Deppshopping

Har verkligen inte mått bra på hela veckan. Huvudvärken har visat sig varje dag i timmar minst och sen har det inte blivit bättre av att ungar på jobbet har gått hem tidigare pga ont i magen, att de har spytt eller andra orsaker. Så ni kan ju gissa hur min fantasi har gått. Som sagt, dålig vecka.

Huvudet värker även ikväll, började kring 6 och sitter i fortfarande trots att jag har tagit alvedon. Känns ju som att det ska vara ett större fel än bara huvudont men jag orkar inte bry mig just nu. Kanske är det stress eller något, vad vet jag!

Så det har inte blivit någon träning i veckan, eller något annat roligt för den delen. Får fan ont i huvudet av minsta lilla ljud.

Ja, som ni hör, jag är inte på bra humör..

Hur som haver, tröstade mig själv med lite shopping. Äntligen så börjar högerhanden bli fullbordad;

Älskar bismarcksmycken :)

Och på långfingren måste jag har tjocka ringar :) komma bli så fint!

 

Så nu kan jag somna lite gladare trots huvudvärken!


Zumba +++++

Det var över förväntan, kom dit med världens magknip. Det var riktigt mycket folk och jag har aldrig varit så duktig på dans så förväntade mig att det skulle bli riktigt jobbigt både psykiskt och fysiskt.

Men jisses vad kul det var. Kan inte sätta tummen på vad det var som var bra, men då 1,5 timme känns som 30 min så borde det ju verkligen vara bra!

Det bästa av allt är att det kommer att bli 2 tillfällen att få träna Zumba så min vecka med träning kommer att bli lite mer bokad av gruppträning vilket är typ den enda träningen som funkar för mig. Gympa på tisdagar och Zumba på torsdagar och söndagar. Blir perfekt det :)

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen. Imorgon ska jag busa i simbassängen med de små på jobbet. Kommer bli en bra dag imorgon, det känner jag på mig. Godnatt världen!

 


Vid en pool och en drink i min hand

Det är helt sjukt och helt underbart skönt att om precis 2 veckor så ligger jag vid en pool och har en "gratis" drink i min hand och bara njuter i förhoppningsvis solsken tillsammans med gott sällskap. Jag behöver det verkligen känner jag. En stund att bara få koppla av och må bra, ladda batterierna. '

Helgen har varit ganska skön dock har man varit tvungen att vara beredd på ganska mycket. Så riktigt avkopplande har den inte varit. Älsk har sålt sin bil så nu väntar jag på att han ska dra i väg och köpa en ny. Så i vinter ska man få åka med klass ;)

Ikväll är det Zumba som gäller, första gången. Känns väldigt roligt men samtidigt så har jag lite smått ångest över det ;P Det kommer bli lite pinsamt, är inte världens bästa dansare om man säger så :P

Nej, nu ska jag nog hem och städa min garderob som jag har funderat på nu i en veckas tid :P

När disken är som jobbigast!

Haha har ett litet tips som jag tänkte skriva ut :P

Som nu då jag kom hem så var det rätt så mycket disk sen myset igår och det kändes riktigt jobbigt att bli tvungen att diska. Meen då gör jag så här ;) Jag intalar mig själv att om jag har fått bort disken så får jag öppna mina paket som jag har fått idag. Jag får inte öppna dem innan alltså så då ställer jag mig och diskar ganska så fort och nu då det är gjort så är det jävligt skönt och så känns det bra att öppna paketen jag har fått ;)

Ja, lite weird kanske men det funkar för mig som är så trött efter jobbet :)

Träning

Kom hem från träningen för ett tag sedan, det är så skönt. Ska bli dubbelt skönt att duscha, var dock tvungen och hjälpa syster med någon sak innan :)

Dagen har varit okej, eftermiddagen skit och kvällen ännu bättre än dagen. Ja, ni fattar. Fick något ryck efter jobbet, antar att jag var helt utslut och trött utan energi varken i huvudet eller i magen. Så nu känns det mycket bättre.

