Sugen på en ny telefon

Jag önskar att det kunde ha gått 2 år sedan jag köpte min telefon, skulle mer än gärna vilja byta nu!

Fick just syn på en nokia n900:




Den var riktigt snygg och sen har den det där tangentbordet som det känns om att jag inte kommer kunna vara utan. Dock är jag jävligt sugen på en Iphone iaf, de som har en verkar så nöjd och jag som är så speltokig så skulle det verkligen vara ett nöje för mig 24/7 plus att det dessutom är bra internet. Men då är det frågan om jag skulle sakna tangentbordet?!

Ja, det kanske är tur att jag har ett år kvar på min telefon som jag har nu! :S Sen lär ju priserna gått ner lite till nästa år :P


Lördag!

Har jag någonsin talat om att jag älskar helger och att ha ledigt? Skulle nog avlida om jag hade ett jobb som innebar att jobba helger.

Sitter och myser och har det gött. Stickar faktiskt, tänkte börja sticka lite sockar åt mig själv till vintern. Ganska udda färg på de jag håller på med nu, vet inte alls när jag tänkte ha dem ;)



Nåja, har iaf inte tappat minnet om hur man gjorde dem iaf.


One piece

Skulle verkligen vilja ha en sådan att mysa i om kvällarna :)

 

bild lånad från hemsidan

 

Den är i fleece, ser supermysig ut! Kostar 1600 men vet inte om det kanske är värt det. Kanske man kan flörta lite med älsk så kanske det dompar ner en i brevlådan :) Ska jobba på det där ;)



Edit: Alltså, nu menar inte jag som Kissie, att ha den på stan. Skulle aldrig falla mig in, men tänk på vintern då man sitter och ser film i vintermörkret och har på sig denna. Denna och ett par tjocksockar, snacka om mysigt! :)

Sötaste ungen i världen

 

Det här måste vara den sötaste ungen i världen! :O


Ny sele åt Milli

 

Beställde från pupstore igår och fick paketet idag, det kallas för bra service :)

 

 

Milli fick även en godis, som hon tyckte riktigt mycket om :)

 

 

Fick bli en svart sele, funderade på en rosa bara för att jag är inne i en rosa period men Sammy lär väl aldrig ska ha gått med på en promenad med henne i rosa sele :P

 

 

 

Och modellen ;) en drogad puppy :) Älsknosen min! :)


Tacka gudarna...

...för helg

...för voddler

...för HDMI-kablar

Uppdatering kommer senare, ska visa vad jag har köpt åt Milli :)

Jobbardag

Jobbade morgon imorse, försov mig. Började halv 8 och vaknade 07.18. Panik eller vad?

Kom iaf strax efter halv så det var ju inte så farligt men hela dagen har ju blivit förstörd :/ Har klippt Ellie, mamma och pappas hund, efter det blev jag jättesnorig :/ Vet inte alls vad som blev.

Igår åkte vi till veterinären, vi skulle dra tänder på Milli. Ville veta om hon hade några som skulle dras eller inte. En visste jag om och som tur var så sa ju veterinären att det var riktigt bra att vi kom in för bettet hade blivit jättefel om hon inte hade tagit bort tanden. Det gick iaf bra, hon skrek jättemycket då hon skulle söva henne men efter det gick det som smort. Tog inte ens 40 min från att hon blev nersövd till att hon hade vaknat igen av vakensprutan. Dock gjorde det ont i mammahjärtat mitt att se hennes alldeles livlös.

Nu kommer snart svärmor på besök så ska försöka röja upp lite ;)  hejs!

Länge sedan

Har varit hos mor och far sen i fredags, det är så långsamt att vara i lägenheten själv. Speciellt att sova själva då jag har tusen spöken som väsnas om nätterna. Har inga grannar, bor som i radhus typ men skulle kunna ha en granne på andra sidan väggen, dock är den lägenheten ledig. Men ändå så låter det som att det är någon som spolar i kranarna i köket, samt att Milli ibland kan bli livrädd och backa när man kommer mot henne då hon annars brukar komma och möta en :S well, well, ska flytta tillbaka ikväll :)

Idag har jag jobbat, gick väldigt bra. Fick en present av Sammys moster med man, badgrejer, älskar sådant. Så bra att ha och mysa med då det är kallt och mörkt ute. Synd bara att lägenheter ofta inte har några mysiga badrum.

