om inte annat en liten reminder som får mig från isarna igen :)


Pjuh!

Nu är räkningarna betalade. Känns så otroligt jobbigt innan man väl sätter sig men sen efter att det är gjort så känns det jävligt skönt. Nu är man 1000-lappar fattigare men nu har man gjort sitt.

När jag kom hem så somnade jag. Vi (jag och Ludde) har inte sovit något inatt. Jag är väldigt tacksam att det bara är att bära upp honom via korgen och lägga honom i sängen hos mamma. Att han slipper åka bil på morgonen innan och allt. Han hoppar till hela tiden, vet inte om det tvärsticker till eller om det börjar klia då det håller på att läka. Kommer bli sååååå skönt då det har läkt och man har sin gamla vanliga Ludde som kan göra massa.

Känns skönt att han mest vilar och inte studsar omkring så han sliter upp eller något.

well well, ska sitta och räkna lite och kolla hur det blir med min planering. Något som jag verkligen, verkligen vill ha!

Mattes lilla älskling!


Snart slut för dagen

Ska sedan fara hem och mysa med vovvarna. Kanske att jag hinner spela lite sims sen SKA jag ut och gå ikväll. Tog en promenad medan klassen hade idrott, blev en rask promenad i 10 min, kändes riktigt skönt, hade dessutom stegräkaren på.

Nej, skriver mer då jag har kommit hem, har lite roligt att skriva. Eller ja, mer panik för mig ;P

Högskoleprovet

Skulle anmäla mig till provet alldeles nyss men så blev det något fel :( Skulle försöka anmäla om mig och så gick det inte för att mitt personnummer redan är registrering. Så det måste ha blivit registrerat förra gången innan det var något som gick fel :(

Så nu måste jag höra av mig till skolan som hyr lokalen i Vilhelmina för att fixa det. Tydligen är det ett vanligt fel då det tom fanns med i "vanliga frågor"

Fasen, jag som precis tog tag i saken och så händer detta :( opeppat!


Rast

Är hemma hos mor på rast. Kollar till Ludde. Han har då varit duktig idag med och gjort allt som han bör göra. Såret är fortfarande inte svullet och ser bra ut. Trodde att han spydde inatt pga medicinen men han har inga andra biverkningar så ska hålla ögonen öppna om han spyr igen då han fick medicin nu, han fick iofs lite ost igår och så innan vi fika så kanske var att magen inte ville med. Ska bara vara hundmat idag. Känns som dumt då han har ont och inte kunna ge honom smärtstillande. Så om han spyr inatt igen så tål han det förmodligen inte. Men han verkar inte ha ont i magen, blod i avföring eller minskad matlust. Matlusten är det verkligen inget fel på, han går inte så mycket men när vi ropade mat idag då kom han som en blixt.

Ska snart tillbaka på jobbet, ska se om det finns en dator ledig så ska jag anmäla mig till högskoleprovet idag. Sen är det till att betala räkningar idag också, suck, denna dag är så jobbig. Man får lön men mycket av lönen försvinner också. Känns dock skönt då man har betalat :)

Ska förmodligen unna mig det jag vill ha denna månad också. Ska kolla hur det ser ut!

Nej, tillbaka på jobbet!

Dag 5

♥ Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Jag vill ha hem Sammy, ha hem han från utlandet, till vår säng, vårat hem. Vårt liv! Jag saknar älsket!

Tummen upp och tummen ner!

Ludde mår bättre idag, han har gjort allt han bör ute och verkar vara mycket piggare. Såret ser ut att läka riktigt bra så matte har blivit lugnare :) Vi ska alldeles strax lägga oss, sover hos päronen inatt igen så han inte behöver flyttas så mycket då han ändå måste ha total översikt under dagarna.

Imorgon är det sista dagen sen helg och då kan vi sova hemma då vi inte behöver göra så mycket under dagarna.

Dålig bloggdag idag men det har sina anledningar.

Har skrivit ett mejl åt de som skickar paketen från Norge, hoppas på svar imorgon. Btw, The Big Band Theory äger, haha! Kan inte sova ikväll förrän jag har sett det :)

Nej, nu blir det sängen, godnatt folket!


Städmani

När det gäller datorn. Hatar när hela skrivbordet är fullt. Det var det alldeles nyss, men print screenbilder, tomma mappar och anteckningar, musikmappar som blivit skivor osv osv. Men nu så, nu är det städat och fint :)


Sims 3 (Tidsinställt)

Började spela Sims för några dagar sedan, Älskar sims. Det är avkopplande. Ska introducera er för min familj sen ;)

 


Sovmask (Tidsinställt)

Sovmask är nog den bästa uppfinningen som finns. Den stänger allt ljus ute och jag som ibland inbillar mig att jag måste ha ett tryck över ögonlocken slipper känna "ansträngning" :) Svinbra, ett tips! Prova och ni kommer aldrig kunna sova utan!


Bild från google

Dag 4

♥ Mina mål/drömmar/önskningar

Jag har en dröm att söka till förskollärarutbildning på distans och komma in. Plugga i 3,5 år samt om jag har tur jobba på sidan av och sedan ta examen som förskollärare och börja livet på riktigt med barn och allt annat lyckligt som livet för med sig.

♥ Vill vara lycklig, tillsammans med Sammy och mina tussar! ♥

Älskar dig älskling!

Blir så glad av dina kommentarer och inser hur mycket lättare allt hade varit om du hade varit vid våran sida nu.

Blir orolig, Ludde har ätit 2 gånger idag och har inte gjort nr.2 förutom imorse innan all mat han har ätit. Känns som att han kommer bli förstoppad. Ja, rolig för er att läsa, I know, men här skriver jag om min vardag :P Det är inte lätt alltså, hade önskat att han kunde prata eller åtminstone hade en tankebubbla som visar vad han tänker. Om han har ont eller är törstig eller något.

Nej, huvva. Mitt huvud gör ont av all spänning, ska fixa vatten åt älsklingsludde och sen ska vi lägga oss. Hoppas att han är piggare imorgon och lyckas göra ifrån sig riktigt.


The Countess!

Erzsebet Bathory (1560-1614) tillhörde det ungerska adelsskiktet. Hon var rik, hon hade en härkomst som var enastående, hon var vacker - och hon var en av historiens värsta massmördare. Hon residerade på ett slott i nordvästra Ungern där hon lät tortera och döda omkring 650 flickor.

Grejen var den att Erzsebet var förutom rik och mäktig även känd för sin skönhet och fruktansvärt rädd för att åldras. Dessutom var hon lite av en cougar. Vid ett tillfälle när hon var missnöjd med en tjänsteflicka gav hon henne ett hårt slag som ledde till blodvite. Några droppar av flickans blod landade på Erzsebets hud och som genom ett mirakel tyckte hon att huden där blodet landade slätades ut och blev mjukare. På så sätt uppstod tanken hos henne att blodet från unga flickor skulle hjälpa henne att hålla sig ung.

Hon lockade flickor till slottet med löften om arbete, men torterade och tömde dem på blod. Ofta tappades blodet upp i ett kar som Erzsebet badade i. En annan metod var att stänga in flickorna i en upphissad järnjungfru, så att hon kunde duscha i det nedstrilande blodet.

Rik, mäktig, och ingen stoppade henne. Förrän hon började ge sig på flickor i sin egen samhällsklass. Då blev det räfst och rättarting, och Ersebet Bathory dömdes till husarrest på livstid. Hennes straff var att bli inmurad i sitt eget sovrum, och där satt hon i fyra år fram till sin död.