Nej, ska slänga mig i duschen :) Ska ta en promenad med vovven sen med spotify i öronen :) kommer bli mys i snöblandat! :)

Bild från google

Åh jag vet inte om jag längtar eller inte! :/


Bra dag..

..dock värker mitt huvud efter denna dag. Det är alltid lite jobbigt det första dagarna då man jobbar med mindre barn, ljudnivån är lite hög ibland ;) Sen tror jag att jag har frusit mycket, det har blåst så otroligt kallt ute idag! Brrr..

Älsk och jag blev lat så vi åt hamburgare idag, känns inte allt för bra inför resan men vafan så nu sitter jag i lägenheten och fryser häcken av mig. Brr.. Kanske man ska ta sig sitt första (dyra) varma bad i denna lägenhet?! Kanske kanske.

Nej, ska återgå till att frysa, det är ju ganska så viktigt så!

Erase me cover

Hittade världens cover alldeles nyss :O De är svinbra, speciellt killen på gitarren, låter ju svinbra!

 

 

Milli älskar också Kid Cudi ;)


Lördag

Har just duschat och ska ner på affären nu, ska bjuda mor och far på mat ikväll, det är bara de hemma så. Ska bjuda på svärmors underbart goda kassler gryta. Det är kassler, purjolök, paprika och massa curry i den :) Jag älskar curry.

Sen ska jag försöka hinna med en massa andra saker. Så som tre promenader bland annat.

Har beställt typ 3 bikinis till utlandet, tvivlar på att alla passar men man kan ju hoppas, roligare om man kan byta mellan olika bikinis under veckan vi är där :)

Nej, nu ska jag sätta fart. Måste dock dela med mig av en låt som går på replay här hemma just nu ;)

Kid Cudi (älskar honom, han är gryyym) ft. Kanye West - Erase me


Älskade helg!

Har skickat i väg 3 par skor som jag inte kunde ha, älskar de som jag har köpt, har 4 nya par som jag absolut avgudar! Som förmodligen kommer att användas flitigt ;)

Idag hände något jobbigt som gav mig en liten reality check, inser att vad som helst kan hända vilken dag som helst. Dum som man är så är man så dålig på att uppskatta människor och ta sig tid att hälsa på. Men som tur var gick allt bra idag.

Ihelgen ska jag ha hunnit klart min halsduk, den kommer passa superbra till en av mina nya mössor i vinter

 



Lillan räkan

Det är jag det, haha vilket får mig att minnas "rekan Rune" på gymnasiet. Ja, de flesta ur Sp3 fattar nog, orkar inte förklara just nu. Dock ska jag försola lite till utlandet, det är det jag håller på med nu, vägrar att bränna mig första dagen!

Jag skulle lägga mig tidigt ikväll, men det gick ju inte så bra. Iofs är det ca 2 timmar tidigare än vad jag vanligtvis gör men det är fortfarande inte tidigt nog.

Har förresten testat iPhone appen Sleep talk igår natt och jisses vad läskigt, den spelar in alla ljud och ord jag säger under nätterna. Jag ligger seriöst och pratar med min hund Milli under nätterna (?) och smackar utan dess like, non stop! Haha ska ha den på inatt också så det ska bli intressant att höra imorgon ;)

Ja, iPhone är riktigt kul ibland alltså. Nej nu ska jag fort lägga undan datorn och lägga mig i någon ordning. Trodde att det skulle bli en lugn helg men det verkar vara helt åt det motsatta. Hatar att man inte kan göra upp planer för att det KONSTANT kommer saker i vägen.

Men nästa vecka ska jag minsann försöka ta mig till Vilhelmina och träffa goingarna som jag jobbade med förr om de är lediga, annars bokar jag in ännu nästa fredag. Det känns som flera år sedan man hann träffa dem och då var det ju tom bara för en snabbis :/ Oh, shit, sen är det bara en vecka kvar innan vi sticker utomlands :O Längtar som bara den!