I lördags då jag fyllde år så åkte vi till Ormsjö, ska visa bilder sen vi bada med vovvarna. Har iaf bilder på Milli, oj vad hon simmade, dock tycker hon verkligen inte att det är kul att bada även fast jag badade med henne :S Det är så synd. Imorgon åker jag inte veterinären i Strömsund för att kolla upp Millis tänder, blir nog att dra, minst en som jag vet om iaf. Sen vet jag inte hur det ser ut längre in. Hon har så liten mun och det är inte alltid lika kul när man fingrar i hennes mun, tycker hon.

Aja, ska sätta mig och spela lite Supermario II Wii, funderar starkt på att köpa mig ett eget Wii nu för mina födelsedagspengar. Kan fan unna mig det. Skulle bli något utnött iaf :P Har redan spelat ut familjens alla spel som bla The Blob och ettan av supermario :) så kanske borde skaffa mig egna.

Hejs!

 

 

 

Riktigt gamla bilder. Tycker om den sista då man ser vattnet och elden. Midsommar, vi åkte med båten ut på en strand och tältade. Fyfan vad jag saknar min Sammy! :'(


Hurra för mig själv...

Eller? Jag fyller år idag, hela 21. Som de flesta brukar fråga, hur känns det?

Well, inte så stor skillnad om jag ska vara ärlig. Känner mig varken yngre eller äldre :P Dock har jag lite panik att åren går och att jag inte kommer mig för något. Jag menar, vad gör jag med mitt liv? Vill börjar plugga så att jag kan gå vidare med mitt liv. Åldersnojja redan vid 21, hrmf.!

Såg just A walk to remember med syster och grina som en liten bebis, har ett sådant begär efter Sammy nu så jag tror att hjärtat spricker. Jag har inte fått pussa på honom, känt hans varma kropp, hört honom viska i mitt öra, killa min hårbotten eller ens fått ha hans armar kring mig på 10 dagar och blir minst 10 dagar till. Huvva, det bevisar ju känslorna iaf :) Tur att han ringer ganska ofta, annars hade jag nog avlidit :S

Hur som haver, funderar på att sitta vaken och spela Super Mario II på WII hela natten. Tror det får bli så. Godnatt gott folk!


Naglar! :D

Just ja, har beställt tid för att fixa mina naglar. Den 11:e. Förhoppningsvis så håller naglarna bättre för mina riktiga håller verkligen inte. Får jag behålla dem i en vecka ska jag vara glad :S

Kommer bli så roligt. Dessa naglar har Jennifer gjort, hon jag ska gå till :)

 

Bild från Jennifers blogg


Hej, hallå!

Idag försov jag mig, inte mycket men nog för att dagen skulle bli lite förstörd. Men det gick bra, barnen är så himla skötsamma och duktiga. Det är så roligt att få höra alla spontana kommentarer från alla barn :) Skippade rasten så jag kunde sluta en halvtimme tidigare. Det var skönt att få komma hem tidigare då jag var så trött. Somnade direkt då jag kom till mor och far och sov i 2 ½ timme. Kunde INTE hålla dem öppna :/

Så på söndag ska jag verkligen vila och inte göra ett SKIT! :P

På lördag blir man gammal också, japp, hela 21. Får se om man får något besök av släktingar, vet inte vars alla håller hur ;P annars får man träffa dem då syster fyller år.

Syster sover här inatt igen, det är skönt som sagt att slippa sova själv. Milli tycker också om syster så hon är nog också glad att Emelie är här :)

 

Lilla Qiro, morbrors och hans familjs hund :) En chihuahuablandis :)


En bra dag

Förutom att jag har varit supetrött :P Helt borta första halvan av dagen. Började halv åtta imorse och slutade halv tre. När jag kom hem väntade jag på föräldrarna och träffade dem då de kom hem från Övik. Tvättade sedan bilen, var väl behövligt. Flugorna har förlorat många släktingar som haft ett illa öde på fronten på caggen.

Har även lyckats att städa lägenheten, dock inte skurat golven men har torkat alla ytor och dammsugat. Nu har jag gjort mig välförtjänt av en film med syster som för övrigt sover här. Är så glad då jag slipper sova själv med mins hemska spöken.

