I ren frustration

ställer jag mig och börjar slipa i gästrummet. Nej, inte hunnit börja tapetsera än. Får göra det imorgon med mor, om hon vill ställa upp. Det ska ha hunnit bli klart inom en vecka.

Sen efter det ska jag lägga mig tidigt, lägga mig och läsa en tidning och bara invänta morgondagen!

En cillakväll

Var så trött så somnade vid 7 och sov till halv 9, var helt borta. Men nu har jag vilat upp mig lite. Vi skulle ju egentligen tapetsera men det blir inte så då älsk är så dålig. Han måste kunna bli frisk till jobbet. Så förhoppningsvis kanske vi börjar imorgon. Tror att jag åtminstone ska gå och slipa i rummet nu så det bara är att börja för det orkade jag inte göra igår och inte tidigare idag heller.

Oj vilka bortförklaringar, de håller inte riktigt va?

Nej, hur som haver så fick jag mina kakeldekorer idag och jag vart grymt nöjd. Ska visa bilder sedan. Satte upp dem så det kanske var dem som tog min energi efter jobbet. (haha och så fortsätter bortförklaringarna)

Vi har inte ens gjort någon middag idag så vi ska snart göra varma mackor. okej, har inget intressant att säga så stoppar här.


Jobbdag imorgon

Och jag är fortfarande vaken? Helt sjukt, började dock se Tillbaka till framtiden och måste se slutet :P

Nu när jag äntligen är frisk blir det att åter igen börja med träningen, alltså, promenade minst 3 km, varje dag. Det gick ju så bra tills jag blev sjuk, då skulle jag aldrig ha orkat det.

Sen hoppas jag på att få de saker jag har beställt åt Milli till veckan, detta har jag köpt, från Le Chien.

Svart "duffel"aktig, tror det kommer vara skitvarm.

Och en vanligare med fleece innanför och även fodrad med avtagbar huva. Det kan vara bra att ha huva då hon åker skoter så kan man dölja ansiktet.

Ska köpa ett nytt hus åt hon också men det blir vid nästa lön. Hon har bitit sönder det hon fick förut, detta:

Hon har "bäddat" på sidan så det är nästan hål igenom. Hon var iofs valp då och har slutat att göra så, så funderar på detta denna gång:

Alla bilder är för övrigt ifrån Le Chiens hemsida.

Den ser riktigt mysigt och varmt ut så Milli lär älska det nu då vintern kommer. Ska hålla riktig koll på henne så att hon förstår att hon inte får bädda för mycket ;P

Nej, nu ska jag gå och lägga mig :)



Gästrummet börjar ta form

Allt är rivet och spacklat, även det där stora hålet bakom dörren som har blivit då någon har slagit in den i väggen, även det är borta. Känns så bra att äntligen har börjat. Har köpt pärmar så att jag kan ta tag i allt pappersarbete, sortera så att man har någon ordning.

Jagar en bokhylla för tillfället, vill nästan ha två bokhyllor på kortsidan där dörren sitter, en med filmer i och en med allt annat i. Har ganska mycket filmer och mer blir det allt eftersom så det är ett måste.

Har ju haft Eclipse på högsta volym, måste dela med mig av min favoritlåt från soundtracket. Hela twilightgrejen gör mig lycklig och lugn. De, filmerna, musiken, böckerna och olika citat beskriver mig och mitt liv så mycket. Det återspeglar hela jag. Min musiksmak på pricken så soundtracken är bara det bästa som finns och de enda skivorna jag har köpt på fleeeera år.

Cee-Lo Green - What part of forever

Sedan mina andra favoriter

Sia - My love (hon är heeeelt grym)

Muse - Netron star collision

 

Har älskar Muse sen långt tillbaka så det var en glad överraskning att S M också gillade Muse och valde dem till filmerna. Förstår att hon har fått insperation till böckerna från Muse album, låtarna passar iaf grymt mycket.

 

Nej, nu ska jag ordna i köket, ser ut som ett bombnedslag. Tjing!


Kavlar upp ärmarna

Dock har jag t-shirt på mig så det finns inga ärmar men här ska arbetas. Innan onsdag så ska vi ha ett gästrum så att jag kan börja få lite ordning i denna hushåll.

Med Eclipse soundtrack på tvn genom HDMI-kabeln så ska jag sätta igång, skulle egentligen göra det vid 4 men tog hand om tvätten så att jag kan få något gjort på den delen också :)

Here it goes!

 

Bättre sent än aldrig, right?


OMG!

Gårdagen blev inte som vi tänkt oss, dock surar inte jag för det. Det blev ingen Umeå, älsk har blivit jättesjuk. Så istället bestämde vi oss för att vara hemma. Han skulle ut och fixa en baslåda oss sin moster då han köpte nytt ljud i fredags. Han frågade om jag ville följa, det skulle inte ta så lång tid. Det slutade med att vi for vid tre och åkte därifrån vid 10. Vi blev bjuden på gudomlig mat och hann in på macken sekunderna innan de stände för att sedan åka tillbaka. Vid 10 åkte vi till Svanabyn för att lämna tillbaka Alda och sen skulle älsk installera ljudet men det gick inte som det var tänkt så vi kom hem typ imorse. 