Text lånad från en blogg. Länk!

 

 

 



Snart -20

Det är så otroligt jobbigt då det nästan är -20 grader ute igen och Ludde har ont :/ Han tycker det är mindre kul än vanligt att göra sina behov ute. Det är riktigt komplicerat just nu för honom :/ Antar att kylan gör det ännu svårare.

Men nu har han kissat iaf. Får ta av honom kragen då han ska göra något annat vågar han inte. Iaf inte nu första dagen. Får se hur det går imorgon.

Sover hos päronen inatt så han slipper åka bil imorgon på morgonen då jag brukar vara stressad. Nu får han vila hela kvällen plus att vi sov från 4 till 7 ungefär.

Nej nu ska jag och syster snart slå på en film, skriver vilken sen. Tror att den kan vara riktigt bra :)


Ursäkta mitt språk men...

Vilken jävla skitdag känner jag nu. Detta är det värsta jag har varit med om. Ludde är alldeles utmattad men kan inte sova pga kragen, han ser så ledsen ut på ögonen.

Skulle lyfta upp honom på soffan och han pep, kan bara ge honom smärtstillande 1 gång om dagen. Och apropå smärtstillande så skulle jag svänga in på apoteket i Åsele innan det stängde för att hämta medicin sen har de det inte hemma? Jaha, min hund ska inte få ha ont bara för att vi bor på ett skitställe med noll service och lager. Som tur var så hade de i Vilhelmina så blev till att åka dit innan vi kunde åka hem.

Nu är vi äntligen hemma, men jisses vilken klump jag har innanför bröstet. Det känns så jävla jobbigt. Både för honom och för mig! :/ Usch!

Tror vi alla 3 ska sova en stund, det har varit en jobbig dag för oss alla!


Dag 3

♥ Min favoritårstid och varför

Älskar sommar, det är varmt och ledigt. Man kan bada, sola och må gott. Dessutom är det ju också semestertider ;) Det är fint och jag fyller år då. Det är många andra i släkten som även fyller år vilket leder till många kvällar vi sitter och umgås och äter godsaker och skrattar tillsammans.

Dessutom är Ormsjö så otroligt fint då det är sommar



En sak till!

Såg just en ny kommentar som var från älsk! Inget gör mig gladare än söta ord från honom!

"Gumman! Pussa dom från mig! Saknar er så sjukligt! Fanå d är för länge kvar än... Puss å gonatt älskling!"

Hur många 100 mil som helst ifrån mig, det stämmer inte riktigt. Det känns fel! Saknar dig, önskar du låg här bredvid mig i sängen! Puss älsk!

Milli - the boss

Milli står och glor, alltså, glor som fasen. Sen börjar hon småpipa lite, glimmar med ögonen. Väntar på någonting liksom. Sen börjar hon kuttra som en duva (de som har träffat henne vet ungefär hur det låter, haha) och sen mina vänner, då brakar helvetet lös. Hon börjar skälla och ser riktigt förbannad ut.

Allt som allt, efter våran lilla diskussion så handlade detta om problemet vart hon skulle ligga. Hon blev nöjd då hon fick den mjukaste kudden högst upp i sängen. Vägen dit gick ju inte att ta bara rakt upp utan hon var tvungen att gå ÖVER Ludde som låg bredvid mig som ni ser på bilden, vidare längs den vita kudden som ni också ser på bilden och sedan till den röda dunkudden. Jisses I say!

Som sagt, The boss!

Själv är jag nyduschad och ska alldeles strax sova. Ska läsa lite ur Mitt Universitetet först :)

 

Godnatt världen!


Jippie!

Vet att jag förmodligen hoppas på för mycket men kissies blogg verkar vara lite nere just nu. Man hade ju kunnat önska att man hade fått slippa henne ;) Fattar inte varför man fortsätter läsa trots att man mår typ illa varje gång man gör det :O :P Det är kanske lite mer idioti ;P

Ska alldeles strax lägga mig i sängen och läsa lite kvällsläsning :) gruvar lite för imorgon! :/


Detta fenomen Facebook

Visst är det kul med facebook, visst är det ett sätt att hålla kontakten med nära som befinner sig på avstånd men nu börjar facebook bli väldigt överskattat!

Facebook ska inte vara det enda sättet!

Skor i sommar

Jag ska tammetusan bo i kilklackar i sommar!!!

 

bild från google


Papper hit och papper dit

Lagt fram hundarnas papper så det är färdigt till imorgon. Imorgon blir det som sagt kastrering på Ludde och 1-årssprutan på Milli. Tror Ludde drog längsta strået ;/ Huvva! Han kommer vara så nere och trött imorgon, usch, kommer göra ont att se. Men det måste göras, det blir bäst så. Mina små älsklingar.

Om en timme ska jag ringa älsk, höra vad han har att säga. Han skrev något om jobbet så ska bli intressant.

Sen jag kom till lägenheten (somna hos mor och far, har världens huvudvärk som verkar bli bättre) har jag diskat undan det sista och plockat bort en massa och ska alldeles strax fixa tvätten. Är sugen på någon mysfilm sen men får se vad jag känner att jag har tid för.


Nästan glömt!

Imorgon är det kastrering på Ludde som gäller. Hade totalt glömt bort det. Gud vad det ska göra ont i mitt hjärta och se honom ha ont och vara alldeles groggy :/ Usch!

Mattes prins! :/

Imorgon klockan 10 ska jag lämna honom och hämta honom senare efter 2 timmar :/


Hemma

Har kommit hem efter jobbet, hunnit mysa med hundarna ett tag. Har sovit så otroligt dåligt inatt så ska vila en timme. Annars kommer jag inte klara av kvällen.

Ni kanske undrar hur det gick hos läkaren, ja, det gick inte alls. Fick som svar "Avvakta och återkom om det skulle komma tillbaka." Ha, ja, vad säger man? Blir inte förvånad över detta!!!

Nej, ska slafa en stund, återkommer sen.

Dag 2

♥ En person jag vill träffa just nu

Vill att älsklingen ska komma hem. Han har varit borta allt för länge nu och saknar honom så otroligt mycket!


Godmorgon

Natten började med yrsel och illamående men dagen började bra. Har dock bokad telefontid och hoppas på att få åka ner och ta ett blodprov. Nu vill jag ha svar! Annars hoppas jag att mina paket kommer närmre idag, åtminstone till Sverige.

Snurret fortsätter

Det blir som vanligt sämre på kvällen, undra om man ens kommer få sova något. Imorgon får jag se hur kry jag är, om jag ens kan köra bil med huvudet. Det varierar ganska mycket som sagt, har jag inombordyrsel en dag så är det fasen inte kul att köra bil.

Sover hos päronen inatt, mår jag illa och är yr imorgon ringer jag ner på sjukan och åker ner direkt. Annars går jag på jobbet tills jag får tid och får åka ner.

Håll tummarna för en god natts sömn.

 

Ellie och Milli håller koll i fönstret, sötnötarna!


Åh gud vad jag är sugen!

Är så otroligt sugen på ett löpband :/ vill verkligen ha detta Attract som är ganska billigt om man jämför med andra löpband.

Får se om man ska spara ihop lite för det hade varit bra härligt, de dagar det är dåligt väder eller om man bara inte är på humör att gå ute just för tillfället så vore det toppen!


I veckan

I början av veckan borde mina paket ha kommit in i Sverige. Väntar på dem.



Dag 1

♥ En bild på mig + 10 fakta om mig.

