Duvan Milli

 

Så här har Milli låtit heeela dagen. Antagligen för att det har varit så mycket så vi inte har gett henne så mycket uppmärksamhet :)

 

Jag minns lyckan och vilken magkänsla jag hade när jag såg henne på bild. Ungefär som på tjuren Ferdinan när dom säger "han ska vi ha". Jag har haft samma känsla igen! ♥


Millis sovställning

Ja, förresten, kolla hur Milli låg för några minuter sedan:


Tisdag

Oj vad skönt det var att sätta sig. Efter jobbet har det varit handling, skruvning, matlagning, städning och en himla massa annat. Vi fick ju möblerna idag så älsk har satt upp dem och det blev hur fint som helst! Älskar skrivbordet, kan visa sen hur det blev. Skönt att få ordning i rummet som vi inte har hunnit göra något på än. Sedan har vi också satt upp en hylla i vardagsrummet från Lackserien. Det blev jättebra det också. Vi hade köpt två men det fick bara bli en så vi sparar den andra till gästrummet.

Som ni säkert har märkt så har jag ju köpt en hel del "hus" åt Milli så det var ju bra att vi fick möbler i gästrummet så man kan ställa dit andra saker. Milli har en säng/hus i varje rum. Hon har två vanliga korgar, 3 större väskor som hon ligger i största delen av tiden, iaf en av dem som är hennes favorit och sen har hon två hus. Helt sjukt men hon använder dem ju så det är ju bra :) Man får hoppas att det blir ännu en liten älskling så hon kan låna ut vissa ställen :)

Dessa är några som jag har, som ett tips:


Från rusta


Från pupstore


Från Lechien, det är en blå lite större sån här som hon ligger i just i detta ögonblick. Hon ligger i den jämt nästan de gånger hon inte ligger i knät eller så. Lechien är för övrigt en av mina favoritaffärer på internet


Också från Lechien. Som ni kan förstå så är denna jättestor för henne ;) haha men hon älskar den också. Har nätet öppet men inte uppe som på bilden så hon får vara ifred då hon vill. Superbra också. Man kan sätta fast den som man gör med tält också om det är sommar och man vill att det ska vara riktigt stabil.

Ja, nu fastnade jag ju här :P inte bra. Ska fortsätta med resten, ska dock svara på ett mejl innan. Ha en bra tisdag!

Det är något på g!

Så håll tummarna! Det hade verkligen gjort vårat liv fullkomligt! <3

Goda nyheter

♥ Hade feber imorse men den har gått ner utan alvedon. Blir förmodligen friskare
♥ Ikea ringde idag och på tisdag får vi våra möbler :)

Ska ner på ica och hämta ut mina vinterskor. Känns skönt när man är sjuker att man har fått tag på riktiga vinterskor.

Ketchup is not good!

Har knappt ätit något idag, älsk gjorde spagetti och korv men jag kunde inte få ner något så ketchupen gjorde svinont i halsen. Den brände mer än jag någonsin har varit med om. Usch. Ska försöka äta lite nu utan ketchup men hur gott är det på en skala?

Har iaf gått en diet idag, juice. Bara en massa juice, närmare bestämt över 1½ liter. Det går ner, trodde det skulle svida men icket.

Well, well, febern är kvar, om än den har gått ner en 0,1 grad. Får se hur det är imorgon, har jag feber på morgonen också så blir det att ta det lugnt den dagen också. Blev tät i näsan och hostig inatt också som toppen på det hela. Älsk förkylning verkar vara på väg att gå över så hoppas att detta inte är långvarigt.

Nej, ska försöka äta lite!

Tillbaka på ruta 1

Då var man sjuk igen, 38.3 i feber sist jag kollade. Känner mig bara värre allt eftersom tiden går. Dessutom så känns det som att jag har svalt taggtråd, inte det skönaste alltså! :/

så orkar inte bry mig om bloggen just nu!