De var hundvakt åt svärmors hund så det var verkligen tripp, trapp, trull. Milli, chihuahua, Alda, tibetansk spaniel och Nelly en svensk lapphund. De går verkligen jättebra ihop. Dock så är både Alda och Milli i löpen så de juckade mest hela dagen och kvällen. Ni kan tro att de var trött efteråt.

Är iaf frisk, bara lite hostig och liiiite snuvig. Skönt om något. Sen hade jag tänkt att unna mig chips igår men hann aldrig äta då vi kom hem så unnar mig det idag. Har slutat äta godis och dricka dricka. Det var lättare än jag trodde men vissa gånger måste man ju få unna sig, visst?

Nej, ska börja jobba på gästrummet som fortfarande inte är tapetserat, måste dock ner på affärn först. Men det blir vad jag gör idag. Roligt?! :)


Eclipse

Har ju redan sett Eclipse på bio med älsk och nu har jag den på datorn, inte allt för dålig kvalla men inte skitbra heller. Nu sitter jag helt göralös och filmsugen och funderar på om jag ska dra igång Eclipse eller se Coraline? Hum! Svårt val. Coraline sägs vara lite läskig och det är grymt mörkt ute och älsk är inte hemma så det lutar mest år Eclipse. Dock ska vi ju till Östersund nästa helg och då vill ju såklart syster se Eclipse på bio, jag med för den delen. Men förstör jag då genom att se den nu?

Jag tycker ju att den var skitbra och skulle kunna se den minst 100 gånger till så egentligen borde det inte spela någon roll om jag ser den nu och nästa helg. Nej, jag tror att jag drar igång filmen.

Tack för hjälpen hörrni, alltid bra att få bolla lite ideér ;) haha! Ja, att jag pratar med mig själv och diskuterar fram och tillbaka är vanligt men att jag gör det på bloggen var väl lite mindre vanligt ;P


Milli ligger inför hårdträning

eller hur man nu brukar säga. Så ligger det till iaf, hon kan så många trick och vi är så duktiga på att prata med varandra men hit det kan hon tametusiken inte än hur mycket jag tränade. Dock var hon mindre då, 5-6 månader och hon har blivit så himla mycket bättre på att lära sig trick nu så ska träna och traggla hela dagarna när hon minst anar det. Sen ska vi avancera med att göra det ute i det fria :)

Jag vet att det inte är henne fel utan mitt fel i lärandet och tränandet men jag ska ändra på det. Drömmen är att kunna ha Milli lös som mamma och pappa har Ellie lös. Så återkommer angående det, tror nog att det ska gå bra bara vi båda ställer oss in på det :)

 

Milli tyckte det var jättekul då syster fyllde år för då fick hon leka med pappret ;) Hon slog in sig själv :)

Älskade Milli, nog ska vi klara av detta, min duktiga lilla valp!


Kakeldekor

Eftersom vi inte kan göra något åt vårat kök förutom att vi har tapetserat om så har jag gjort något litet som kanske ger det ett riktigt lyft iaf. Eller ja, nog kan vi ställa oss och måla alla luckor så att de blir fräscha men det tjänar vi inget på då vi inte har köpt lägenheten utan att vi hyr plus att vi inte vet hur länge vi bor kvar här.

Iaf så var jag deppig igår så jag beställde hem lite kakeldekor att sätta upp. Vi har kakel längs hela köket så det kanske blir snyggt. Har köpt ganska många men ska inte ha på varannan kakelplatta utan det blir nog snarare på var tredje. Skulle vilja gå in på lagerhaus också någon gång för att hitta saker där också men det hinns inte med och det har jag inte råd med då jag har den där hemligheten på g som jag snart ska berätta för er.

Här är iaf mina kakeldekorer:

 

Från en hemsida som heter inreda.com, länk!

 

Tror att det kan bli ganska bra, hoppas på det iaf. Stilrent och lite diskret, Cillastil.



Kortdag

Har fortfarande lite feber, 38.2, wiho. Dock var det kortdag idag så jobbade iaf då det inte löste sig med vikarie. Men nu är det helg och jag tänker vila upp mig, ska gå och lägga mig om ett tag och sova i våran mysiga säng som för tillfället bara har ett täcke då älskade Milli spydde på ett imorse klockan 5, suck!

Hur som haver så har älsk varit i Övik och köpt ljud idag så nu har han snart ljud i nybilen också, good for him! Sen vettetusan vad som händer ihelgen, ska då viiiila hela fredag och sen kanske det blir Umeå imorgon för att fira en av älskets farbröder samt se bio med hans syster och hennes pojkvän. Kan bli kul, om jag nu är bättre.

Ja, så var det med det, slänger in en bild på min älskade kräkhund.


Värmen är tillbaka

Både i lägenheten och värmen i att Milli är vid min sida. Vi skruvade upp alla element men det är fortfarande för kallt, dock går det att sitta utan 2 par tjocksockar. Kanske har det lite med förkylningen att göra också, vem vet.