 

♥ Jag älskar att skriva av mig. Mår bra att få skriva

♥ Jag är blyg

♥ Älskar att spela tv-spel och data-spel

♥ Tycker ofta att det kan vara skönare att vara hemma och mysa än att festa varenda helg och ledig tid

♥ Jag nästan avskyr att prata i telefon. Det är inget jag tycker är kul men försöker göra trots allt

♥ Jag är en tekniktönt när det gäller mobiltelefoner, vill oftast ha det senaste

♥ Har världens bästa familj som alla är omtänksamma och underbara

♥ Har shoppningmani, dock bara i perioder, men dessa perioder är jävligt jobbiga

♥ Har äntligen börjat planera min framtid och det känns jättebra

♥ Älskar mina små tussar som förgyller mitt liv

 


Utmaning igen!

Hittade denna utmaning på en blogg av av från Umeå :)

Dag 1 –
En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig när jag är glad
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.*
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Tjo!

Det var denna helg, den gick grymt fort, för fort. Det är redan söndag. Det känns som att helgerna är målet på veckorna men sen då? Det känns som att livet inte riktigt går ut på något.

deppig tjej, nja, alltså jag är fortfarande yr. Illamåendet har släppt men när jag sover kan jag t.ex. inte ligga på rygg ens för då snurrar hela huvudet. I huvudet eller vad jag ska säga, det är svårt att förklara men det snurrar som i huvudet. Är riktigt less, fortfarande lite småyr men långt ifrån hur det var igår då jag t.o.m börja lipa framför mamma för att jag blir så rädd. VARFÖR MÅR JAG SÅ HÄR?

Och NEJ jag är inte gravid!


Hur som, imorgon blir det läkarn, imorgon ska jag få svar.!!!



Fredagen var hur mysig som helst, det var så trevligt. Vi åt världens godaste mat som Vicky hade gjort. Kyckling med någon vitlöksost i tillsammans med sallad. Hur gott som helst!

Sedan äppelpaj som efterätt och det roliga var att på tvn precis innan de kom på lagade de äppelpaj och jag blev sjukt sugen, så lite passande ;)

 

 

Sedan följde massa spel som t.ex. Barn Jeopardy, Med vilda gester. Sen kom vi på att vi kunde köra Galenpanna med Post-it-lappar. Alltså, att man skriver en person sen ska man utifrån Ja och Nej frågor lista ut vem man är. Jag var bland annat Stig Helmer, Kissie, Bamse, Sammy och en viss annan person här i Dorotea ;) haha. Skrattade som aldrig förr.

Känns dock trist nu då Anna åker tillbaka till Växjö och Vicky drar till Thailand i veckor :/ men därför var det toppen att vi hade en sådan kväll innan det tar ett tag tills vi ses igen :)

Sött sms!

Fick just ett sött sms från Anna:

"Vi är snart på gång, håller bara på att fixa det sista! Det kommer bli sjukt god mat bara så du vet, så håll i dig! Jag ringer när vi åker!"

De lagar och fixat maten hon Vicky, mitt kök suger med världens sämsta spis som knappt funkar. För att inte tala om ugnen som ibland inte funka så maten inte ens bli färdig (vilket inte är så bra när det gäller kyckling). Att det är god mat tvivlar jag absolut inte. De brukar säga "Ju fler kockar, desto sämre soppa" men så är det inte i detta fall, då båda två är gudomlig på att laga mat och baka :)

Iiiih, vad mysig och härlig kväll detta kommer bli :)

Färdig!

Härligt, har fått i ordning lägenheten lite. Äntligen fått tummen ur och gjort det jag har tänkt länge att jag måste göra som t.ex. byta ut blockljusen i ljusar. i vardagsrummet, dammtorkat, dammsugat, bytt i sängen osv. Kommer bli riktigt skönt att få lägga sig inatt :)

Känns så onödigt på ett vis att byta i sängen då det ändå bara är jag som ligger där. Kändes jobbigt då jag bytte på älsks sida, det luktade fortfarande älsk men inte längre. Tråkigt, nu luktar det bara Cilla, Milli och Ludde.

Snart kommer Anna och Vicky, kommer bli riktigt trevligt :)


Tar en favorit i repris, hon är så übersöt där :D


OnePiece (Tidsinställt)

OnePiece fixade allt förresten. Vill ju ha Union Jack men den fanns inte i den storleken jag vill ha så då sa jag att jag ville ha Lusekofte Marine istället om den fanns i lager annars få tillbaka pengarna på samma konto. De la en order av en Lusekofte Marine och fick dessutom de 45 kr som vart i mellan. Så tummen upp för OnePiece som verkar kunna fixa det iaf.

Synd bara att de inte tar åt sig av kritiken att deras kundservice är lika med noll! De borde fatta snart, annars kommer de förlora många kunder. Sa att om de inte skulle fixa detta så skulle inte jag beställa från dem något mer.

Well, well, en sådan är alltså på väg hem till mig:

Känns skönt att ha en i fleece och en vanlig. Så man kan variera och speciellt om någon behöver tvättas ;)


Bättre (tidsinställt)

Ni skulle ha sett, lyckan imorse då jag vaknade halv 8 och märkte att jag mådde bra! Jag hoppade rakt upp och ner, Milli och Ludde fattade ingenting men de blev lika glada som jag! Så ikväll ska jag njuta av att det är helg, av kvällen som jag ska ha med mina fina vänner Anna och Vicky som jag ska äta middag med! Sötnosarna ska laga mat sedan komma hem till mig och äta sen blir det nog någon film och en massa prat som vanligt :) Hur som, såg att min andra OnePiece har blivit skickad. Härligt! :) Fan vad livet blev lätt helt plötsligt! :) livet är bra härligt utan illamående och yrsel! :D

Sovdags!

Tänker sova på soffan, faktiskt. Hatar att inte ha tv i sovrummet, det är det värsta som finns nästan innan man ska sova. Jag ser alltid tv innan jag somnar, brukar somna med den på. Jag och älsk sitter framför tvn in i det sista på kvällarna/nätterna. Så ska ta mitt täcke och mysa ner mig i soffan.

Mår fortfarande illa i magen, nu har det alltså pågått hela dagen. Ska ta mig ett äpple innan jag somnar. Vill inte vakna inatt av att kallsvettas men just nu känns det inte som att jag har något annat att vänta mig. Isf ringer jag mor direkt och åker ner på sjukan. Kan fasen inte köra bil i det tillståndet så allt snurrar och jag vill kräkas non stop.

Nej, det var ju skönt igår och ikväll när det försvann. Inte nu då det är tillbaka!

Well, well. Det var det. Godnatt gott folk!

Försöker med allt

just nu försöker jag med allt för att inte må småilla hela tiden. Har druckigt c-vitamin, druckigt blåbärssoppa, ätit fisksoppa.

Så förhoppningsvis är allt bra imorgon. Ska åka hem till föräldrarna och ringa älsk en sväng vid 10. Det är billigare att ringa från hemtelefon så får ge dem pengar för deras räkning senare då den kommer. Ska bli skönt att få höra hans röst igen! ♥



En ny dag imorgon?

Klockan 03.00 vaknade jag lika kallsvettig som natten innan. Jag låg seriöst och mådde illa från 3 på morgonen till 7 då min mobil larmade för första gången. Jag försökte sova men det gick inte. Så fick gott skriva ett sms och säga att jag inte skulle komma idag heller. Fattar inte vad det är som är fel?

