Snabbt vs. Sakta

Ja, internetet på hotellet verkar inte kunna bestämma sig ;P haha ena stunden går det skiiitfort och nästa svinlångsamt.

Iaf så har det varit ännu en shoppingdag. Skulle ju BARA köpa nya svarta crocs, en cake eyeliner på make up store och en kofta men det har blivit ett par skor, 2 par leggings, 2 hoodtröjor, 8 linnen, eyeliner och 2 ögonskuggor samt en pensel, 9 trosor, 8 sockar, solglasögon, 1 par byxor osv osv. Ja ni hör? Hej Spara? FAIL!

Hur som haver, klockan 6 ska jag och syster se bio, blir Toy Story 3 i 3D, japp, de har 3D i Östersund nu tydligen sen har vi beställt bord på restaurang Viktoria där vi alltid äter någon av de kvällar vi är här. Svingod mat, ska visa er sen :)

Sen blir det till att mysa på hotellrummet. Inatt var det btw världens bråk på gågatan precis utanför vårat hotellfönster halv 5 på morgonen. Som de skrek och bråka, jisses. Det hörs så väl in till rummet vilket är riktigt störigt när vissa inte går och lägger sig i någon ordning och ska vara överfulla av alkohol.

Nej, ska packa ihop lite till imorgon :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0