Tog tempen idag, ca 39 graders feber, precis som förra gången då jag var sjuk, alltså alldeles nyligt. Ni får ursäkta klagandet men är så less, första veckan och så går jag och blir sjuk? Varför, jag som var helt normal i måndags. Jävla skit!

nej, nu ska jag lägga mig under våra täcken och sova så ni slipper höra mitt klagande, kanske är jag bättre imorgon, ni kan ju hålla tummarna. Har ju redan varit sjuk 2 dagar och jag läste på sjukstugan att en vuxen är i genomsnitt sjuk 2-3 gånger om året (kiss my ass.. är det tredje gången för mig 2010?) och att man är sjuk i ca 7 dagar, det vill säga "bara" fem dagar kvar. Yey!

suck!

Sjuk..igen

Eller ja, många frågar om jag fortfarande är sjuk. För ja, jag är sjuk igen. Lika illa som förra gången. I måndags kring midnatt så blev jag jättesnuvig och börja må illa, sen tisdagen samma och idag är det värre, mycket värre. Har ont i huvudet, halsen, ja kroppen. Börjar ana feber, kanske för att jag är så dum och inte vilar när kroppen börja varna.

Idag gick det knappt att jobba, gå in och ut genom lektionerna, nyser högre än högst och så yrseln som är tillbaka därav sjukhusvistelsen idag vid 10.30 (dock så kom inte läkaren förrän vid 11.30..)

Ja, ni hör min dag. Sen är inte hunden här för att älsk har skickat henne till Svanabyn och råkade bli kvar så här sitter jag i en kall lägenhet helt själv utan Milli som alltid är mitt trogna sällskap.

Nej, detta orkar jag inte med, en riktig skitdag och kommer inte kunna sova inatt pga näsan och halsen så det kommer bli en riktig skitnatt också. Jävla skitliv!

Millis trick

Här har jag en video som jag spelade in i lördags tror jag att det var, hon är en väldigt stressad liten hund ibland så allt går ultrasnabbt men visst är hon duktig :) Idag har hon även lärt sig att vinka, ska försöka ge mig på att lära henne att nysa på beställning som denna sötnos också:

 


Helgen gick fort

I fredags var jag ledig som sagt så åkte och fixade passet vilket var ett MÅSTE då jag inte hade hunnit det vid senare tillfällen. Kvällen spenderades på min syster 18 årsfest, vilket var riktigt kul måste jag säga.

Lördagen vaknade jag inte bakis men lite trött så blev chafför den kvällen till syster och lika bra var det. Träffade lite folk, åt mat på statiol sen bar det av hem. Vaknade inte förrän vid 1 idag och då tog jag en promenad med Elin runt sjön, vilket var riktigt skönt, har inte rört på mig nå vidare på hela helgen förutom när man gick på området på dansgalan.

Imorgon börjar mitt vanliga jobb, ska bli roligt :) Skönt att få komma tillbaka till de människor som man har haft runt sig från början. Imorgon ska jag dessutom ringa facket så att jag får någon ordning på allt.

Tänkte att jag skulle berätta en sak imorgon som är lite roligt, iaf för mig. Men väntar med det till imorgon, nu blir det sängen ;)

Pussgodnatt världen!

Grattis älskling!

Måste gratta älskling som fyller år idag, grattis, grattis, grattis! Dock är han och jobbar så fick ta grattiset över telefon, han kommer hem på tisdag så det är inte länge kvar nu :)

Älskar dig över allt annat på denna jord!


Milli, min duktiga lilla valp

Måste bara få tala om hur duktig min valp är, försökte träna henne då hon var ca 5 månader gammal men det gick inte, hon bara satt och skällde av frustration då hon inte visste vad jag ville. Men nuu, mina vänner ska jag tala om vad hon kan.

Och i princip allt på komando, alltså att man inte behöver visa med godis, t.ex. sitt att man för godisen över nosen på henne så att hon ramlar på rumpan och sätter sig oavsiktligt.


♥ Sitt
♥ Ligg
♥ Visa (hon visar med tassen att hon vill ha godisen som är i handen)
♥ Vacker tass
♥ Give me five
♥ Rulla runt
♥ Prata

Hon är så grymt duktig. Ska filma det sedan så att ni får se hur duktig hon är. Hinner jag det imorgon så ska jag göra det :) Min älskade lilla valp. Och det som står i hundböcker och annan info att rasen chihuahua är "måttligt smarta", Milli är grymt smart och kan allt som mor och fars dvärgschnauzer Ellie kan och de sägs ju ska vara riktigt smart. För övrigt jag som har lärt Ellie de flesta trick också ;)

Älskar kontakten man får när man tränar tillsammans och när jag blir så lycklig då hon kan och överöser henne med glada ord och ljud så blir hon alldeles till sig, hon ser så stolt ut :)

 

Första timmarna tillsammans, här osäker och lite rädd men samtidigt riktigt nyfiken. Nu en helt ny individ som får allas hjärtan att smälta och som är så klok, go och snäll!

 

♥Milli♥



Party at päronens place.