Ska utesluta en grej iaf till imorgon. Hoppas att det inte blir samma natt igen. Dock har dagen varit lite annorlunda, igår så slutade jag må illa och så vid 2, idag har jag mått illa exakt hela dagen. Till ungefär nu. Ska lägga mig tidigt ikväll och se hur det blir inatt. Huvudet snurrar dock fortfarande så får se hur allt slutar. Jag tycker att det är så läskigt. Fattar inte varför jag mår som jag mår :(

Well, well. Återstår att se hur jag mår imorgon men återigen, håll tummarna!

Nu ska jag slappa huvudet och se Sexlingar i familjen på tv4+

Några timmar

På detta dygn har jag sovit: 14 timmar. Då har jag sovit mycket, sovit heeela dagen förutom 2-3 timmar om ens det. Sov nu till strax efter 18. Vissa sover 10 timmar/natt och tycker det är en bra nattssömn. Vissa 8, jag har inte sovit ens en hel natt utan att vakna minst 10 gånger. Då vakna så att jag kan sitta och fundera på en massa inte bara somna om igen.

Den enda gången jag kan sova riktigt bra är på helgerna och jag har ingen aning vad detta kan bero på men visst börjar det bli svårt. Igår på jobbet kunde jag knappt hålla mig vaken, det var riktigt riktigt jobbigt.

Nej, måste ändra på mina sovvanor och det är nu. Skiter i om jag inte är trött, jag lägger mig tidigt och ligger tills jag somnar oavsett om det tar timmar. Då vilar man ju iaf och till slut somnar man ju.

Ja det var det. Ska ta fram kläder till imorgon och fixa så att det bara är att borsta tänderna och ber till gudarna att morgondagen inte kommer att vara likadan som imorse.

Ja, håll tummarna!

Sjuk morgon! (varning, äckligt inlägg)

Vaknade klockan 5 imorse och kallsvettades som fan och mådde så illa så jag sprang på toa direkt. Inget kom dock men illamåendet höll i sig så hämtade en hink och la den bredvid sängen. Satt jag upp mådde jag illa, låg jag ner mådde jag illa, stod jag upp mådde jag illa.

Tittade jag rakt upp med ögonen så snurrade hela rummet, samma hände om jag tittade rakt ner. Snurrandet gjorde att jag började må tokilla igen så det kom igen men som vanligt, inget kom upp denna gång heller. Klockan 7 var jag fortfarande vaken och mådde illa, hade lagt mig på sidan för att vara redo med hinken. Tänkte att detta går ju inte, kan ju inte jobba om jag ska bli tvungen att kuta på toa så fort jag får kväljningar än fast det inte kom något. Man kan ju aldrig vara säker på att det inte kommer något. Så sjukanmälde mig och försökte sova.

På något vänster så gick det och när jag vaknade var jag mycket bättre förutom en huvudvärk som inte av denna värld. Så, det var alltså inte magsjuka, för då skulle det ju bara spruta ur mig (ursäkta mitt uttryck) men vad fasen var det annars då?

Jag har ingen aning, kan vara att jag är utmattad, lägger mig aldrig innan 1 på nätterna (=idioti!!!). Men man kan ju aldrig vara säker på att det ör det som var problemet.

Blev rädd och tycker att det är konstigt att det inte fortsätter. Ska dock lägga mig och sova en sväng till. Få bort min hemska huvudvärk.

usch, fyfan vilken morgon.

Snart sova!

Syster är här och ser tv med mig, skönt att ha lite sällskap. Det är så tråkigt att vara själv. Tror att det blir en film innan läggdax dock. Får se vad det blir för film.

Imorgonkväll blir det film med Elin efter 4 någon gång, ska bli kul.

Nej, ingen intressant kväll med några tankar öht så sätter punkt här.


Kissie = Pantad?!

Inte Okej om hon är en idiot mot människor, de kan åtminstone stå upp för sig själv och försvara sig. De vet hur hon är, att hon är en störd människa som gottar sig i att vara elak, ungefär som den elaka häxan i snövit. Skulle hon vara någon rollfigur så är hon garanterat The bad guy i olika skepnader, utan tvekan.

Men nu när jag såg denna bild nedanför och hon försvarar sig då folk har skrivit att hon MÅSTE klippa hundens klor och att vissa anser det vara djurplågeri och ändå skriver något sådant. Ja, jag börjar undra om hon ens har något vett i kroppen?!?!

Kolla stackarns klor

 

Det står som svar på "Djurplågeri, du måste klippa klorna!!

Svar: Nej..? Man kan spara ut dom och måla dom! Jag gjorde dom rosa, fiiiint va?!

 

Okej, hon har säkert fixat färgen i ett program men jag mår dåligt då jag ser klornas längd och att hon tror att det är som med människor att man sparar ut dem. Jag brukar inte tycka så illa om folk men Kissie är helt störd i huvudet. Man gör inget mot små oskyldiga djur. De kan inte försvara sig och vet inte vad som är fel. Hon kommer att få ont, det är så synd om henne! :/

 


Åh, förstört!

Ni kanske kommer ihåg min mani över Dirty Dancing, såg den säkert 15-20 gånger på en vecka där ett tag. Älskar den och Patrick Swayze. Sen såg jag nyss på family Guy, riktigt dålig kvalla men ni ser och hör ganska bra ändå!

Så nu var den filmen nästan förstörd! :P


Bulle i ugnen?

Visst ser det väl ut som att prinsessan är gravid? Hoppas kan man, skulle vara roligt. Nej, jag är inte royalist men tycker det skulle vara grymt tråkigt utan kungafamiljen. Dessutom måste Viktoria vara bland den vackraste kvinnan i världen! Skulle inte ha tackat nej till hennes utseende (eller roll för den delen ;))

Bild från Msn



Då lyckan fortfarande var gjord



Men sen sket det sig ganska snabbt


Förhoppningsvis tummen upp för OnePiece

Jag hoppas verkligen att det blir tummen upp för OnePiece igen. Ni minns kanske min glädje över dessa OnePiece? Den gick ganska snabbt över då det inte riktigt gick som det skulle efter rabattkoderna.

Lyckan efter att jag hann ta en med 60% rabatt. Sen fick jag ingen orderbekräftelse vilket inte känns okej då pengarna hade dragits. Så nu har jag skickat in en print screen och berättat vad jag vill ha. Finns inte Union Jack i den storlek som jag vill ha så får de skicka en Lusekofte Marine i nästan samma prisklass. Skiljer 45 kr men det tycker jag då fasen att de kan bjuda på då de har krånglat så mycket!!!

Så, upp till bevis sen om de klarar av detta. Annars är det då sista gången jag beställer av dem och tänker verkligen tala om vad jag tycker och tänker om dem efteråt också!

Men, håll tummarna så återkommer jag senare om hur det gick.


En:


Eller en:


Hemma

Idag på rasten så la jag mig och vilade lite, trots att det var några minuter så kändes det som några sekunder. Är så himla trött. Har sovit jättedåligt inatt. Usch! Varför ska jag ha så dålig sovvanor?

Dagen har gått bra i övrigt. Imorgon är det onsdag, snart helg dessutom.

Annars så ska jag försöka få ordning på min order från One Piece, vill bara avbeställa skiten och få tillbaka mina pengar. Fan att sidan skulle bugga för mig då det var massa rabatt. Ingen respons får man heller på det man skriver varken på mejl eller facebook.

Suck!

Sova

Ska alldeles strax åka hem och sova, har umgåtts med päronen ikväll, fått se mammas hemlighet.