Denta stick = heligt

Milli fullkomligt älskar denta, bara ordet DENTA är heligt för henne, denta, mat och godis. Dessa kan hon utantill ;) Iaf, vi brukar börja med att säga:

-Vill du ha denta, Milli? Vill du ha denta.

Då brukar hon bli tokigare än tokigast men nu var hon ganska lugn, tills precis innan hon tog den. Sen kan man ju inte äta den på något annat ställe än på soffan :P Vilket hon av någon anledning hade problem med just nu :P haha.

Aja, kolla själv!

IKEA

Vi beställde btw lite saker från Ikea igår, äntligen, ÄNTLIGEN! Haha. Trots räkningar på ca 6500:- så kändes det som väl spenderade 1000:- på oss var för att få ordning här.

Vi köpte ett skrivbord från Expedit


Två hyllor från Lack till vardagsrummet



och en skrivbordsstol


Äntligen hemma

Blev en promenad i 15- till Milli som var hos mamma, sen när vi skulle gå igen från dem till mig så började Milli tvivla lite. Hon tycker det är bra kallt! ;) Men sen kom mami med bilen och körde hem oss sista biten och gissa om Milli (och matte med frusna ben, i bara leggings) blev glad ;)

Hur som haver så är vi hemma, tände mina julstjärnor som är så mysiga och Milli verkar vara extra mysig då det är kallt. Så det har varit en riktigt mysig eftermiddag :) Och mysigare kommer det att bli! :) Bra måndag helt enkelt.


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Ännu en ny utmaning :)

Om jag ska svara på denna fråga utan att tänka så mycket, så skulle det låta så här:

Det handlar inte om att finna den person man vill gå tills sängs med varje kväll, det handlar om att finna den man vill vakna upp med varje morgon. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan.

Ett ordspråk som verkligen beskriver vad jag känner att kärlek är, det ska finnas trohet, värme, lycka, trygget, lust och massa annat mysigt och bra. Sen att det finns negativa ting i alla förhållande är en sak, livet och kärleken är inte en evig dans på rosor :)


Söndag

Idag har jag hunnit med detta:

♥ Städat
♥ fixat protokoll åt morfar
♥ Sålt min crosstrainer
♥ fixat upp julgardinerna
♥ Fixat upp julstjärnorna i fönstret
♥ Tvättat

Kolla vad fint det blev i fönstret :)

 

Mys :D


♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Ny utmaning, vad jag åt idag.

♥ Frukost - rostat
♥ Middag, pappas ihopkok, köttgryta med svamp och räkor med pasta
♥ Lite godis med syster under filmen

Vilken tråkig utmaning :S

Bästa känslan någonsin på en söndag

Vi vaknade kring halv 11 och direkt efter att vi hade vaknat så började vi städa. Nu har vi alltså en välstädat och ytterst gudomligt luktande lägenhet och mätta magar efter en frukost som bestod av rostat bröd med marmelad och oboy. Ja, söndagar är ju inte roligt i vanliga fall men detta gjorde det bättre iaf :)

Nu ska jag snart hem till mor och far och skriva ett protokoll åt morfar sedan kanske sälja min crosstrainer, som jag trots att jag lovat päronen och S, inte använt mycket alls. Sen ska jag och syster börja med våran tradition som vi började med förra året, vi ser de flesta äldre julkalendrar såsom När karusellerna sover, Pettson och findus och tomtemaskinen, Julens hjältar, Jul i kapernaum, Diselråttor och sjömansmöss m.fl. Mysigt va? :) Ska öka min smaling i år också, skriver upp sedan vilka jag ska beställa :) De finns alla på cdon, ett tips bara! :)


Nej, nu ska jag plocka bort efter frukosten :) Fyfan vad skönt med städat hem!


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Mina föräldrar är som jag sa i torsdags, de bästa som finns. De finns för en i vått och torrt och jag kan inte räkna på båda mina händer de gånger som de har ställt upp.