Japp, så ligger det till. Päronen försvinner snart från huset och syster ska börja dunka musik. Kommer nog bli ganska mycket med folk här.

Åkte vid halv ett idag och fixade passet. Skönt att få det gjort då mitt höll på att gå ut. Så nu är det fixat iaf :)

Nej, skriver mer senare


Imorgon blir syster myndig!

Det känns helt otroligt konstigt. Att hon har blivit så stor, redan. Så är hos föräldrarna för att hjälpa till innan imorgon. Ska sova här för att fira syster på morgonen som vi har gjort sedan våran första födelsedag någonsin. Älskade lillasyster, redan 18 år.

Håller för övrigt på att ladda ner os.4 till min mobil, alltså 4ans operativsystem. Hoppas på att man märker skillnad då den ska funka bättre på 3GSen än på 3Gn.

Nej, ska kolla hur det går för min lilla iPhi :)

 

 


Google är ens sanna vän!

Har haft problem med mobilen, kunde inte ladda ner appar. Men efter ett par sökningar på google så löste det sig ;) Det var mer logiskt än jag trodde, dock så ska jag alltid krångla till det.

Slutar lite tidigare idag så tänkte åka med Julia, Peter och Alin till Strömsund. Kommer bli kul, ska se om jag hittar lite på dollar. Det gör jag ju jämt iofs ;P

Nej, ska fortsätta jobba :) Sista dagen imorgon sen tar jag helg :D

Älskar för övrigt min iPhone och Sammy :)

Posten.se

Efter klockan 8 så har jag gått in på postens hemsida för att söka efter mitt paket med min iphi. Jag menar, hur många postbilar går efter klockan 8? Nada skulle jag gissa på men jag fortsätter ändå kolla, tvångstanke? Kollade alldeles nyss och det står samma som det gjorde klockan 8:

Beräknad leverans:

Tidigast 17 aug

Well, den kanske kommer imorgon. Skiiiit härligt. En fungerade telefon! :D Har hunnit tvätta undan all tvätt, eller ja, allt förutom ett sockpar och ett par jeans åt Sammy. Har dessutom diskat allt, äntligen. Som jag har dragit på det ikväll :S

Ska fortsätta se Medium innan jag stänger mina blå!

Pussgodnatt!

Iphi redo

 

Ut med det gamla..

 

 

Och in med det nya. Haha, ja nästan iaf. Köpt ett skal innan jag ens fått telefonen. Det är Cillastil det ;) Fint skal iaf, Ed Hardy ;)


Mattokig hund

Fattar egentligen inte hur jag kan lägga upp denna video. Dubbelhaka och allt, men tro mig, den börjar sakta men säkert försvinna.

Här iaf :P :


Endast 2 timmar kvar

Tills jag slutar, riktigt härligt!

Beställde iaf telefonen igår, har fått kollinr men kan inte spåra paketet, som sagt, mitt tålamod är lika med noll. Posten har säkert inte ens blippat in det än. Men ikväll ska jag minsann se vars det är, de skickar det från Älvdalen så det borde ju komma imorgon. Förhoppningsvis, postis som jag har varit.

Hur som haver så var jag dumsmart och köpte tillbehör till den nu, har redan köpt ett skal men har köpt plastskydd till fram och baksida samt extraladdare så man kan ladda med usb och i bilen och så har jag köpt en trådlös laddare som man laddar upp för sig så sen när du ligger på stranden eller sitter i bussen och batteriet är slut så kopplar du samman mobilen och denna mojäng så kan du ladda utan uttag. Detta kan man göra sen ca 3 gånger, alltså ladda telefonen 3 gånger utan uttag i närheten. Skitbra då jag kommer att ha dropbox på min telefon och se filmer då det behövs ;) Ååååh, det känns så jääävla bra kan jag tala om. Jag var nog i grund och botten en iPhoneägare redan för länge sen.

Nej, undra om man ska ta och göra någon nytta på jobbet. Här kan man ju inte sitta och uggla, det går ju bara inte ;P Ska bara testa att spåra paketet eeeen gång till ;)


En iPhone 3GS

Kommer förhoppningsvis att befinna sig i mina ägor innan denna veckas slut. Det känns helt fantastiskt. Nu borde jag verkligen sova, börjar 8 imorgon. Känner på mig att denna vecka kommer bli en riktigt bra vecka :)

godnatt världen!

Nu ska jag dra ner min sovmask, kan inte sova utan den :P


Nu gör jag det..

nu beställer jag min iPhone 3GS.. nu gör jag fan det! Fattar inte varför jag sitter och väntar in i det sista. Jisses.. :P


Gofika! :D

 

Dock är det väl inte så bra lunch men jag och Milli ska gå ett varv runt sjön sen så det ska vi nog gå bort :)


Goddag

Sammy har packat hela morgonen, eller ja, vi sov till strax innan 12 sen började han packar :P Han är nere på Görans nu och ska köpa fika, sista myset innan han åker.