Bloggen har fått lida något av att jag inte riktigt har haft tid med något annat än det som verkligen måste göras i vardagen. Har verkligen inte haft tid till något den senaste veckan :S men nu verkar det lugna ner sig lite :)

Nej, ska sätta igång och göra en milkshake var åt oss och sen startar vi en riktig chick-flick :)

PUSS!

 

 

 

Lite bilder från utställningen i Lycksele :) Hon i svarta kavajen är Birgitta, uppfödare till Milli :) De övriga hundarna är två av Millis syskon, den gråa är Birgittas Pim Pim och den svarta är Ronja :)


Godkväll!

Vilken händelselös helg på bloggen, right?! Men jag har haft en liten minisemester i Övik med mina föräldrar och syster. Har uppdaterat tidigare men det har inte kommit upp av någon konstig anledning.

Iaf så kom jag och syster hem idag, vi gick en sväng på Åselemarknaden. Jag köpte två kattbollar till åt Milli som hon ÄLSKAR, munkar och langos :) Annars var det inte så mycket intressant. Hade ingen hundvakt så det blev ingen Åsele men nu så här efter helgen så blev det en toppenhelg. Det var sol heeela helgen så har blivit brunare och Milli har verkligen varit ute heela dagarna :) Hon har mått som bäst tror jag. Vi har gått promenader på nya ställen och hon fick mysa med familjen igen.

Hade mer än gärna stannat kvar hos mamma och pappa men jobbet kallar imorgon. Missförstå mig rätt, det är ganska skönt att ha jobb men är så van sen förr att man åker på husvagnssemester och nu då man har "vuxit" upp så kan man inte det längre. Jag kommer aldrig bli less på att umgås med mina föräldrar, kommer nog aldrig att bli nog stor för att inte kunna följa mina föräldrar på semester :)

Oj, vilket inlägg det blev. flum också, ni får ursäkta, är ganska så trött. Ska åka hem till föräldrarnas hus så syster får hämta kläder. Hon ska sova här inatt och imorgon bär det av till Strömsund för två nätter.

Skriver mer imorgon. Godnatt!


Klockan tickar

och jag verkar inte alls vara stressad trots att jag ska vara på jobbet klockan sju imorgon. Måste duscha och packa innan jag kan lägga mig också, suck! :P Så typiskt mig!

Iaf, det är ju Åselemarknaden ihelgen, har varit superkul att fara men nu är hela familjen på vift och sambon är i Grönland så utan någon hundvakt tänker jag inte fara. Det blir istället att jag åker till mina föräldrar och syster som är i Övik på Gullviks camping, Milli och jag ska mysa där hela helgen så kanske man hinner på marknaden en sväng på söndagen beroende på väder. Vill inte att det ska vara så varmt för Milli.

Så efter att jag har packat mina och Millis saker så slänger jag in dem i bilen så allt är färdigt tills imorgon och sen vid 12 då jag har slutat så burnar vi till Övik. Blir att äta på reastaurangen på campingen och sen bara umgås. Skulle nog kunna följa mina föräldrar på semester tills jag är 30 :P Men jag klagar inte, jag älskar och trivs med mina föräldara och det ska man vara glad över.

Nej, nu ska jag sätta lite fart, kommer vara något trött imorgon plus att Milli bara går och lunkar och väntar på att få gå och lägga sig i sängen för sova :P

 

 

Min älskade lilla pussgurka! Utan henne hade inte livet varit lika värt!


The day!

Ja, första dagen har gått riktigt bra. Var väääldigt lugnt på jobbet idag, visst kan det vara skönt ibland men lite långtråkigt i längden :P

Är riktigt skönt att man kan ändra uppfattningar om folk också, det var riktigt roligt :) Kommer nog bli ganska bra veckor framöver :)

Nej, imorgon är det öppning som gäller för mig. Klockan sex ska jag befinna mig på jobbet. Ge barnen lite frukost sen blir det nog bara att vara tills resten av gänget fröknar kommer :)  en riktigt bra dag var det alltså idag :)

Imorgon ska jag nog hinna med besikt. av caggen, ni minns;

 

Sen ska jag umgås med älskling så mycket som det är möjligt innan han åker iväg, låååångt och lääääänge :/ suck!

Min egentliga dag

Skulle egentligen ha börjat halv tio men kunde åka ner vid tolv istället då det var så lite att göra. Skönt med extra tid så här första dagen efter semestern. Speciellt med tanke på att älskling åker och är borta i en månad eller så sen :/

Tror jag kommer hem vid 18 men vet inte, får se hur det blir och hur dagen kommer att te sig. Så skriver mer då :)

PUSS!