Håll tummarna att jag inte blir magsjuk men nu har illamåendet och yrseln gått över. Imorgon är det en vecka kvar tills lilla älskade prinsen ska få åka till vet. och kastreras. Mammahjärtat kommer att smälta. Kommer att vara riktigt tufft att se honom trött och dålig samt med en krage kring halsen. Mamma ska förmodligen följa med, vill inte åka själv, någon måste kunna ha honom i knät och mamma är nog nr.2 av den som han känner sig mest trygg med efter mig då älsk är borta och jobbar.

Huvva, det kommer bli tufft att se honom dålig men det känns samtidigt bra att få det gjort innan hans instinkter kommer. Kanske det inte blir lika tufft för honom då Milli är i löpen osv. Nej, ska sätta fart, verkar på Ludde som att han vill hem och sova, han sparkar som bara den ;) ligger upp och ner här bredvid

Tröttisen min

"Matte orkar inte vara modell" :P


SPÄNNANDE!

Åh, jisses vad jag längtar!



För det första, vilken underbart fin bild.
För det andra, ÄNTLIGEN kommer det ut bilder från Breaking Dawn. Det kommer med säkerhet bli den bästa film som någonsin kommer att göras!


Måndag

Ja, vilken bra kväll. Har sovit sen innan fem till ca kvart över sex. Sen ringde jag älsk, äntligen! Det var så underbart att få höra hans röst. Än om vi inte pratade om något speciellt.

När jag vaknade så var jag alldeles kallsvettig och allt började snurra. Vet inte alls vad det berodde på men morfar var här igår och han sa att han var dålig, förmodligen magsjuka trodde han så kanske man har fått den nu då. Illa mådde jag imorse så konstigt vore det inte.

Fattar inte, One Piece har noll koll på min order som jag la efter att jag hann ta efter de la ut rabatterna på facebook. Blir så less. Fick ingen orderbekräftelse men pengarna blev på reserverat belopp vilket antagligen har dragits nu då. LESS! Det enda man kan göra är att skriva mejl också för de svarar inte annars. Tråkigt as hell, hoppas jag får tillbaka pengarna.

Nej, nu vill jag ner och se mammas hemlighet sen lägga mig igen och sova. Skriver kanske mer senare



Från planet då vi for utomlands, med värsta såret på hakan efter en ond finne :/


Drar mig

Drar mig för att åka till lägenheten, har inte varit dit sen igår då sov hos mor och far hela bakisdagen igår. antar att det är kompiöst med snö vid carporten, undra om man ens kommer in i porten eller kommer ut imorgon på morgonen.

Är så jävla ledsen ikväll, så besviken. Vet inte vad jag ska ta mig till! :( orkar därmed inte skriva något, lägga någon som helst energi på något. Tror fan jag stannar hos mor och far inatt också. Skiter i lägenheten, vill helst skita i allt!

2/3 hundar med klippta klor

Har klippt mina hundars klor och ska alldeles strax hjälpa mor och far med deras hund. Hon är lite hopplös när det gäller kloklippning. Dessutom har hon svarta klor vilken är mardrömmen om ni frågar mig. Ludde har också svarta klor men vi är så noga med att klippa 1 gång i veckan så man tar så mycket som man tror att det går och än så länge har det gått jättebra. Dock så har han 1 vit klo ;) haha så den är lätt.

Milli har alla vita förutom 2 så det är två som är lite jobbig varav en är skaraklon, vilket gör det ännu jobbigare. Tror inte det är någon som tycker klpklippning är roligt men det är sånt som måste göras och lika bra att göra det med korta mellanrum så går det mycket lättare än om man väntar i 2 veckor.

Sen ska jag hem till lägenheten, pappa ska skotta bort snö från min gård med traktorn då det har blivit så mycket snö att man knappt kan skotta för hand då det blir i midjehöjd. Roligt att lyfta snö så högt. Sen ska jag fixa lite hemma, var tänkt att försöka mig på att fixa lite med möbler i andra rum. Ska fundera ut på vars jag ska ställa allt.

Skriver mer sen! Har lite att göra!


Filmtips: Awake! SE DEN!

Grymt äckligt jobbig men grymt äckligt bra! Man får lite panik att man inte kan göra något utan bara se en person lida men jisses vilka twister! Nyvaken, ska alldeles strax ta och ringa Emma som jag såg hade ringt igår då jag åter igen hade somnat. Sova heeeela dagen igår. Så nu när jag vakna var jag riktigt, riktigt pigg :) Skönt, verkar som att jag har sovit igen mig! Iaf, filmen:

 

The story focuses on a man who suffers "anesthetic awareness" and finds himself awake and aware, but paralyzed, during heart surgery. His mother must wrestle with her own demons as a drama unfolds around them, while trying to unfold the story hidden behind her son's young wife.

 

Bild: Google

Text: Imbd

 


Snart iväg

Kan ju säga en sak, om några ens skulle försöka med det min magkänsla säger att de kommer att göra, då jävlar! Flyförbannad tjej isf.

Tänker slänga in att jag älskar min älskade Sammy, han är den enda och kommer alltid att vara min no.1.

Nu ska vi åka och dansa! :) Önska man kunde ha fått dansa med älsket :)

Fredag

Har nyss duschat och ska snart ner på fräck och fin. Är väldigt seg idag, tror jag ska sova en stund snart.

Saknar min älskling, önskar att han var hemma nu! :/ Men tiden går fort, snart är han hemma igen!


Engelska

Min klass har engelska för tillfället och då har jag haft möjliget att sitta och kolla på utbildningar. Det känns väldigt bra, har kollat lite mer på högskoleprovet samt att jag har skickat massa mejl angående utbildningar på distans så får se vad jag får för svar.

Känns skönt att man börjar bry sig om framtiden och kanske håller man på att skaffa sig en plan :) Känns riktigt bra!

Blir ingen rast idag då jag slutar tidigt idag. Skönt med kortdagar. Ikväll blir det Vilhelmina med syster och hennes kompis samt gumman Julia.

Well, well.


Skönt!

Har börjat hinna lite saker numera. skönt, har hunnit med en promenad ikväll samt att hjälpa mor med lite saker. Ska skicka ett mejl och avbeställa ena One Piece, har inte ens fått en orderbekräftelse och ändå har de skrivit att de ska leta efter min order vilket kunde ta 1-2 arbetsdagar, nu har det gått 4. Börjar bli lite less. Många som tycker att deras kundtjänst är dålig.

Imorgon är det fredag, på kvällen blir det Vilhelmina med syster, Kristel och Julia. Kan nog bli kul än fast jag inte är så peppad nu. Det blir nog bra. Det blev dock ingen bra bloggdag idag :/ Sorry för det. Ska nog sova inom kort. Tjinget!

Milli fick testa en mössa som snabbt blev dissad ;)


♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Ett sista ögonblick, för denna gång, för en månad, då jag sa hej då till älskling som tog en flygtaxi till Vilhelmina och påbörjade sin arbetsmånad i Marocko, miljoners miljarders mil ifrån mig, Milli och Ludde.

Klockan 5 på morgonen fick man försöka ta tag i ögonblicket som vi har väntat på och tyckt att ska bli så jobbig. Det var en konstig magkänsla, kan inte förklara den. Har aldrig känt det förut heller. Att lägga sig och sova någon timme innan det bar iväg för jobb för min del gick ju knappt. Det var jobbigt. Lika så dagen efter. Nu känns det bättre, efter att vi har fått prata några gånger.