Milli och jag tränar och tränar, nu kan hon endast på kommandot sitt och ligg och även visa någorlunda. Alltså jag har en godis i handen och hon ska visa med tassen att hon vill ha den. Vacker tass börjar också komma :) Hon är så duktig än fast hon är lite mer svårlärd än mamma och pappas hund Ellie. Eller så är det bara att hon inte är van riktigt att använda huvudet. Det märks iaf att hon har blivit lite med "mogen" :)

Idag blir det nog beställning på en 3GS, blir inte 4an, helt klart. Tänker nog inte vänta heller tills om priset sjunker då jag inte tror att det kommer att bli så stor kontrast mot priset som är i nuläget.

Får se, har rådfrågat kusin så ska se om han kan hjälpa lite :)

 

Vi har typ samma förvånat uttryck i ögonen tycker jag ;P Sådan matte sådan vovve ;)


I valet eller kvalet ang. telefonbyte

Japp, så ligger det till, inom kort är det telefonbyte för Cecilias del. Vill så fruktansvärt gärna ha en iPhone 4 MEN, både baksidan och framsidan är av glas och än hur gärna jag vill tro på mig själv när jag säger att - Jag ALDRIG ska tappa den i backen, så vet jag innerst inne att jag inte kommer att kunna hålla det.

Så, en iPhone 4 är nog inget för mig trots alla skydd man kan köpa till och försäkringar man kan fixa. Fick börja tänka om, telefonen jag har nu ska jag då inte behålla, det är ett som är säkert. Än fast tangentbordet är så grymt bra så är den stor och klumpig och dessutom så går det knappt att ladda den. Verkar vara en liten b-telefon av Nokia. (Har en Nokia N97:a nu)

Så det får bli en sådan:



En iPhone iofs men en 3GS, den äldre dock inte äldsta modellen. Den håller bättre och man kan använda de mesta som man kan ha i 4:an i denna också. Det som skiljer är ju kameran som är grym i 4:an medan den i 3GS:en duger plus att skärmen är lite dassigare. Det är bara att inse att denna mobil är bättre för min del.

Ett års garanti på den då och så får man se tills nästa år om man byter upp sig, ryktet går att det ska komma ut en ny modell igen på Apple, en iPhone 4G eller iPhone 5 (?!) så den kanske är mer Cillavänlig. Hur som haver så vet jag ju att majoriteten som har iPhone inte byter märke och det måste ju innebära att den är grymt bra vilket jag har sett av de som jag har testat.

Btw så har gubben och jag en grej på gång senare i höst som också kommer att kosta pengar så får se om jag ska köpa mobilen redan nu eller vänta tills i slutet av Augusti då de tydligen skulle komma in fler i lager och de kanske blir liiite billigare. Ja, är i valet och kvalet som sagt.

Får se hur det blir, ska bestämma mig innan imorgon :)

 

 


Lördag

Japp, så var det återigen helg. Veckan har varit jobbig på många vis. Det har varit lite vemodigt att gå på jobbet men dessa anledningar ska jag inte ta upp i bloggen, det är för personligt. Men nu är det äntligen helg. Öppnade två dagar och igår fick jag sovmorgon till 8 och ni ska tro mig när jag säger det, det var grymt skönt.

Idag sov jag ända till 12, bara för att jag kunde. Bara för att jag förtjänade att få sova ut riktigt, jag vaknade vid 8 och gav Milli mat och så att hon fick gå ut sen la vi oss båda till rätta igen. Ögonen slog upp vid 10 och 11 men brydde mig inte. Vid 12 så låg jag och drog mig, det är bland det bästa jag vet :)

Hur som haver, tänkte slänga in ett litet roligare inlägg senare, vi ska åka och handla jag och älsk, vi ska äta något riktigt gott idag i och med att han åker och jobbar imorgon och blir borta en långsväng igen, 10 dagar. Sen ska vi försöka börja med gästrummet också så att jag kanske kan börjar med det till veckan. Har jag tur kanske mamma hjälper mig, det är ett lättare rum än de övriga vi har gjort och jag och mamma är ett bra Team har jag märkt sen tidigare tapetseringstillfällen. Min mamma är bäst!

Nej, skriver mer senare!



Bilder sen vi hämtade henne, första bilder någonsin i min ägo :) Kolla ögonen på sista bilden!

 


Umeå

Vi skulle åka kring 12 men vi har fortfarande inte åkt :S men det hinns nog, vi är typ alltid försenad när vi ska åka någonstans. Jag har varit uppe sen 11 så vi har inte mig att skylla på ;P

Ska bli så otroligt mysigt. Älskar sådana resor :) Tjing!

Efterlängtad söndag

Imorgon ska vi sova ut, inte stressa och sedan åka till Umeå, bara jag och älsk. Vi ska först äta på restaurangen Balder, gudomlig mat, skrev ett inlägg om den tidigare här! Sen efter det vid 18.00 ska vi se Karate Kid och efter det ska vi se Trollkarlens lärling. Kommer nog vara grymma båda två.

Förra gången vi såg två filmer i rad så kändes det ganska dumt. Dock var det väldigt spontant, vi kom på att vi hade tid att se den andra filmen vi ville se så när vi gick ut från biografen så gick vi bara runt huset och sen in igen :P haha.