Min mamma är en otroligt godhjärtad och omtyckt person. Minns att mina vänner har sagt och säger fortfarande att hon är så söt och snäll. Min mamma är vacker och omtänksam, hon är duktig på att laga mat, klok och är duktig på inredning. Min mamma är rolig och drivande, hon kommer alltid på bra ideer. Min mamma är den bästa mamman man kan ha! Jag älskar dig mamma!

Min pappa är en skämtsam, stilig och hjälpsam person. Mina vänner tycker att pappa är en cool pappa som alltid har något roligt att säga. Har är inte rädd att skämma ut sig för att få några att skratta, kommer aldrig att glömma då han går med ett par riktigt smutsiga sockar i ansiktet (:P). Min pappa har alltid ställt upp och jag är stolt då jag hör att jag är lik min pappa. Min pappa har jättebra fantasi, beviset är allt han kan göra med ett dammsugarrör så som; förlänga pedaler så att han kan använda händerna istället för fötterna, bygga ett speciellt bord till bilen så att han kan sköta sitt jobb via datorn bättre. Ja, dåligt förklarat men han är så duktig. Min pappa är den bästa pappan man kan ha! Jag älskar dig pappa!

 


Välkommen syster!

Då är snart syster även en iPhone 4a ägare :) Blir bara så fundersam då alla operatörer säger att man får med microsimkortet men trots att de har sagt det så kommer det inte med telefonen ändå.

Men tydligen ska det komma med ett kort med denna telefon. Får hoppas att det stämmer då.

Nej, nu ska jag fika något sen blir det en promenad för att rensa tankarna.

Idioter

Det finns idioter och så finns det jubelidioter. Skillnaden mellan dem är att idioterna de gör så meningslösa ting så man inte orkar bry sig medan jubelidioterna gör saker som verkligen sårar, gör ont och som påverkar. Vilket det har gjort nu, allt går till en gräns och inatt kom jag fram till varför jag skulle sitta och ta en massa skit av människor som jag knappt känner? Annars är ju jag en idiot själv.

Så jag orkar inte, jag skiter i det helt enkelt. Tänker inte bry mig längre och tänker absolut inte ens titta åt deras håll ens. För jag om någon har problem att bli sur, oftast blir jag inte sur. Mesta dels så blir jag bara ledsen, jävligt jävligt ledsen, vilket är 100 gånger värre. För det sätter sig djupare och gör mer ont. Att vara sur är bara ytligt och går över fort.

Nej, fyfan för det här. Bra lördag, less jag blir!

Fredagen lider mot sitt slut

Haha vad det lät bra :P Iaf ska snart gå och lägga mig, Milli är alldeles galen för att hon vill ha sällskap i sängen. Hon bara går och gnäller och biter mig i fötterna :P Man måste ju lyda chefen ;)

Har iaf försökt att beställa en iPhone 4 åt systeryster men halebop verkar inte vilja vara med oss inatt så vi försöker imorgon istället. Tänk, vi är 5 i familjen och snart har 3 av oss en iPhone 4, mamma fick sin idag :P Tekniknördar, ja!

Nej, nu blir det sängen. S är och snurrar på byn så blir till att somna själv inatt. Ska ta med datorn och somna till en bra film :) Men verkar vara riktigt trött då jag tom inbillade mig en kackerlacka till vänster om mig på väggen nyss. huvva!

Godnatt världen!

Fredag

Det är redan fredagkväll, känns som att denna helg kommer att flyga förbi precis som alla andra. Men det är nog bara bra, tycker nästan att helgerna är överskattade. Längtar till nästa helg dock, det kommer bli askul. Varför?

♥ Dans på fredag
♥ Bror kommer hem
♥ Skyltsöndag på söndag (det vill säga att lucian i Dorotea snart kommer att visas)
♥ Första advent

Härligt va? ;)

Förresten, så var det jag som blev lucia då jag gick i nian :)

Miffobild men det var innan luciakröningen i kyrkan :)


Ännu en video

Där Milli visar tricket visar ;)

 

Måste btw tipsa om videofy.me och dess nya app där man laddar upp allt från telefonen direkt till mejlen, supersmart! ;)


Busarna! ;)

Kolla på busvovvarna.