Oj, jag som bara hade något litet att skriva, tråkigt med bara text, men take it or leave it! ;)

Godnatt gott folk! ;)


Älskade vän!

Måste få säga tack till fina Viktoria för kvällen, det var supermysigt och väldigt behövligt, skvaller, lycka och allt annat mellan himmel och jord över en (god) bit mat.

Ska lägga mig nu, har fortsatt på min mjuka rosa sak, imorgon ska jag till farmor tvärt sen blir det nog andra måsten.

Godnatt gott folk!

Har en riktigt gammal tröja på mig, Dorotea IF, Huligan så klart!


Looki looki!

Gissa vad jag ska göra ;) något mysigt och roosa! ;)


iPhone 4!

Min älskade iPhone 4 kom idag, den är bättre än bäst och än fast jag trodde att det inte skulle bli så mycket nytt att lära mig sen iPhone 3gsen som jag hade tidigare så finns det visst hem himla massa nytt :)

Det är alltså det som jag har gått och väntat på, så nu vet ni det ;)

Nej, mina ögon och mitt huvud värker så ska lägga mig nu. Godnatt gott folk, skriver mer om vad jag tycker om mobilen imorgon :)


Förresten

Jag har skapat en blogg, helt för mig själv, där jag kan skriva av mig lättare saker, inget speciellt. Det skrivs i koder. Det känns väldigt enkelt, jag behöver skriva av mig. Är jag ledsen eller nere, ge mig en halvtimma vid datorn med ett tomt word-dokument och jag går därifrån 20 kg lättare.


Where it hurts the most

Jag tror att jag kommer att bli sårad, big time. Och hade jag fått se in i framtiden så hade det känts bra, för då hade jag kunnat påverka det, istället för att gå och vänta på det. Det känns läskigt, det känns onödigt, det känns jobbigt.

Jag vill inte och jag är rädd. Men, en sak vet jag. Att jag aldrig är ensam!

Besvikelse!

Det blir inte av, dock är jag inte förvånad!

Min beebis!

 

Dock kommer jag få genomlida en hemsk söndag :/


Verkligen i behov att ett frisörbesök

Nästa vecka på måndag ska jag till Hot Stuff i Vilhelmina för att ta bort min hemska utväxt. Kommer bli riktigt skönt att få det gjort. Såg nu tillbaka på bloggen (jisses vad bra det är att ha allt uppskrivet :P) att sist jag färgade utväxten var den 6/7 - 10. Det är alltså ca 3 månader sedan som jag var dit och jag har en utväxt på ca 2,5-3 cm. Ser inte bra ut alltså.

Ska färga det mörkare efter att vi har kommit hem från utlandet. Linnea som är min underbara frisör sa ju tidigare då jag bokade tiden att det är som att slänga pengarna i sjön om jag gör det mörkare nu då mitt hår blir så otroligt blekt av solen. Så kör bara utväxten nu igen och fräschar upp det :)

För övrigt är det svinhärligt att älsk är hemma, speciellt när man mår som man mår!


Hoppas även på att han får skotern såld innan helgen också, så håll tummarna för mig. För isf kommer det att bli en vecka som jag aldrig kommer att glömma, varför berättar jag isf sen om det blir av.!

iPhone störst!

700 000 svenskar ha en iPhone 4, sick! Ett bevis på att den är jävligt bra!

När möjligheter finns

Då man inte mår som bäst att verkligen kunna vara hemma utan att man fattas någonstans. Det är skönt!

Idag ska jag inte göra ett piss, bara må och bli bättre. Vila och må bra!

Not to smart!

Nej, körde som vanligt på träningen och det är normalt för mig, alltså blir varken för trött eller tycker att det är för dåligt tempo men fyfan, efter halva passet så mådde jag skit, började må svinilla och blev jätteyr. har fortfarande en konstig känsla i magen, har inte vågat duscha än heller.