Dessutom verkar dagarna gå iaf. Men saknaden är stor.


One Piece

Fick min one piece idag :D

Äntligen! :D



Grattis gumman!

Grattis älskade Milli på din födelsedag! Matte älskar dig till döds!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


I år imorgon!

Mattes och husses älskling blir stor imorgon, eller ja, stor och stor, det blir hon ju aldrig ;) Men äldre. Min älskade lilla valp som snart inte är valp längre. Min älskade lilla ögonsten!

Hon ska minsann få ett paket imorgon med någon godsak i, som hundarna i familjen alltid får på födelsedagar och julafton. ♥

 

♥ Älskade Milli ♥

Kunde inte välja en bild, min sötnos är nästan för söt på bild!


Fått något gjort

Känns väldigt skönt

♥ Byta gardiner i vardagsrum och kök - Check!
♥ Ta bort ljusstakarna och stjärnorna - Check!
♥ Ta fram de vanliga lamporna - Check!
♥ Städa upp på stortoan
♥ Ringa folksam - Check! Toppenbra kille på folksam förresten
♥ Ringa andra samtal - Check!



Fick ett strykjärn i julklapp, kanske inte det roligaste att få men GUUD så bra. Förra jag hade fick jag stå och i timmar och det var ändå skrykligt. Men nu tog det inte ens 20 min att stryka samt att byta. Så tack mamma och pappa! ♥

Nu ska jag snart äta lite sen ta en promenad. Det är påbörjat idag, som en reminder åt mig själv. Snart ringer även Emma, ska bli skönt att få prata med henne. Slår mig gul och blå att jag alltid är så jävla dålig på att ringa. Som mamma säger, jag har världens sämsta minne :/ Minne som en guldfisk :S


♥ En väldigt gammal bild och jag ser knäpp ut men vi två hur som ♥


Effektiv?

Fasen vad bra han på folksam var, tummen upp! :) Ska lägga mig tills sys kommer och sedan åka hem till lägenheten och fixa med gardinerna och lamporna så jag kan stryka det från listan. Kommer kännas så skönt när det är gjort.

 

Vill ha ändrad status på posten någon gååång! :S


♥ Dag 29 – Mina ambitioner.

Att komma in på en bra utbildning vilket leder till att jag får ett bra jobb som jag verkligen kommer att trivas med. Att jag har min framtid med älsk och våra hundar, att om några år börja bygga ett liv och bo på ett ställe som jag trivs och kan se mig själv bo på.

Jag vill bara leva ett bra liv! ♥

Mitt paket

Det är på väg, nu vet jag med all säkerhet att det kommer i veckan om något oväntat inte händer.

 

Äntligen, tänkte på det när jag duschade igår, att det hade varit himla lättsamt att bara ta på mig min One Piece istället för att springa och leta massa sköna och lätta kläder. Snart så! :)

 


Listan-update

♥ Byta gardiner i vardagsrum och kök
♥ Ta bort ljusstakarna och stjärnorna
♥ Ta fram de vanliga lamporna
♥ Städa upp på stortoan
♥ Ringa folksam - Check! Toppenbra kille på folksam förresten
♥ Ringa andra samtal - Check!

Rast

Hemma på rast, skönt att få en halvtimme att få röra på sig mer än att sitta i bänken. Ikväll ska jag fixa med allt som sagt i lägenheten, känns skönt att få det gjort också.

Mitt paket är för övrigt i Ånge, så det borde komma imorgon. Längtar som en toook! :D Gud vad mysigt det ska bli. Är också väldigt trött idag, somnade som vanligt kring 1, dumma jag! Att jag aldrig lär mig :/

Nej, ska ta mig ut till bilen igen och köra en sväng så motorn blir helt varm, körde en sväng innan också, sen i med motorvärmare. Det är så skönt att ha bil nu, så man kan utnyttja rasterna och allt! Riktigt skönt!

Tjinget!


To do-list! (Tidsinställt)

Skulle ha hunnit mycket igår men hann ingenting då allt kom omkring. Så idag har jag ganska mycket att göra efter att jag har slutat

♥ Byta gardiner i vardagsrum och kök
♥ Ta bort ljusstakarna och stjärnorna
♥ Ta fram de vanliga lamporna
♥ Städa upp på stortoan
♥ Ringa folksam
♥ Ringa andra samtal

Säkert massa annat men det får jag ta senare då jag kommer på det


Vilken kväll

Och med det menar inte något bra. Jag och mamma skulle ner och hämta lite papper och fixa lite grejer när jag hade slutat. Sen ringer pappa och talar om att farmor måste ner på sjukan. I två timmar satt vi nere där och sen åkte hon vidare till Åsele. Nu här hon i Lycksele och har inte fått höra något mer. Håll tummarna, men farmor är stark, förhoppningsvis är det inget allvarligt, men jisses vad blek och dålig hon var idag :/

Så därav min frånvaro, dock är det bra med det här tidsinställda inläggen, superbra. Därför videon med Mohombi kom upp klockan fem. Ska sova nu, blev lika sent idag som igår och dagarna innan det. Måste verkligen ge mig och lägga mig tidigt.


En låt som nöts i bmwn

 

Love it, Mohombi (Usher) - Top notch

typisk Cillalåt :)


♥ Dag 28 – Det här saknar jag.

Saknar mycket!

♥ Mormor och farfar
♥ Att jag aldrig fick träffa Ellinor, min faster
♥ Min älskling som är på jobb

Hemma på rast

Ska snart åka tillbaka, har hunnit hämta ett paket i min brevlåda, ÄNTLIGEN har de kommit. Nu jävlar säger jag bara!

Så 1/3 paket har alltså kommit, nästa med min One Piece i fleese lär komma i veckan också, har iaf ett svenskt kollinr nu, de skickas ju från Norge så tog lite tid.

Nej, återkommer sen då jag har slutat.

En reminder!

Skulle verkligen behöva göra högskoleprovet, första anmälningsdagen är 17 januari och sista 15 februari. Borde verkligen ta tag i det, ta mod och göra det!

Borde verkligen ta tag i mitt liv i övrigt och verkligen leta efter en utbildning. Nej, nu ska vi gå och äta lunch. Anledning till detta är att arbetsförmedlingen nyss har varit i klassen :) Sen fick vi gå in och kolla lite på vad för jobb som finns osv :)

Lycklig! (tidinställt)

Älsk berättade något inatt som gjorde mig så underbart lycklig. Därför firar jag iväg en bild från utlandet, från planet. Då vi båda kollade ut genom fönstret och hur vad inte molnen formade då?

Sammy ♥ Cecilia

♥ 1/10-2006 ♥


Tisdag, snart helg!

Ja, man ska tänka positivt va? Är riktigt trött i huvudet och denna dag har varit riktigt jobbig faktiskt på många vis. Glad att det gått över på många vis också.

Ska sova alldeles strax, imorgon ska jag ta ner julgardinerna och sätta upp vanliga lampor. Nu är julen över, nu är det länge till nästa igen.

Bokade tid för kastrering på lilla Ludde idag, glad att de gör det i Åsele, slipper man åka till Ösund sen säger folk att hon är bra så det är toppen. Dessutom var hon billigare än de i Ösund också. Stackarn ska gå med krage och böka på. Mammahjärtat kommer smälta då han kommer få det tufft :/ Ska ta med Milli i samma veva så hon får 1 års-sprutan som hon ska ha.

Well, well. Det var det, snart helg gott folk! :)

 

Damen på täppan ;)


Dutten

 

Jag älskar dig!