Goddag!

Vi kom inte hem från festen förrän vid halv tre så ett inlägg vid den tiden var inte att tänka på :P Vi lagade lite mat och sen la vi oss. Fy vad trött jag var. Ser lite Medium nu, dock var avsnittet tråkigt så underhåller mig till nästa :)

Idag är det ännu ett kalas, min kusin fyllde 20 år i fredags så vi ska väl dit efter 6 någon gång och äta tårta och gofika. Moster är fasen bäst på att baka :)

Skriver mer sen :)

Videoblogg

 

Huvva, en riktigt trötting och en Milli med bollen i högsta hugg. Birgittas valp Pim Pim (Millis kullsyster) hade en sådan på utställningen så köpte en till Milli igår då vi var i Umeå och älskar den! :P Såg inte ens att hon hade den i munnen först ;P haha


Manikyr

Tänkte lägga mig och slumra en timme men det gick inte, både simpsons och manikyr lockade. Inte för att jag tycker att det är kul, tycker det är på tok för pillrigt men att ha fina naglar gör riktigt mycket. Önskar verkligen att jag skulle ha kunnat utbilda mig till nagelteraput eller frisör eller något annat kul för det hade varit riktigt roligt om man hade kunnat men kan verkligen inte :/ Det är för pillrigt för mig som sagt.

Älsklingen somnade iaf snabbt, riktigt snabbt ;P

 

 

Som sagt, det ser inte bra ut. Iaf inte på nära håll men på avstånd funkar det :P Känns lite fräschare iaf.

 

Tänk när jag har sådana naglar:

 

(bild lånad från 2fixU bloggen, LÄNK!)

Hon som har gjort dessa naglar ska även göra mina, tycker inte alls om Kissies naglar som ett exempel;

 

 

Jag menar, jämför bilderna? Vilka se finast ut?! Garanterat de ovanför. Nej, huvva för Kissies naglar.

 

Nej, nu ska jag väcka Sammy så ska vi snart gå ner på bion, dock är det inte alls långt från där vi bor och det är riktigt skönt :)

 

Puss!


Restaurang Balder

Vi har alldeles nyss ätit på restaurang Balder, har länkat deras restaurang. Åt kycklingfilé med ris och det var så grymt gott. Kanske att jag går med på att skippa kinamaten imorgon så äter vi där istället ;) får se. Sammy åt fläskfilé med potatisgratäng. Så här såg maten ut :)

 

Sammy mat, fläskfilé med smörsteckta kantareller och potatisgratäng.

 

 

Min kyckling med basilikasmör och gräddädelostsås och jasminris. Vi båda rog det vin som skulle passa till maträtten :)

 

Och min älskling :)


Vi bestämde att se bio ikväll också, vi ska se A-team. Den verkar grymt bra och rolig och de som har kommenterat om den verkar tycka detsamma så vi satsade på den. Ganska skönt att det var en liten salong också så kanske det inte blir så många fler som ser. Det var 6 st som hade bokat med oss inräknat.

Detta var så otroligt romantiskt och behövligt. Sammy är min största kärlek, det bästa som finns! Jag älskar honom så mycket. Nej, nu klagar han på att jag ska komma till sängen, vi ska vila ner maten innan vi går på bio halv 10.

Puss så länge!

På hotellet

Äntligen är vi framme, tog dock bara två timmar så det var inte så farligt :)

Vi ska väl snart svida om så vi kan gå och äta, har bytt om till svalare kläder, det är så himla varmt ute :S Skillnaden är dock att man kan ha fönstret öppet här utan att bli total invaderade av en miljon mygg. Har 5 bett i ansiktet så man ser ju lite tokig ut. Tänkte ta en bild men ser inte så fräsch ut så det får bli sen.

Ja, vi lever iaf, imorgon blir det ECLIPSE! ;) Vi har lyxstolarna med mer benutrymme och skönare stolar ;) haha 20 kr extra är det nog värt hoppas jag :P

Nej, skriver mer sen :)

Tråkigt att packa

Fick lite besök av Ida alldeles nyss och det var riktigt trevligt. Men sen då hon åkte så har jag suttit här då jag egentligen borde packa.