Milli är ju den sötaste då hon går iväg med leksaken, den är ju så stor för henne :P


Hemma

Är hemma och är jävligt trött. Det är det enda jag har tjatat om sedan vi kom hem från resan. Men så är fallet iaf. Helgen ser ut att innehålla mycket, för mycket. Som vanligt har man knappt tid över till något speciellt. Meen, det är helg hur som haver.

Nej, ska göra någon nytta!

♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Satt och tänkte ett tag på denna fråga, bara för att jag satt och funderade på vad som menas med första kärlek. Alla har väl haft en liten kärlek i lågstadiet men det kan ju inte räknas? Så tar den första kärleken jag mindes betydde något.

Det var i 6an, vi var tillsammans i över ett år om jag inte minns helt fel. Vi var med varandra så fort vi fick chansen och sen gång cyklade han t.o.m. 3 mil för få komma till mig när jag bodde ute i en by. Han var väldigt omtänksam och tog hand om mig. Det var en bra tid och han var och är en bra kille så det var en bra första kärlek :)


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.

Tänkte börja med utmaningen :)

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.


Jag heter Cecilia Jonsson är hela 21 år och bor i Dorotea i en fyra tillsammans med min sambo sedan 4 år tillbaka. Jag jobbar på Strandenskolan som elevresurs här i Dorotea sedan Februari 2010 och trivs jättebra. Jag älskar att jobba med människor, det vill säga att jag är en social person som har ganska lätt att ta kontakt med människor.

Jag har nästan hela min familj här förutom en bror som bor i Umeå vilket känns skönt. Är en familjekär person som gillar att ha dem i min närhet så bor de inte här på kommunen så är de inte så jättelångt borta. Mina föräldrar är de bästa som finns och utan mina syskon hade inte livet varit lika värdefullt.

Jag har även ännu en liten guldklimp som heter Milli. Hon är en liten chihuahuatik på 10 månader och 5 dagar. Hon är det bästa som har hänt mig och ibland kan jag föreställa mig ett liv utan henne vilket skulle ha varit helt omöjligt.

Jag gillar lugna hemmakvällar men även utekvällar tillsammans med vänner. Jag älskar sport och påskloven då vi är uppe i Borgafjäll hela släkten och kör skoter, solar på fjällen och myser och umgås. Film är ett stort intresse, ser nog förmodligen 5-6 filmer i veckan. Är en allätare då det gäller filmer så det är inte så svårt att hitta nya filmer var och varannan dag.



Det var väl en liten presentation, inte så intressant kanske men å andra sidan, jag är ju inte så intressant heller ;)


En från Spanien

Gissa vad detta är:

Det finns kanske de som gissade att det är en klubba. Ja, det är visserligen rätt men mer specifikt så är det en klubba från Spanien ;)


Fel ordval!

Jävligt fel ordval!!

"Jag gör det inte för att jag inte orkar!" När man egentligen vill höra, "jag gör det inte för att jag inte vill!"

♥ Utmaning

Tänkte hänga på Lindabloms utmaning, den verkade ganska så härlig ändå ;P Ska verkligen försöka att hinna sitta varje kväll så att jag kan fullfölja den :) Här är den iaf:

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

För varje dag i 30 dagar så ska jag skriva om det som står här! :)

At home

Då har man kommit hem från jobbet, imorgon ska vi åka iväg till Vilhelmina för att kolla på gymnasiet. Känns skönt att byta miljö för en dag :)

Ska göra mig lite mat men tänkte först tala om att jag har lagt min beställning från coolstuff, vad det blev tänker jag inte tala om än men det blev en sak som jag har suktat efter länge och som jag såg hade fått bra kommentarer om så längtar som tusan tills den kommer ;)