Ska iaf bli hur mysigt som helst, de som känner oss vet att vi älskar bio. Ska vi göra något mysigt så är det bio vi ska se :) Love it! Trollkarlens lärling börjar halv 10 så lär vara något trött på måndagen men skitsamma, kan sova igen det :)

Älsk är ute och raggar ett tag, funderar på att slå på Sex and the City 1 och kanske ta mig en kall öl och bara mysa. Eller lägga mig och fortsätta läsa True blood. Nej, film är lättare ;P Hejs!


Lördag

Mår betydligt bättre idag, inge feber, illamående eller yrsel. Dock då jag skulle klippa mina naglar så rullade det till i huvudet. Så verkar vara okej nu, men annat vore ju då jag har vilat sen i onsdags, gjort nada med andra ord. Knappt lyft ett finger.

Älskling är på skotertävling i Stalon, det är så synd att sådana tävlingar tar sådan tid. Trots att det är döroligt att se så blir man less på all väntan :S

Morbror ringde och frågade om vi inte skulle med och grilla utanför Ormsjö, klart vi vill det :) Så ska vänta tills Sammy kommer hem, får se hur sent det blir. Blir det inte alldeles för sent så åker vi och gör dem sällskap. Älskar att grilla och träffa släkten.

Imorgon blir det Umeå och bio, myyys!

Hörs mer senare!

Älsklingen är hemma

Äntligen är han hemma, Milli blev så glad, jag har aldrig sett henne så glad. När hon viftade så viftade hon nästan röven i sitt eget ansikte :P Helt sjukt!

 


Ny rapport!

"Jag längta efter dig så jag mår dåligt nu, det är helt sjukt.. Jag bli alldeles knepig då jag tänker på dig, fast på ett bra sätt. Puss älsk!"

Inser ni att han snart är hemma, efter 3 veckor :D


Rapport från älsk..

.."Kära mark! Nu bli det king cab som ska få gå det han klara av! Ses snart gumman!"

Ja, han har utvecklat lite flygrädsla, dock förstår jag honom, för att ta sig till Grönland och jobba så åkte han först flyg från Östersund-Stockholm, Stockholm-Köpenhamn, Köpenhamn-Grönland, sen miniplan till ön där de jobbade. Sen samma visa på vägen hem.



Sen till en annan sak, Milli älskar att ligga i som en ring som bildas då jag sitter och ser tv eller sitter vid datorn. Svårt att förklara, därför ska jag visa hur hon ligger just nu.

 

Först satt jag med fötterna och bena mer ihop men då började hon krafsa eftersom hon inte hade någon stans att ligga då det inte blir någon ring. Då flytta jag ut benet så att hon kan ligga och ha huvudet på vaden som hon har nu.

Ursäkta våran grymt fula cs-musmatta, mina pösiga haremsbyxor och mitt flagnande nagellack.


Funhouse

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down, down, down
I'm gonna burn it down


Tog en dusch nästan nyligt och precis som min relation med toan imorse så verkar det har sköjt av mig lite av all ondhet. Mår lite bättre än fast lite illamående finns kvar. Det jobbigaste jag har varit med om är när man själv är sjuk och dålig och Milli är som mest högljud. Hon skäller konstant, hon måste verkligen hata mig.

Några gamla bilder, hade sjukt kul med syster och min cam på datorn. haha, det gjorde mig på lite bättre humör. Om typ en timme får jag även veta om älsk klarade flygningen till Östersund. Äntligen är han snart hemma.

 


Godmorgon!

Eller ja, god eftermiddag. Intet nytt på sjukfronten. Äckelvarning: Imorse vaknade jag och var så grymt yr, så fort jag bara lyfte på huvudet så snurrade hela rummet. Mådde tok illa och kunde fan inte äta något. Innan slutet blev jag så less så jag gick och tryckte fingrarna i halsen och spydde, x antal gånger. Efter det så var det precis som att trycket i huvudet försvann. Så har inte lika ont i huvudet längre och mår inte lika illa. Så vilken lösning va?

Ikväll vid 10 eller något kommer älskling hem, han ringde idag och då var de på Arlanda så nu är det absolut inte länge kvar. Äntligen! Då har jag någon som kan ta hand om mig :)

Well, well. Det var allt för tillfället.

Bättre sent än aldrig?

Right?! Har tagit lite bilder nu på lägenheten, dock är det skymning ute just nu så bilder blev riktigt kass. Hade jag blixt på så var det precis som att linsen var skitig, kanske det är också, mycket möjligt. Så skippade den och det blev lite mörkt men vafan, visar bättre bilder sen. Orka inte stå i timmar och ta kort heller, ska lägga mig snart så jag blir frisk.

Here it goes..

Hallen (och halva Julia ;P) Före

Hall efter, vita tapeter, enkelt och fräscht. Har inte hunnit sätta upp så mycket så det är himla tomt men det är en fungerande hall iaf.

Hallen sett från ytterdörren, stortoans dörr. Till höger är sovrummet och till vänster är köket och vardagsrummet.