Sammy är och skjutsar sin syster med pojkvän ett tag i nya bilen, hon ville åka, de var ändå bara ute på byn och gick så han är inte ens hemma. Innan halv två ska vi då ha lämnat Milli hos päronen, det är ett som är säkert. Nej, kanske man ska röra på fläsket.

Kanske ska visa vilka bilar det är jag pratar om ;P haha

Caggen i egen hög bil; (anledningen till namnet är regplåtens namn ;P)

 

 

Och Hbon i egen hög bil:

 

 

Nej, nu kom älsk just hem, nu blir det packning :)

 

 


Snart på väg

Ska snart börja packa, vi tänker inte stressa till Umeå, vi åker nog kring ett någon gång. Har fixat naglarna lite grann, det lilla jag kan än fast det inte blev snyggt :P Ska fixa dem på ritktigt i början av Augusti någon gång :) Kommer garanterat bli beroende av att konstant ha fina naglar :P Men det är det värt!!!

Idag har det hänt mycket, har fått ordning på pengarna, det hade dragits fel men de borde vara på väg tillbaka på kontot snart.

Älsk ska fara och jobba någon annanstans men vart tänker jag inte säga än.

Känns lite jobbigt men det är bra för älskling så vi ska nog klara det :) Nej, ska sätta igång med packningen samt fixa lite bilder så att jag kan lägga ut och visa lägenheten för er ikväll :)

 

Tecken på att man är sjuk då man fryser i början av Juli :/

(ps. checka mitt myggbett mitt på pannan. jag sväller upp som fan när jag blir myggäten, har två på kinden också och hela kinden ser hemsk ut.)


Umeå imorgon

Imorgon ska jag och älsklingen till Umeå, vi ska bo på hotell en natt och sen se Eclipse på fredagen. Som jag har längtat. Det blir nog bra hoppas jag.

Det är internet på hotellet också så drar säkert iväg några inlägg. Vi ska mest ta det lugnt så.

Nu ska vi se film om vi mot förmodan hittar någon. Ska försöka dra ner någon som vi kan se imorgon också på hotellet. Skönt med hotellfrukost på fredagen, det måste ändå vara en av de finaste ting i världen, hotellfrukost. Du tar för dig av alla möjliga goda mumsbitar och slipper plocka fram och bort. Me like!.



Måste visa hur Milli och Ellie låg en kväll, helt utslagna :)


 

 

Huvud mot huvud :)


PS.

Det finns tecken överallt, överallt då man kollar riktigt noga, tecken på att jag är riktigt usel på att laga mat.

Som nu då Sammy frågade om vi skulle ha köpt jordgubbar och bananer då vi var tänkt att doppa frukt i choklad så frågade han

-Ska du eller jag ner på affärn? Den andra måste ju stanna och kolla till maten.

Jag svarade snabbt att han kunde fara då jag snorar och jag hatar att göra det i affären bland folk :S Samma sekund som han åker iväg med bilen så börjar riset bubbla över. Knappt då vet jag hur fan jag ska göra för att rädda det och jag slår vad om att det kommer att bli dåligt och att Sammy kommer skylla på mig att jag inte passade det riktigt :P


Dock kan det väl stämma med tanke på att jag sitter här medan jag borde stå vid spisen :S Ska dra mig dit ;P

Romantiskt!

Bland det mest romantiska och gulliga som Sammy brukar föreslå numera är;

- Ska vi ta en promenad tillsammans efter att vi har ätit/duschat (eller vad vi nu har gjort). Jag älskar att vara ute och gå tillsammans och prata om allt som egentligen inte betyder något. Det är mys enligt mig!

 

(bild från google)


Snorig och fördelat i hemmet

Fattar inte alls vars det kom ifrån men blev totalsnorig efter att jag kom hem från joggingturen. Snorar hela tiden och så kliar det konstant och så nyser jag miljoner gånger :S jättejobbigt :S

Har upptäckt fördelningarna i hemmet, inte för att det är negativt, snarare tvärtom. Sammy lagar mat, fixar med bilarna (mest för att jag inte kan men), städar och plockar i hemmet medan jag tvättar, diskar och ja, det var typ det :P Ganska konstigt hur det bara kan bli så :)

Iaf, efter att jag kom hem från turen runt sjön så hittade jag mina två älsklingar på soffan, helt döda. Tog kort på dem, de såg så söta ut. Såg ut som att lilla älsket skulle försöka härma stora älsket :P

 

 

Så här hittade jag Milli igår, hon ÄLSKAR våran soffa :)

 

 

 


Blir så irriterad

Går in på internetbanken för att betala någon räkning och ser att något att dragit över 2000 kr. Dock är det på "skyddat" belopp så ser inte vad det är. Det är alltså något som jag har inte handlar eller pengar jag inte har gjort något med. Vafan? Hur gör man nu?