Nej, nu ska jag gå och fixa lite mat och sen blir det en träff med Julia :)

COOLSTUFF

Tänkte visa lite vad jag har köpt förr från coolstuff:

Beer Tracker - Den räknar hur många flaskor du har öppnat, så man inte kan tappa räkningen ;)

 

Global warming mug - När du häller något varmt i muggen så försvinner öar, som det är spått att det ska göra i framtiden med växthuseffekten. Positivt och glatt va ;)

 

Fisbomb - Ja, som skämt till bror och seriöst, de stinker! Fyf*n! :P

 

Läslampa - Mamma läser böcker som jag vet inte vad och mycket då pappa ligger och sover, då man inte kan ha lampan tänd. Så köpte denna så hon ska klämma fast den på boken så att hon kan läsa utan att störa pappa

 

Detta är bara lite av det jag har beställt därifrån, som sagt, de har väldigt bra saker!

Ska göra en beställning snart igen, har fått ett presentkort så jag sen ska blogga om produkten jag får hem! Tror jag vet exakt vad! Har önskat mig det länge. Det är det som är så bra med sidan, det finns både väldigt bra saker, smarta saker och helt meningslösa men roliga saker! :P

Coolstuff har allt, helt enkelt!


COOLSTUFF

Måste tipsa nu innan juletid en sida som är superbra! Mamma var inne på den idag såg jag när jag åkte dit en sväng.

Gå in och kolla! Ska visa lite vad jag har köpt tidigare år! Dessutom har de fraktfritt till och med 18 November så skynda fynda!


Milli nyduschad

Hade jag kunnat så hade jag cencurerat men ni får hålla för öronen i mitten av videon :P Sammy säger ett ord som inte är godkänt men han var less på lägenheten just vid det tillfället! ;) Ville vsa fluffmilli ;)

 


Lottmani!

Idag har jag skrapat 12 st trisslotter... ja, jisses!

Vann på de första, hämtade ut 5 nya, vann igen hämtade ut 2 till och så har det varit. Har 2 nya bredvid mig som jag alldeles snart ska skrapa.

Måste jag tala om att jag tänker, alltså ska vinna storvinsten! ;)

Hallo!

Är hemma, har ätit och slängt in en tvätt. Nu är det sista tvätten från utlandet i tvättmaskinen, härligt eller vad? Inga kryp verkar vi har fått med oss ;)

Sammy är i Östersund idag men är nog på väg hem så tänkte ta mig en liten nap tills han har kommit. Skriver lite då, tänkte lägga in några videos också ;)

Tjing!


Hemma och riktigt trött

Vi vaknde 03.30 canariansk (?) tid och klev på bussen som tog oss till planet strax efter det. Dock åkte vi buss i typ 1½ timme till flygplatsen. Det vill säga att jag har varit vaken 18 timmar och vi har fortfarande inte ätit middag. Sammy står och skär kyckling, vi ska äta kycklinggratäng med ris och se Inception ikväll. Iaf så är jag riktigt trött. Milli har duschat sen hon kom hem till oss men hon verkar vara riktigt trött hon också.

Det är helt sjukt så mycket som jag älskar den hunden, min lilla älskling. Jag grät, seriöst storböla då jag satt mig på golvet och hon kom och pussade sönder mitt ansikte. Hon pep och sprang mellan Sammy och mig som en yr höna. Tårarna bara föll, jag har saknat henne så otroligt mycket. Nu känner jag mig hel igen!

Iaf så ligger hon mellan mina ben nu, hon verkar ha saknat oss, hon går oss hack i hälarna hela tiden!

Ja, bilder och lite story kommer senare för nu orkar jag verkligen inte men hemma är jag! :) Kanske att jag lägger in en video från då älsklingsvovven hade duschat idag ;)

Hejs!