Känslan är ungefär som att jag är tom i magen, alltså jättehungrig. Ni vet då man blir illamående för att man är så hungrig. Dock har jag ätit idag, ätit bra dessutom. Detta suger!...

18.15 barnkanalen

18.15 måste man tydligen se på barnkanalen för då är det tydligen från klassen i Dorotea :)

Jag drar mig men jag tror att jag tänker fara på träningen, kommer må dåligt om jag inte far men sen hur huvudet mår efter det är en annan sak. Men det är bättre nu iaf :) det brukar lösa sig om jag bara vilar hela tiden vilket jag har gjort sen halv 10 igårkväll. Så det är ju bra det iaf.

Nej, tänkte bara lämna lite rapport.

Åh, förresten, så kommer nog det bli en speciell grej ihelgen, älsket överraskade mig med att vara sådär spontan som det inte blir så mycket av ibland :P Men nu ihelgen blir det nog något superkul, jag har räknat lite och det kommer nog bli bra ;) mer om det senare! ;)

Migrän

Först och främst vill jag säga grattis till söta Elin som blev en av luciakandidaterna i år :)

Sen vill jag bara informera att jag vaknade med världens migrän och är fast besluten att jag ska åter på jobbet imorgon samt kunna träna ikväll så kommer inte vara så tillgänglig varken på datorn eller på telefonen. Ska vila i mitt mörker hela dagen, dricka mycket och få mig något i magen trots att jag är illamående.

Så nu vet ni det. Tjing!

Regnet öser ner!

Och det mysigaste som finns är när man hör hur regnet smattrar mot fönstret, älskar att sova i husvagn då det regnar.



Bild från google

Tidig kväll

Om 20 min ska jag ligga till sängs, alltså kring nio. Har borstat tänderna och är redo, ska bara kolla det sista på datorn.

Tänkte att det får bli slut med att vara vaken till halv 1-1 på vardagarna, jag orkar helt enkelt inte. Dock kanske 9 är lite för tidigt men ikväll är jag så pass trött att jag kommer att lägga mig så tidigt ikväll. Förhoppningsvis kommer älsk antingen imorgon på morgonen eller på kvällen. Vill att tiden ska gå fortare för att jag ska få träffa honom och min tredje älskling som är på väg i slutet av denna vecka.

Nej, ska ta och bege mig! Godnatt världen!

Bildbevis!!!

Eller ja, videobevis ;) Andra gången NÅGONSIN som Milli lyckades hoppa upp på soffan helt själv UTAN pall eller kudde.

Dåligt filmat men ni ser ju iaf :P Gubben, kolla nu hur duktig våran älsklingsvalp äär! ;)


Spotify premium

Tycker det var lite sött, "Det här är vad du får" och sen en massa bra grejer som man får om man betalar 100 kr/månaden och sen "Det här är vad du inte får" och sen svaret, "Du får allt.." haha, gulligt!

Iaf, om man har iPhone, iPad eller iPod så är det ett måste att ha Spotify och jag menar, 100 kr i månaden? Come on! Glad att Viktoria tipsade mig! ♥


Ännu en ny status

Imorgon lär det komma ännu en ny status på mejlen ;) känns hur bra som helst och för att göra det roligare så ska jag inte kolla mejlen en enda gång imorgon förrän jag har kommit hem ;)

Programmet Veckans kanin lär ju ska vara riktigt roligt också, ser ut som ett riktigt roligt program då någon svensk kändis kommer att förföljas av en rosa kanin hela dagen :P haha


Milli har även gjort framsteg idag, vi har alltid en pall så att hon kan komma upp på soffan men jag vet att hon kan klara av att hoppa själv då hon kunde hoppa upp på mammas och pappas säng så nu har jag "lurat" henne med att ha en kudde på golvet. Den ger ju inget handikapp så att hon kommer högre upp men hon verkar tro att det går bättre :P snart åker kudden bort och så kommer hon kunna ta sig upp själv :)


Lets test envirophone.se

Har fixat nu så att jag kan skicka in min Nokia på Envirophone. Då får man se hur bra den sidan är egentligen. Det är inget fel på min mobil förutom några få repor på baksidan och på kanterna samt att metallramen har lossnat men det är ju inget de inte kan fixa.