Skönt att få röra på sig

Idag gick det inte alls lika trögt som det gjorde igår och iförrgår. Vet inte men det kändes lite svalare, det kan väl ha varit det som gjorde det. Eller så var det att jag hade musik i öronen, det blir inte lika tråkigt. Ska skaffa mig en sån minimini ipod som man bara kan sätta fast på sportbhn eller så. Det vore väldigt lättsamt, iaf mer lättsamt än min klump till mobil :P

 

Såg nu också att det fanns armbandrem som man kan hä den på

 

(bilder från google)

 

Så här ser det iaf ut runt sjön;

sett från parkeringen, runt den sjön springer man så, tror det är ca 3 km om jag inte minns fel.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så springer man på en stig i skogen runt sjön, dock är det kvarter på några ställen.

Är på andra sidan här, där ser man slalombacken bland annat

 

Och här är jag, men solen i ögonen ;P haha. Och svettig som fan ;) lite bekymrad ser jag ut och vara också :P

 

Nej, ska gå och skölja ur inpackningen jag har i håret. Lovat mig själv att göra inpackning minst en gång i veckan. Mitt hår blir så slitet annars :/

 

Uppdaterar mer senare


Ännu en löptur

Dock är det äntligen lite skugga ;P haha.

Älskling ligger och sover, han åkte halv nio imorse till Lycksele för att besik. caggen. Den gick igenom, härligt. Då har jag en bil att köra på veckorna. Imorgon eller på fredag åker vi nog iväg på en minisemis. Det behöver jag verkligen.

Nej, ska ta mig en tur runt sjön, idag ska jag inte glömma mobilen så att jag kan lyssna på musik ;P ska ta några kort också så ni ser vars det är jag springer och hur fint det är :)

Godmorgon världen!

Så här ser jag ut för tillfället, tog aldrig någon före-bild på mig igår innan jag fixade håret men ni får se en efter-bild

 

Dock har jag alldeles nyss vaknat så ni får inte se ansiktet, ser ut som att jag ahr ätit sur citron till frukost :P

 

Skillnaden är stor, hade ca 4 cm utväxt (hade mellanbrunt hår innan) och jag trivs. Dock sa hon att längden på mitt hår har blivit VÄLDIGT solblekt :/ Ville lägga in bruna partier så att jag blir mörkare och sen med några ljusa slingor men då sa hon att det skulle verkligen vara att slänga perngarna i sjön då färgen kommer gå ur efter två veckor då mitt hår reagerar så mycket på solen.

Hon la in en ljus toning på utväxten i hela håret och sen la hon i slingor så att utväxten inte syns lika mycket när den kommer. Syns så otroligt dåligt på bilden men ja, jag är typ blond just nu :S

Ja, just, där ser ni en liten bild på mina tapeter i vardagsrummet ;) ska visa er det idag. Måste kila en sväng. PUSS!


"gamla" videor på Milli

 


Denna värme går mig på nerverna :S

Blir tokig. Är jag den enda som inte uppskattar denna värme? Okej att det är varmt och det blåser lite, då blir det inte för varmt och all ohyra som brännmy och knott försvinner. Men annars blir det för varmt och för mycket röda märken på kroppen så att man ser ut som en liten ost :P

köpte lite träningskläder idag, måste ha ett par kortbyxor och jag är så otroligt beroende av vatten så de dagar det är riktigt varmt så lär det vara så skönt med att vattenbälte.

 


En löptur i det varma

Det är så sjukt varmt och ja, jag klagar. Tål inte riktigt värmen. Speciellt inte då jag ska sova, vaknade efter en timme och höll på att dö, så gick och tog fram en handduk och blötte ner den totalt med iskallt vatten och la den över ansiktet och kroppen. Innan slutet frös jag tom, fyser mycket hellre än att svettas då jag ska sova.

Måste införskaffa mig en fläkt inom kort. Annars kommer jag att avlida hemma.