Hallen igen sett från ytterdörren då. Första dörren till höger är gästrummet, dock inte tapetserat än, andra dörren är lilltoan. Resten fick man se på bilden ovan.

Lilltoan, inget gjort här heller.

Stortoan, inte färdig

 

Våran väldigt moderna tvättmaskin :S

Sovrummet (med rivna tapeter på golvet) sett från dörren. Före

Inte så stort sovrum men det duger. Chokladbruna tapeter med fondvägg (brun och guld) vid sängen.

Sovrum mot dörren

Vita dörren till vänster är min stooora garderob :) (som ändå inte är stor nog :/)

Köket, delen vid matbordet

Ni får ursäkta röran, skulle piffa men sen blev jag sjuk så det blev inte av :S

Andra delen av köket, dock är inget gjort på denna del.

Vardagsrummet i kaos

Metallicsilver tapeter med fondvägg vid soffan med silver och blått. Altandörren

Vardagsrummet mot köket

Väldigt öppen lägenhet, man ser ju köket, hallen och sovrummet. Älskar planlösningen.

 

Så det var det, som sagt, bättre sent än aldrig :) Nej, undra om man ska ordna sig för sängen. Puss


Orkeslös vid fel tillfälle

Jag som har gardinerna att hänga upp i sovrummet. Mamma hjälpte mig att sy upp dem, mormor hade några specialstygn som hon använde då hon sydde upp våra kläder, de höll uppe och sen när t.ex. byxorna blev för korta så tog hon ner dem igen och det syntes inte ens att det hade varit något sytt på dem. Mamma ska få visa mig någon dag sen.

Är dock i valet och kvalet kring gardinger i sovrummet då sovrumsfönstret är så litet och de gardiner jag har nu är lite för bred. Så noll ljus släpps in och med tanke på att vi redan har nog mörka tapeter som det är så blir det ännu mörkare. Kanske jag ska låna en kappa som jag vet att mamma har som jag älskar, vit och fräsch, så kanske lite ljus kommer in åtmistone.

Hur som haver, har noll ork idag. Det började regna så jag skulle hjälpa mamma in med tvätten och efter den ruschen så blev jag alldeles yr.

 

Äsch, undra vad kvällen har att erbjuda. Tjing!


Godmorgon!

Febern är kvar, halsonta har dock tillkommit. Som tur är så är jag inte tok tät i näsan, jag HATAR att vara tät i näsan.

Så idag blir det väl att se film eller något, inget som tar för mycket energi. Jo!


Tillbaka till mitt hem

Nu sitter jag i lägenheten, mitt hem. Älskar min lägenhet. Ska bara ta det lugnt, tror jag ska börja på en av böckerna som jag fick av bror och hans flickvän, true blood, vampyrporr tydligen. Men det kanske är bra, vad vet jag! De ville att jag skulle bortse från Twilight lite. Fick två vampyr+kärleksböcker. Ska ge dem en ärlig chans.

Ska försöka, om jag hittar ork att visa lägenheten. Men när jag höll på att plocka ihop sakerna hos mor och far så började jag kallsvettas som bara den och blev så yr så det gick knappt. Så det återstår att se. Innan jag ringde ner på jobbet så tog jag tempen, har ca 39 graders feber. Det är så knäppt, förr brukade jag aldrig ha feber och nu ligger jag kring 39 varje gång jag är sjuk. Så ringde ner och sa att jag inte kommer imorgon, känns dumt att smitta ner barnen (än fast det förmodligen är deras baciller :S :P). Speciellt då man håller på med deras mat och så. Åh, tomprat hit och dit. Tråkprat.

Skriver kanske mer senare. PUSS

 

 


Bloggen en klagomur?

Tyvärr så kommer det lite klagande nu, då jag imorse började kallsvettas så fort jag vaknade. Kände redan då att jag inte mådde så värst bra. Var tröttare än vanligt, ont i huvudet och börjar ana lite feber. Har inte idats kollat, mest för att jag inte vill vara sjuk. Dock så kan jag väl inte komma på någon som vill vara sjuk men. Så får se om det blir bättre, nog för att jag tvivlar på det. Får nog betala för alla de gånger man blivit nyst på när man har jobbat. Det lär ju ge någon sorts effekt. Well, well!

Kom hem igen vid 10 så gick och la mig direkt och sov till två, är fortfarande lika trött och dålig. Jag börjar se ett mönster, varje gång Sammy kommer hem (han kommer imorgon) så blir jag sjuk (?), hur är det möjligt? Han kommer då bli lika besviken som jag, roligt att alltid komma hem till en sjuk gumma.

Nej, det var allt jag orkade. Ska hem till lägenheten snart. Bror åker vid 3 så ska inta soffläge hemma med båda täcken över mig då jag fryser som en gris.

Börjar låta som en man, att man är dödligt sjuk när man är förkyld (eller vad jag nu är)


Godkväll!

Jag och syster har varit ute och raggat lite, eller ja, lite, sedan halv åtta typ. Men vi har så otroligt kul tillsammans, vi har samma humor och samma personlighet. Vi är så olika men ändå så lika. Jag älskar min syster, hon är ändå min bästa vän.