De verkar ju fixa upp gamla mobiler för att sedan sälja dem vidare till andra länder eller så återvinner de dem. Bättre än att den ska ligga här hemma och skräpa för skulle aldrig kunna sälja han på blocket. Skulle få 1400 kr för den vilket jag tycker är helt okej.

De skriver ett mejl efter att de har fått den för att tala om hur mycket de är villiga att betala för telefonen och blir det ett för litet pris enligt mig så skickar de tillbaka den gratis så får jag väl försöka sälja den för en 1000-lapp eller något på tradera eller så. Hatar dock att sälja saker, mycket lättsammare att bara skicka iväg och få pengar insatt på kontot.

Well, well, återstår att se. Funderade på att skicka in min Samsung U900 Soul och min Samsung D600 men för soulen skulle jag få ca 200kr och för D600an ca 25 kr så det kändes inte så värt. Det vet jag att jag kan få mer för dem :P haha.


Jag vann!

ÄÄÄLSKAR grejen med iPhone att man kan ha skal, har ALLTID ett skal på min för att minska repor osv plus att det dessutom blir snyggt och att man kan få göra sin telefon roligare med olika färger, mer personlig. Iaf, så budade jag hem några skal idag, ett i rosa och ett i lila. Fick dem båda för 85 kr, annars går de på över 100-lappen så tycker det var riktigt bra.

Använder bara silikonskal då jag anser att de är bäst. Har ett hårt skal också men det är som ingen mening då det inte skyddar. Hur som haver, love it!

Ett liten hint! ;)

 

 

Någon som märker någon skillnad? ;)

 

 


"Markera allt" "Radera"

Inatt innan jag la mig så var det sista gången jag startade min Nokia N97. Ja, ni hör ju hur det låter när jag pratar om mobiler, det låter som att de är levande varelser men jag äääälskar nya mobiler. Iaf, så startade jag den och blev glad då jag kom åt allt utan att behöva sätta i mitt simkort.



Jag funderade på om jag skulle föra över allt på datorn eller hur jag skulle göra men det viktigaste var att komma åt alla kontakter då jag har levt ett tragiskt liv utan dem länge. Skrev snabbt upp alla i ett block (varför kommer jag till) och sen raderade jag alla sms, mail och all musik. Alla kalenderposter och till slut över 1000 bilder. Jag funderade på vad det var för mening att spara allt, tänk, jag raderade över 1 års minne på bara några sekunder.

Japp, nu ska jag fokusera på nuet.

Varför jag var tvungen att skriva upp dem på ett papper är för att jag kommer att byta sim helt, inte nummer utan bara till ett annat sim, ett micro-sim ;) Ska aktivera det idag så att allt är färdigt till senare.


Det absolut godaste som finns..

och då menar jag verkligen det ABSOLUT godaste som finns är tomat och feta ost!!!

Mitt kvällssnacks :P


In Snakelake

Har inte hunnit göra så mycket under den tid jag har varit här men jag och Milli har hårdtränat medan vi var ute och kollade in markerna lite och tittade på då pappa grävde.

Vet inte allt varför hon har så svårt att lära sig hit då hon är duktig på att lära sig allt annat. Dock kanske det är mig det är fel på, jag vet inte alls. Men nu är det hårdträning på G, ska försöka komma hit varje dag nu ihelgen då det är ett bra ställe att träna på.

Hur om haver har min dröm blivit sann, sen när den verkliga lyckan kommer får ni se ;) men efter idag kring 12 så finns det nu inga hinder :)

Nej, nu ska jag hjälpa morfar med några grejer sen får jag se om jag åker hemöver :)


RSS 2.0