Färdigpackat

I princip iaf, ska använda sminket och plattången sen lägga ner ett par haremsbyxor sen är jag färdig. Allt rymdes och det ryms mer därtill. Om jag nu mot förmodan kommer att köpa något där, lär nog mest lägga ner pengar på sovenirer till familjen och aktiviteter men man vet ju aldrig.

Nu ska jag lägga mig i sängen, ska försöka sova. Mår inte riktigt bra, i känslorna eller vad jag nu ska säga.

Kolla hur Milli låg alldeles nyligt.


En lång (dyr?) dusch

Har chillat i eftermiddag, konstigt nog så verkar jag inte stressad längre inför utlandet. Dock känner jag mig inte längre pepp heller, så kan vara det.

Ska alldeles strax ta en lång dusch, dyr lär den bli också då vi betalar för vattnet här. Men det ska jag fasen unna mig. Ska försöka hitta ett bra handbagage också, men det är inte det lättaste.

Nej, sen blir det Inception innan sängen. 8 imorgon kommer svärisarna befinna sig utanför lägenheten och då ska jag vara makead och fräsch inför en ca 7 timmars flygresa. Älskar att flyga så det kommer gå galant :)

TIPS - The last song

Såg en grym film igår på voddler, The Last Song hette den. Förstod inte först varför den hette så men det har sin mening precis som allt annat. Tyckte man om The notebook och A walk to remember (båda som jag ääälskar) så tycker man garanterat om denna. Det är en snyfthistoria iaf. Trodde först att jag inte skulle tycka om den för jag tycker inte om Miley Cyrus men hon gjorde det bra. Störst creds till Liam Hemsworth, jisses!

A drama centered on a rebellious girl who is sent to a Southern beach town for the summer to stay with her father. Through their mutual love of music, the estranged duo learn to reconnect.


Ellie stirrar

Måste visa er en rolig video, Ellie stirrar rätt in i tvbänken hur länge som helst. Innan jag började filma så hade hon stirrat i någon minut :P

 

Hon slutar då man får lite uppmärksamhet :P hon är så gulledum!


Bilen

Tänkte bara snabbt visa en halvtaskig bild på nya bilen.


Älskade Milli!

Låg och tänkte igår när jag låg själv i sängen. Hade jag inte haft Milli så hade mitt liv varit värdelöst och ensamt. Jag behöver inte sova själv eller någonsin vara själv här i lägenheten. Hon finns alltid nära mig, hon myser och ger en värme och visar verkligen att man är hennes värld.

Det man får av en hund, av min Milli kan ingen människa någonsin ge! Hon är det bästa som har hänt mig!


Godmorgon!

Idag ska det färdigpackas, ska bli intressant och se hur mycket plats som blir över i min väska. Förhoppningsvis blir det någon plats iaf :)

Skriver när jag har kommit lite längre i processen ;)

Älskade musik!

Har gjort allt förutom middagen, orkar verkligen inte göra någon mat då det bara är jag som ska äta. Älsk är inte hemma så sover själv inatt.

Har iaf lyckats fixa musik till utlandet också, börjar se ett slut i tunneln. Ska nog gå och lägga mig snart. Näst sista natten hemma på en vecka.

Godnatt!


Det jag har hunnit idag

Har hunnit med ganska mycket, men då har jag endast hållit igång förutom mina bloggpauser;

♥ Tvättat och hängt 4 tvättar
♥ Vikt ett berg av kläder sen förut
♥ Diskat bort berget av disk
♥ Gått bort med sakerna från carporten
♥ Sorterat och lagt in alla papper i pärmarna
♥ Snabbstädat det sista i min garderob
♥ Plockat fram väskan och börjat sortera det jag ska packa

Nu det som ska vara gjort innan jag lägger mig;

♥ Göra middag (äta ensam ikväll för övrigt)
♥ Städa bland Millis grejer så mor och far vet vars allt är (de ska ha henne då vi åker utomlands)
♥ Hänga upp den sista tvätten som är i tvättmaskinen

Vilken torsdag. Snart blir det läggdags! Ska ta med datorn till sängen och sen somna till en film.