Idag blåser det ganska mycket, så tänker ta mig ett varv runt sjön som finns här i Dorotea. En stig runt sjönt som är 3 km, eller om det är 3.5. Riktigt fint är det iaf, längst hela sjön och så springer man i skogen typ. Aja, svårt att förklara :P haha.

Nej. måste få det bortgjort. Imorgon ska jag få min hemska utväxt att försvinna, ÄNTLIGEN! Linnea i Vilhelmina på Hot stuff är så grymt duktig, den enda som jag litar på när det gäller mitt hår. Tar före och efter-bilder imorgon så ni får se :)

Pusshej!




Riktigt dålig bloggdag

Började med att jag vaknade kring halv 10, tvättade håret och sen bar det iväg med pontiacen till Backe. Fjällsjömarknaden vilket inte var mycket att hurra över. Vi köpte lite munkar sen åkte vi hem igen. Då vi kom hem så la jag mig och sov, var så otroligt trött. Riktigt schönt var det iaf, Milli tog en nap med mig :)

Vaknade, åt sen bar det iväg till lägenheten, har fixat älsklings graderob, har slängt ut honom från min så att jag får ha en för mig själv ;) Dock blev jag lite avis på att hans blev lite bättre än min så får se om jag byter tillbaka ;P haha.

Vi satte upp gardiner i vardagsrum och köket och fixade en himla massa annat. Nu kan älskling få komma hem och se förvandlingen ;) Lovar att lägga ut bilder imorgon, har sett film med mor och har inget internet på min dator så därför kan jag inte lägga ut några bilder nu.

Ska slänga mig i sängen nu så att jag inte är trött och grinig imorgon tills Sammy kommer hem, äntligen! Hoppas han är riktigt bakis imorgon då han är ute på puben i norge ikväll ;P haha.

Pussgodnatt!


Imorgon cabbar vi ner mot Backe

Japp, imorgon tar vi pontus pontiac till Backe, det är marknad där. Dock är det inget att hurra över, ska skjutsa dit min syster som ska på galej imorgon. Får se om man hittar något intressant. Ska då ta bilder, det är ju bland annat snöskoter tävling på vatten vid bron och så. Förra året var jag där med älsklingen men han jobbar ju, annars hade han nog ställt upp själv på tävlingen.

Well, well. Imorgon ska jag städa upp i garderoben i vardagsrummet så att Sammy kan flytta sina kläder så jag slipper ha hans i min som är i sovrummet. Min kläder och skor får inte plats. Fick även ett paket kläder idag, med ett par skor och en klänning.








Klänningen var oförskämt skön. Tipsar den verkligen. Skorna var dessutom också skön. Har två paket till som borde komma snart också.


Nej, skriver mer senare innan jag lägger mig. Ska nog ut på en löptur innan jag lägger mig också, orkar inte springa då det är så varmt på dagen/eftermiddagen. Det är mycket skönare ute nu för en löptur.

Tjing!


Eclipse

Börjar få lite abstinens tror jag :/ Vill se den nuuu!



En sak som jag har tänkt på

Varför gör de inte tandkräm så som tvålpumpar? Det hade varit mycket lättsamt. Eller så är det abra jag som är lat som inte orkar skruva igen korken ;)

Dock är det himla drygt att borsta tänderna i övrigt då man är trött och sen när man är färdig så är man pigg helt plötsligt så något litet som underlättar är mycket värt ;P



Såg nu att det fanns, VARFÖR måste jag bo på ett så litet samhälle att de inte tar hem sådana saker som verkligen behövs.. :P

 

Man blir som lite överraskad sen då man kommer till storstan och se massa nymoderniheter ;)


Godmorgon världen

Idag lyckades jag kliva upp tidigare, härligt. Dock är det för att jag har tid på medborgarhuset vid elva, so thats why. Är lite stressad så tänker inte skriva ett långt inlägg.

 

Bild på Milli som tyckte om kusins ficka :)

 

Nej, måste sätta fart, idag kommer bilder på lägenheten ut, det lovar jag ;)


Bloglovin ;)



Följ min blogg med bloglovin

bloggtrafik.nu

Hitta bloggar och gör det enklare för dem att hitta dig. Följ länken, det är gratis att registrera sig. Kan ju säga att det var roligt att gå in och hitta nya bloggar att läsa då jag har tröttnat på de jag följer, de uppdaterar ju aldrig ;P

LÄNK!