Härlig dag!

Började halv sju imorse, gjorde frukost åt barnen vid åtta och sen blev det lunch 11. Mellan det så såg vi barntv, de lekte och jag stickade. Är färdig med mina rosa/gröna sockar och har påbörjat ett par som är svart/grå/gammelrosa. Ska göra ett lite längre skaft på dem så de kommer väl att ta minst en dag iaf.

Sen efter att jag hade slutat så åkte mor, bror, syster och jag till Ormsjö, vi fikade vid badstranden och Milli fick bada en sväng då det var så fint väder. Sen blev det tjockare med moln, tråkigt nog. Syster och jag åkte tidigare vidare till lägenheten där jag fick städhjälp av syster så nu är det kliniskt rent, SKÖNT!

Ja, som ni hör, fullspäckad dag. Kom nyss hem till mor och far, sover här inatt med då bror fortfarande är kvar (han åker imorgon) samt att jag har tagit hit mina täcken och kuddar, tänkte tvätta dem i mammas tvättmaskin då den är större och då jag kan hänga ut dem så de torkar fortare. Måste ha dem till imorgon så.

Fick just höra på nyheterna att skatten kommer denna vecka, HÄRLIGT!
Tycker att det är väldigt skönt att få den senare än de flesta, får den hellre efter att sommaren är slut då det ändå går åt så mycket med pengar. Ska ju köpa en bil senare så det behövs verkligen pengar.

Shit vilket flummigt inlägg, sorry ;)


Ananas is the shit!

Har just varit ute på en promenad med hundarna och bror. Det var riktigt skönt att få röra på sig. Dock är det ganska varmt ute och som vanligt tar jag på mig på tok för mycket med kläder ;P

Nej, nu ska jag kolla på sex and the city och äta ananas, älskar, ÄLSKAR ananas! ;)

Börjar halv sju imorgon, känns inte allt för kul, dock består alla mornar mest av barnkanalen så så farligt är det väl inte :)


Som pricken över i:et

Japp, nu har jag fått upp mina tavlor från balen på mig och Sammy i sovrummet, samt fått upp en ljus-och-lukta-gottlykta. Spegel i hallen och en liten ljusspegelgrej vid stortoans dörr, tavlorna i köket och tagit ner ett av badrumsskåpen och satt dit en brun hylla istället i stortoan. Ja, svårt att förklara, visar sen ;)

Är iaf supertrött just nu, började sex imorse så det har varit en lång dag. Sista kvällen som bror är hemma också :/ Känns riktigt trist. Har sovit hemma sen han kom för att ta vara på tiden så mycket som möjligt.

Nej, ska kolla runt lite sen får jag se vad jag gör. Ska försöka att inte slumra till ett tag för då får jag väl svårt att sova sen. Inte för att jag fick det förra veckan men, man vet aldrig.

Tjoflöjt! :)

Denna eviga måndag

som återkommer varje vecka, varför kan man inte bara hoppa över måndagen eller åtminstone ha den som nya söndag? :S Well, well.

Klockan är snart tre, har gjort bort min arbetsdag, bara 4 kvar nu. Yey! ;) haha. Idag ska mor hjälpa mig med att sätta upp alla grejer som vi har i lägenheten, nu ska ALLT upp, så är det bara. Sen ska jag tvätta upp de sängkläder som jag har i sängen nu ochy byta till något av de nya som jag har. Kommer passa så bra i vårat sovrum. Ska knäppa och visa er sen.

I veckan kommer ÄNTLIGEN älsk hem, efter snart 4 veckor. Jag har aldrig saknat honom som jag har gjort nu. Saknat så att det gör ont. Men snart får jag slänga mig i hans famn igen. Jag älskar dig Sammy, över allt i världen!

Nej, ska försöka få ordning på lite saker nu. Skriver mer sen


 

Haha osminkad, bad hairday and so on, and so on. men men.


iPhone 4

 

Nu har jag gjort upp en plan. Köper den rakt av, sedan byter jag till microSIM, har alltså kvar samma nummer osv, sen fortsätter jag att betala av mobilen men ringer från iPhonen och får alltså telefonräkningen från den. Så den enda skillnanden blir ca 100 kr i månaden på det som jag har kvar att betala av min nokia. Chill! Det är det värt!!!


Goddag!

Det är så skönt med helger, till veckan börjar jag som senast halv 7 varje morgon så det kändes som att jag kunde unna mig att få sova till 10-11.

Igår spelade vi Wii spel syskonen och bara myste och hade kul. Älskar när bror är hemma. Idag kommer släkten och så ta ett litet sent firande av mig då vi inte hann det tidigare. Pappa är ute och klipper gräsmattan och det påminner mig lite att jag också skulle behöva göra det nu :/

MÅSTE ta mig ut på en löptur idag också, ska göra det senare på kvällen, vid åtta ska jag vara ute och på väg. Nu får jag skärpa mig när det gäller träningen igen. ..


RSS 2.0