Underbart vad ord kan göra mycket!

Fick just ett underbart sms, har varit less mest hela eftermiddagen av olika anledningar som jag inte tänker ta upp här. Men dessa ord gjorde mig 100 kg lättare, allt mörker innanför bröstkorgen försvann. Jag blev glad igen :) ;

Bara så du vet så är du den mest underbara och värdefulla person jag känner! Jag älskar dig så mycket. Hoppar du så hoppar jag <3

Det finns vissa människor som jag skulle kunna ta en kula för, som jag skulle göra allt för. Vissa människor som kan göra den mörkaste natt till dag, vissa människor som kan vända ens humör på någon sekund. Vissa människor som man har så många fina minnen med. Sista meningen i det där smset är ett sånt minne, personen i frågan har varit en person som har ställt upp i vått och torrt. Vi kände knappt varandra, förutom ytligt och nästan bara till namnet men så träffades vi en kväll. Det var första festen, första veckan efter sommarlovet och första skolveckan året 2005 som vi ställde upp för varandra för första gången. Det var då orden "hoppar du så hoppar jag" kom till och de har betytt så mycket mer än vad någon kan ana. Det är så tryggt att veta att man har vänner i människor, några som ställer upp och som man själv ställer upp för!

Tack älsklingsdutten! (kom du ihåg Dutten och Squeezen stavning?)

Hoppar du så hoppar jag!


Guuud!

Fan vad less jag bliiir!!!!!



En paus

Så gick in på voddler och sökte min in på City of Ember. Sett den förr med älsk och tyckte den var riktigt bra. En av alla de olika Cillafilmerna. Så har kollat sisodär 30 min av den nu då jag tog en paus. Skönt, men nu är det tillbaka till allt annat som måste göras!

Sötstintan med en av sina favoritleksaker, malen! :P


Påbörjad packning

Jag är äntligen igång, nu har jag blivit sinkad pga tvättning. Har andra tvätten i maskin just nu, har hängt upp den första och har ett BERG av kläder som inte har blivit vikt ännu. Så ja, min fullspäckade dag fortsätter och vet ni vad, huvudvärken börjar göra sig påmind igen! Ja, det var iaf 2 dagar denna vecka som jag var utan huvudvärk...


Fanå!

Jag är ledsen att behöva säga det här men min näsa rinner som tusan och nyser om vartannat. Ja, men bra, så här två dagar innan utresa till Gran Canaria. Plus att jag inte har tid att vila, idag och imorgon är det tvättning och packning som gäller. INGET är ens i närheten av fixat eller ens påbörjat. Sen är jag dum nog och sover länge idag så har knappt hunnit börja.

Ja, ni vet ju vad jag gör idag! Snyter och packar!..

Bowling!

And off we go! :)


En mysig fika och ryggmassage..

Det var riktigt roligt att få träffa Therese som jag jobbade med förut. Det var så otroligt länge sedan och som vanligt är vi bra på att prata. Det var nog det som gjorde att vi överlevde på det gamla jobbet förr :P Therese, Hanna och jag som babblade på hela tiden :) Fick även se det nya tillskottet, Ziona. Hon har så fina namn på sina barn, Zibella, Zina och Ziona. Det är nog inte många som heter det :) Hur som haver, hon var sockersöt precis som de andra två sötnosar hon har!

Sen åkte jag ner på Lilla Ängla Spa där hon började att vaxa mina ben så nu är de silkeslen igen. Sedan istället för en helkroppsmassage så föreslog hon en helskrubb inför utlandet så att jag inte bränner mig lika lätt och att brännan håller längre. Efter det fick jag duscha och sen gav hon mig en rygg och nackmassage vilket var himmelskt!

Nu ska älsket duscha och sen drar vi till Vilhelmina igen med syster och hennes pojkvän för lite mat och bowling. Ska bli kul.