Godnatt

Ska snart åka hem till mitt, sitter och ser tv med mor och syster. Måste förresten tacka dem båda för hur de har ställt upp för mig idag. Hallen är nu helt färdig, vi åkte från lägenheten ikväll vid 11, då var vi helt färdig med tapetseringen och sen hade Emelie städat hela lägenheten. TACK älskade mor och syster!

Imorgon ska jag vara uppe senast tio i 11, sen ska jag träffa Elin vid 2 och sen är det full rulle efter det också. Jobbigt men då ska jag vila upp mig på lördag tror jag.

Nej, ögonlocken sviker mig. Nu måste jag slänga mig i säng. Godnatt världen!



Tapetsering är inte det bästa jag vet

Absolut inte. Vi började vid två tror jag sen åkte vi hem och åt vid halv fem, sen åkte vi tillbaka strax efter sex och nu är klockan 20.39 och vi är fortfarande inte färdig med hallen. Vi har snuttar kvar ovanför två dörrar och ett hörn kvar. Det som tar mest tid då det är mätning hit och dit.

Tack och lov är det bara ett rum kvar att tapetsera sen, gästrummet. Det kommer gå fort om man jämför med köket och hallen då det bara är en dörr och ett fönster ska mätas. Det rummet ska då jag och Sammy göra i veckan så att vi kan plocka bort alla dumma färgburkar, tapetklisterburkar och massa annat. Så vi får någon ordning någon gång.

Tänkte överraska Sammy med tapetseringen tills han kommer, alltså inte tala om det för honom. Tur att han inte läser min blogg ;P Nej, ska fortsätta så att vi hinner allt ikväll. Då ska jag flytta hit saker imorgon.

Nej, skriver mer senare.

Just nu :)

 

Milli och Ellie delar korg, dock är det lite trångt tror jag ;P

 

 

Milli tappade en tand inatt, en liiiten liten tand ;P Jämförelse med en internetdosa :P

 

 

Just ja, vi håller på att tapetsera hallen, så här ser min ytterdörr ut ;P haha Och min mamma för den delen :P

 

Ska fortsätta, skriver mer senare :)


Stockholm

Ju mer jag hör om folk som skriver om Stockholm så känns staden mer och mer mysig.






Men skulle nog aldrig kunna bo där, på tok för stort för mig. Skulle villa bort mig på bostadsområdet ;P Nej, blir det en stad framöver så blir det Sundsvall. Då är det ganska nära till allt ändå. Älskar stenstan.







Åh, vill flytta till Sundsvall!!!


Och hur gick det med att vakna tidigt?

Inte så speciellt bra. Dock är 11 ganska tidigt enligt mig, men om jag hade klivit upp redan vid 9 så hade jag hunnit så mycket mer. Imorgon kliver jag upp 10 och sen nästa dag 9, man får göra det successivt.

Idag är det garanterat tapetsering på g. Idag ska åtminstone halva hallen bli färdig, men helst hela. Då ska jag ta hit min fina möbel som farfar har gjort bland annat. Sen ska jag även visa er en rundtur på hur lägenheten såg ut innan vi började. Har dock inte bestämt mig än om jag ska visa för och efterbilder eller om jag ska slänga ut alla bilder innan och sen när allt är färdigt slänga ut alla bilder då. Får se hur jag gör.

Återkommer senare. Ska slänga ut videos sen utställningen också, men har kameran hemma så det går inte just nu.

Puss

 

 

 

Millis fina sovställningar :)



Många tankar i huvudet

Jo, men har i övrigt haft en bra dag. Tror det var den saken imorse som triggade mig till lite halvtaskigt humör. Sen fick det gå ut över Sammy som är 100 mil härifrån, korkad som jag är.

Usch, som ni hör, ingen bra dag. Var tvungen att ta mig en löptur för att springa bort alla onda tankar. Det spöregnade också för den delen vilket bara gjorde det bättre. Nu har alla tankar runnit av mig. Nästan. Ska åka hem, har varit hos mamma och pappa hela dagen. Imorgon hoppas jag att det blir tapetsering, för vill verkligen få hallen färdigt så jag kan tömma mitt rum på möbler här hemma.

Är depp så ska inte skriva mer, antar att det bara blir värre då.

RSS 2.0