♥ Dag 27 – Min favoritplats.

Ormsjö, där min mor växte upp, där vi bodde under några år. Älskar det!

 

Min syster och mina föräldrars Ellie :)


Nyss hemkommen

Har varit och köpt en våg på Agas, har ingen och den päronen har visar fel på några kilon, åt det negativa hållet. Nu när det ska bli ändring på saker och ting så vill man ju ha en fungerande våg. Så det var skönt.

Kom just hem till mor och hjälper henne att ta ner granen, känns så trist. Ska sedan vänta in syster och handla med henne sen blir det en riktigt lugn kväll. Är så himla trött :(

Granen 2010 :) Pappa hade lyckats fint tycker jag med att hitta den perfekta granen :)


Skönt nånting!

Fick ett bra för ett tag sedan efter att jag har bytt från SEKO till Kommunal att jag inte får inträde till A-kassan för att de inte har sett att jag har jobbat och en massa skit som inte stämmer. Så ringde dit nyss och allt såg okej ut. Sådant uppskattas på en måndag, jag som hatar måndagar i vanliga fall. Att det inte behöver bli något krångel utan att allt bara godkänns med att de skriver att de har pratat med mig. SKÖNT!

Nu ska jag bara ringa vet. i Åsele och folksam för att fixa lite saker senare för nu har min rast snart tagit slut. Ska ner och fortsätta att mysa med barnen. Det är så roligt jobb, speciellt idag då det har snöat så mycket. Vissa barn skrek av glädje då de såg snöhögarna :D Jag som inte tycker om all snö för tillfället började tom uppskatta den lite :)

Får se om jag får något paket idag :) håll tummarna för mig!


Video på Milli

Satt och kollade på Fokis blogg och en video, denna:



Bad syster att filma hur Milli såg ut då jag hade hon i min hand, hon är bland det sötaste som finns!



Önska!

Om du ser detta älsk, denna bil önska jag mig! Nu när vi pratar om ännu en bil (A)

 

Mumma!


Perfekt kväll

Har spendrat hela kvällen med Vicky och Anna och jisses vad trevligt det var :) Vet inte när jag skrattade så mycket sist. :) Mycket minnen har vi pratat, är så glad över allt jag har varit med om. Det ska vi göra om.

Nu ska jag snart sova, imorgon är det jobb. Förhoppningsvis får jag paket imorgon, väntar faktiskt på 3 st, 2 one piece och ett hemligt ;)

Godnatt gott folk!

♥ Dag 26 – Mina rädslor.

♥ Att gå ute när det är mörkt, har varit med som saker som har gjort mig så otroligt rädd. Jag litar inte på människor i min omgivning trots att vi bara bor på ett litet samhälle.

♥ Att något ska hända mina nära, som t.ex. kusinen på hennes jorden runt resa, var orolig varje dag att något skulle hända. Inte nyttigt att man går runt och tänker att något kan hända men så är det.

♥ Rädd för mig själv, för min dåliga självdisciplin. Jag måste verkligen lägga manken till om jag vill att något ska bli av. Vilket är så himla svårt.


Jisses, hjärtat smälte

Hittade denna video på en blogg

 

Far och dotter :)


En ny början

Nu har jag påbörjat något nytt, på tisdag kan jag nog börja med att försöka få min dröm att bli sann, vad jag kan inte tala om ännu men att se framgången, det ska ni få.

Jag hoppas att det funkar, för jag vill, vill verkligen detta. Så håll tummarna för mig! ♥

Lördag

Nu ser nog mor och far på hockey, glad att de får göra något. Hade dock väldigt gärna velat följa, men en annan gång. Och snälla pappa ska ta snöslungan till lägenheten imorgon och skotta bort lite snö. Vi är ju hundvakt ikväll, så hundarna är här och busar som vanligt.

Snart ska vi beställa lite mat. Får se om det blir något roligt inlägg senare

♥ Dag 25 – En första.

Oj, jag tolkar denna som en första som jag kommer ihåg.

En första nyår med min älskling, var bland det mest speciella jag någonsin har varit med om. då vi satt uppe på fjället i Borga och tittade upp mot en stjärnhimmel och ner mot alla fyrverkerier. Det var underbart, ett första år för oss, en nyår som man sent kommer att glömma och att jag dessutom fick det finaste smycket jag någonsin har fått.

Från vårat första år, jisses vad vi ser små ut :)


Förkyld

Har sovit så otroligt dåligt hela denna vecka. Först dagarna innan älsk skulle åka och sedan dagarna efter dessa. Har nog max sovit mellan 3-5 timmar varje natt vilket kan verka mycket för andra men absolut inte för mig. Stress och förkylning på G i kroppen vilket resulterade att jag ramlade ihop igår på kvällen. Så har sovit ganksa bra inatt då jag tänkte att nästa morgon skulle bli en ledig en. Förutom att jag har vaknat med tät näsa och konstig hals så har det varit bra.

Är så som sagt förkyld, inte för att jag är förvånad. Har bara gått och väntat på det, det eller magsjuka då barnen på dagis har varit dålig på än det ena eller det andra viset. Men trots detta ska jag och syster gå och se bio vid 3 här i Dorotea. Även fast biografen suger med hårda stolar så att man får ont, dålig klippning så man missar halva filmen och suddig och dålig skärm. Ska trotsa detta, har ju motorvärmare på mb så vi behöver inte vara ute något som tur är.

Harry Potter var så grymt bra så måste bara se den igen.

Skriver väl mer senare. Ska duscka håret, känner mig hemsk.


Gårkväll

Det var detta syster gjorde igårkväll då vi åkte iväg

 

Nu är hennes andra tatuering gjord, jag har ju också 2 svalor på min handled. Det är som en syskongrej samt att det representerar mormor och hennes kärlek till svalor, dessutom är det 2 stycken, en för varje syskon.


Året 2010

Hur har året 2010 varit för dig? – Det har varit bra, tryggt och ganska händelserikt.

Bättre än förra året? – Ja det kan jag tycka :D

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Ludde, Milli, flytten, utlandsresan m.m.

Har du flyttat under år 2010? – Japp

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Nja, är allätare då det gäller musik och jag blir ganska fort less på låtar så byter ganska ofta.

I så fall vilken? Många med andra ord

Har du kysst en främling? – Nej, det har jag inte, bara min älskade Sammy.

 

Hur har din kärlek varit 2010? – Det har varit grymt, vi flyttade och har mått gott. Älskar min Sammy, är så glad att jag har honom. ♥

Har du varit kär? – Ja

Har du sagt jag älskar dig till någon? – Ja, det har jag, senast idag

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja, senast idag ♥

Har du haft ett hemligt förhållande? - Nej

 

 

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej, tack och lov!

Har någon i din släkt avlidit? – Nej

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej

Varit i slagsmål? – Nej

 

Har du gjort någonting du ångrar? – Ja

I så fall vad? – Massor med saker, så som försummat, mist människor osv.

Har du skämt ut dig? – Nja, vet inte riktigt. Det gör jag ju iofs jämt

Har du ljugit för en vän? – Nej

Har du varit ute en hel natt? – Nej

Har du blivit tagen av polisen? – Nej

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Ja

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja

 

 

Har du träffat nya vänner? – Ja

Har du förlorat en vän? – Ja

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? – Nej

Har du gått bakom ryggen på en vän? – Nej

Har du ljugit för en bästavän? – Nej

Har du haft en relation med en vän? – Nej

 

Mitt år har varit bra, för mig själv men inte för er antar jag ;) Sen tråkiga svar men så är det :) Ska visa senare vad jag ska göra ikväll, ska hänga med på lite äventyr med syster. Visar som sagt sen :)  Tjinget!


♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Jag gråter aldrig av ingen anledning. Jag gråter då någon sårar mig, vissa människor är helt ond rakt i genom, dessa har jag lärt mig att undvika, så att jag slipper bli ledsen.

Det är nästan det enda som kan få mig att gråta. Förutom om någon skulle gå bort eller så.

Läggdags

Inför sista dagen innan helg. Skönt med helg, det har verkligen varit skönt att ha en 4-dagarsvecka. Skönt att ha torsdagen ledig, trots att jag blev förkyld på den. Ska köra sista dagen imorgon sen vila upp mig ihelgen.

Har sett film med syster och ska nu sova, ska sova hos mor och far och lämna hundarna här på morgonen. Det har varit en bra dag, har lyckats vila upp mig efter de jobbiga nätterna som har varit innan älsk åkte och fått umgås med familjen och bara må gott.

Helgen är man hundvakt då päronen ska se hockey. Blir förmodligen bio på lördag också med syster. Nej, godnatt!


♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

♥ Kanske låter lite hemskt men t.ex. nu då jag fick en One Piece med 60% rabatt, det är en skön känsla. Det gjorde kvällen mycket bättre.

♥ Som de gånger allt går som smort, allt bara flyter på trots att man brukar att ha otur. T.ex. nu, jag håller på att bli förkyld, sitter och fryser lite smått och kommer få hem en mysdräkt som jag har önskat mig.

♥ Att få höra fina ord eller vara i närheten av de jag tycker om som ger en positiv energi laddar på något vis upp mig. Jag skrattar och mår gott, vilket ger vilken dag som helst livsglädje.

♥ Mitt jobb får mig att må bättre, har glada personer omkring mig, stora som små vilket lyser upp de mörka dagarna.

♥ Mina älskade hundar, mina dyrgripar får mitt liv att vara så mycket bättre. Är man ledsen så tröstar de.

♥ Min älskade älskling Sammy får mig att må bättre, han är den bästa som finns!

One Piece på facebook

Jisses, vilken bra grej så här på en tråkig torsdag. Går in på facebook och ser att de ska slänga ut värsta rabatten till alla de som är fans av deras fanpage, vilket jag så klart är.

De la ut 1 rabatt på 100% och 5 på 70%, 10 på 60% och 40 på 50% och 100 och 200 på 20% och 10%. Hann att ta en med 60%, kan inte ens tänka mig den som hade turen att hinna ta den med 100%. Tänk en helt gratis One Piece för billiga är de ju inte.

Så nu är en andra på väg hem till mig, den andra som jag också ville ha förutom den som är i fleece. Måtte de passa men det borde de göra, har 10 cm för stora så. Här är min andra skönhet:

 

Som sagt, 60% rabatt, inte fy skam inte! ;)


Inte mitt verkliga jag!

Kom på att jag har sovit 10 timmar på 2 dagar, vilket är alldeles för lite för min del. Kanske räcker med 5 timmar för många men absolut inte för mig. Ska sova 2 timmar, fika och en promenad med hundarna sen lägga mig igen. Imorgon tar jag nya tag men ikväll tar jag paus. Nu är jag för trött, det har varit så mycket de senaste 2 dagar med för lite sömn, mycket ångest inför älsk resa och upp mitt i natten för att fixa det sista och säga hej då till älsk innan han åkte idag.

Har dessutom varit orolig inför hans resa hela dagen men nu känns det ganska bra då de har tagit sig till Paris utan problem. Han skriver nog om några timmar då de ska vara i Marocko.

Nej, på med värmefilten, ta hundarna närmre och sova en stund.

Fan vad jag saknar min älskade, min enda! Sammy


♥ Dag 22 – Det här upprör mig.

♥ Att man aldrig får någon information förutom då man står bredvid ett annat samtal och får höra det vid sidan av.
♥ Att det inte är samma regler för alla
♥ Att saker och ting inte tas på allvar
♥ mycket alltså!

Tröttare än tröttast

Kan ju gissa hur trött jag var och är idag?! Jisses, har nog aldrig känt mig så trött och utmattad, det är konstig trötthet på något vis. Ska äta något sen lägga mig och vila i en timme. Orkar fasen inte att hålla ögonen öppna. Det har i övrigt varit en bra dag.

Behöver jag säga att jag längtar tills min One Piece kommer?!


Vad jag gör uppe nu?

Ja, det är en bra fråga. Det är näst sista natten innan älsk åker, det känns hemskt. Han har fixat en massa med jobbet innan imorgon så jag tänker envist vänta tills han är färdig. Tänker inte lägga mig ensam i sängen då jag har möjlighet att mysa ner mig med honom vid min sida! ♥

Hundarna har gett upp sen länge men visst känner de av att något är på gång. De har inte träffat husse på hela dagen nästan och så fort knät blev ledigt så var Milli väldigt snabb upp och korvade ihop sig sen somna fort så att husse inte har hjärta nog att flytta på henne. Ludde la sig tätt intill bredvid knät då han kom andra plats vad gäller knät ;)

Nej, ska borsta tänderna, ta fram kläder så jag kan sova in i det sista imorgon. Glad att iPhones väckarklocka fungerar igen vilket den inte gjort på hela helgen på grund av en bugg. Helt otroligt att hela världen blev utan väckarklocka :P

Godnatt världen!


Att älska sitt jobb

Trots att jag inte har någon utbildning och har halkat in på det jobb jag har idag så är jag grymt tacksam för att jag har fått turen att få det jobb jag har. Jag älskar att umgås med människor, har hittat en fin vän, tjejen jag jobbar med, genom mitt jobb. Får skratta och ha kul med henne på dagarna och vi delar både negativa och positiva ögonblick. Man får sådana relationer vilket är kul, som på deras lucia, det var så kul att få vara med om det och det är ju så mycket mer som kommer nu framöver så som snöskulpturerna, examen osv.

Då en arbetsdag som idag på ca 7 timmar går så otroligt fort, det är då man vet att man trivs och tycker om ett yrke. Jag älskar att vara kring barn, de ger så mycket. De har så fantastiska funderingar och är så otroligt kloka på sitt eget lilla vis :)

Jag älskar mitt jobb!

One Piece

Vet ni vad som är på väg hem till mig?




Jag ska febrilt leta efter en rosa sedan, finns visst att få tag på men det är lite svårare. Ska även vänta och se vad som kommer in efter att de har fyllt på lagret. Längtar som en tok tills den kommer ♥ Tänk er denna kalla vinter och sen kan jag krypa in i min One piece jump in i fleece ♥

♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Är de dagar som spenderades för första gången med mina små, Milli och Ludde. De har berikat mitt liv som inte många på denna jord kan. De är det dyrbaraste jag har ♥



Ska lägga mig bredvid dem med min värmefilt och slockna tills älsk kommer hem ♥

Long time no see

Gott nytt år i efterskott eller vad man säger. Det har varit så mycket nu dessa dagar att jag har knappt haft någon som helst tid över. Den rusar iväg, om 3 dagar åker älsk iväg en månad i ett helt annat land. Bilen har krånglat, allt annat har krånglat. Men ska dra igenom lite snabbt vad som har hänt senare. Sen tänkte jag även ge mig på en årsresumé som alla andra gör också. Tjinget så länge!

RSS 2.0