Skriver mer senare :)


Den som älskar att sova...

...det är jag det! Körde ut älsk till jobbet efter 7 någon gång sen funderade jag på att gå och lägga mig igen. Älskar att sova men det vet nog de flesta redan ;) Dock är jag inte trött och det kändes inte allt för bra att lägga mig igen så struntar i det. Milli vill dock lägga sig igen, förstår inte alls varför vi är vaken nu :P

Ska iaf till Vilhelmina vid 10, tror jag skrev det igår. Ska bli så skönt att få köra BMW dit, ska visa er nybilen här hemma också sen. Ska ta några bilder idag. Sen blir det även fika först med en gammal arbetskamrat som jag inte har sett på år och dar känns det som, så det ska bli kul.

Sen klockan 1 har jag tid hos Carina på Lilla Ängla Spa. Har länkat. Förra gången jag åkte dit så vaxade jag benen och det gjorde grymt ont men idag ska jag både göra det och efteråt en Taktilmassage i 80 min, alltså en helkroppsmassage. Det däremot kommer bli grymt skönt, hon är verkligen jätteduktig. Oj, vilket svammel ;P

Nej, ska försöka fixa mitt hår nu :) Tror jag ska köra på lösögonfransar idag då vi ska tillbaka till Vilhelmina ikväll på bowling :)

Läggdags!

Älsk sa alldeles nyligt "-Jag tror jag går och lägger mig!". Höll på att sätta i halsen, what liksom? Alla andra dagar i 3 veckors tid typ så har jag sagt, "-Nej, jag tror jag lägger mig" och han får panik och ber snällt om jag inte kan vara vaken med honom ett litet tag till eller att jag hämtar ett täcke och somnar i soffan tills han ska sova.

Klockan är alltså 23.16 och han är redan trött? Vad hände?! :P Men jag är glad, var tänkt att lägga mig ändå så.

Imorgon blir det till att köra älsk till jobbet vid 7 sen åker jag till Vilhelmina vid 10. Sen på kvällen har jag och älsk massvis med saker att göra. Har inte ens funderat på packningen till utlandet så känner mig stressad inför det också. Suck! Jag har ett fullspäckat schema. Ja, just ja, på kvällen ska vi umgås med syster och hennes pojkvän. Åka till Vilhelmina och bowla. Ska bli kul att få göra annat efter att vi har stressat med allt här hemma.

Nej, nu börjar älsk rycka, det vill säga att han är på väg att somna. Nu blir det sängen för hela slanten! Godnatt!

 

Husse och Milli utslagna i sommar ;) Ligger ungefär så här just i skrivande stund också :P


Fullbokad!

Ja, andra kanske hade tyckt att det hade varit skönt att ha "lov" innan semester men så är inte fallet för mig. Har fullt upp mest hela dagarna, vilket är lite drygt. Nu måste man ju tagga ner när man är på utlandet istället för att komma dit utvilad och vilja göra saker.

Har iaf nyss kommit hem, är trött och slut och har svinont i knät då jag har ramlat på den duuuumma isen idag! Dumma, dumma, dumma is. Avskyr dessa tider då det är svinhalt :/

Nåja, tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder sen men får se vad jag hinner. Hinner nog inte med en endaste träning denna vecka heller. Eller ja, det är idag och på torsdag för på söndag är vi ju i Spanien. Sug på den ni! ;) hih! Passar så bra, det är så lägligt för en liten semester för mig!

Sötstintan med söttassen! Hon är nästan lika liten som sin pipleksak här :)


Måste ta mig i kragen

Har nu suttit och suktat efter en piercing i tungan i år, känns så fjantigt, det är bara att fara till Umeå och spendera några 100-lappar och sen är det gjort. Kan jag ta med syster då också så hon får göra det hon ville göra om det var naveln eller näsan.

Tror jag ska beställa tid efter att jag har pratat med syster, nu jävlar ska det bli av, thats it!

 

Alla bilder från google


RSS 2.0